Dodaj do ulubionych

przyszla studentka

IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 07.07.04, 20:03
Mam prosbe, zostal mi rok nauki w liceum i mam zamiar zdawac na architekture
wnetrz. Czy moglibyscie mi poradzic jak sie przygotowac do studiow tego typu,
czy sa jakies pomocne ksiazki i czy potrzebne beda mi wykonane przez siebie
rysunki, szkic? Z gory dziekuje za informacje...
Obserwuj wątek
    • Gość: dr D.Fink Re: przyszla studentka IP: *.kki.krakow.pl 18.09.04, 20:08
      bez profesjonalnych lekcji nic nie będzie z tego. Jesli jeśli chcesz zdawac na
      Kraków Gliwice Wrocław-najlepsze jest studio rysunku w krakowie przy ul.koletek
      5/2a tel 601818615
      • Gość: Łysy Re: przyszla studentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 23:05
        to prawda.
        • lipekgogo Re: przyszla studentka 21.09.04, 09:29
          a może cos w Lublinie lub w Warszawie...
          • Gość: GOŚĆ Re: przyszla studentka IP: *.acn.waw.pl 23.09.04, 08:41
            WItaj,
            Gdy ja chciałam zdawać na architekturę wnętrz to przygotowywałam się
            samodzielnie w domu - i zdałam.
            Pamiętaj ćwicz rysunek, malunek i teorię.
            powodzenia
            • Gość: martaha Re: przyszla studentka IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 20:48
              Już zapisałam się na kursik w mojej mieścinie, wertuję książki ze sztuki...
              może to coś pomoże.. a o studiach myślałam w Białymstoku lub Warszawie.
              Dziękuję za info.
              • Gość: zazaza Re: przyszla studentka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 01.10.04, 11:04
                architekturę wnętrz studiuje się na ASP - sądze, ze nie warto chodzić na
                rysunek tam, gdzie przygotowują na architekture na Polibudę....
                • Gość: lil Re: przyszla studentka IP: *.intra / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:24
                  Dosc przyzwoite kursy rysunku ma szkola Rysunku i Malarstwa na Florianskiej ( zwykle maja plakaty
                  miescie) i kursy na Salwatorze-tez sie reklamuja w roznych miejscach, acha i jeszcze w szkole
                  podstawowej na ul Smolensk.Te kursy sa prowadzone profesjonalnie,przez absolwentow i pedagogow z
                  ASP (ale nie jest to forma "zalatwienia " sobie egzaminow).
                  Co roku tez od marca na ASP sa prowadzone konsultacje dla kandydatow na poszczegolne
                  kierunki,radze sie pare razy wybrac tam z pracami i porozmawiac z prowadzacymi zajecia.
                  wymagania egzaminacyje bywaja bardzo zaskakujace.
                  • Gość: lil Re: przyszla studentka IP: *.intra / *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 17:26
                    PS
                    oczywiscie chodzi o KRAKOW
                    pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka