Gość: desperatka IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 03.03.04, 21:04 jakie mam dobrać firanki do mojej nowej bluzeczki ?? zaznaczam mam nowiusieńkie mieeszkanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inz. Mamon Re: kolor firanek ?? IP: *.dietrich.untertrifaller.com 04.03.04, 15:17 Moze brak firan bedzie konweniowal najlepiej z brakiem bluzeczki? :-) inz. Mamon Odpowiedz Link Zgłoś
jwbw Re: kolor firanek ?? 04.03.04, 18:07 jak bluzeczka koronkowa to firanka tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydepilowana Re: kolor firanek ?? IP: *.solaris.ds.polsl.gliwice.pl 04.03.04, 21:28 w duchu XXI wieku najmodniejszy jest latex , plexi , folia aluminiowa skafandry , spadające literki czyli matrix, minimum ozdub maximum treści, jaskrawe kolorki , chyba dla ślepych ?? "kolejnym krokiem może byc już tylko upadek " do czego nas to zaprowadzi? to szukanie i szokowanie exponowanie za wszelką cenę zwracanie uwagi ?? przecież to są dziełania niebespieczne, szokownie, może prekursorskie .... Odpowiedz Link Zgłoś