Dodaj do ulubionych

kogo wybrać - pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:06
Mam mieszkanie 125 m2 i nie mogę się zdecydować którą pracownię wybrać!
Zastanawiam się nad Rydzynską, Kingą Sliwą a Nasciturus design ?
Czy ktoś ma doświadczenie we współpracy z nimi?

Obserwuj wątek
    • Gość: Robert proponuję Charkiewicz Lengiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:28
      Są super drodzy-500-100 m2 ale fajnie robią
      • Gość: Nina Re: proponuję Charkiewicz Lengiewicz IP: *.181.213.28.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.08.14, 14:17
        nie wiem jak to wyglądało kilka lat temu, ale obecnie nie wydają się drodzy - sprawdzałam trzy warszawskie biura i ceny mają porównywalne, za to widać, że korzystają z materiałów wysokiej jakości - obecnie jestem już na finiszu totalnej odmiany mojego apartamentu na warszawskiej Woli i jestem bardzo zadowolona zarówno z efektu jak i kontaktów z Charkiewiczami.
    • Gość: Agnieszka pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:29
      Ze stron najbardziej podoba mi się n-design, ale ich nie znam.
    • Gość: Rafał Re: kogo wybrać - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 08:31
      Cena Lengiewicz i .... jest chora. Normalna cena za dobrego architekta wnętrz
      to ok 100-140/m2.
      • Gość: agd Re: kogo wybrać - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 09:26
        > Cena Lengiewicz i .... jest chora. Normalna cena za dobrego architekta wnętrz
        > to ok 100-140/m2.

Jest rynkowa. Cena Miele też jest rynkowa. Kup sobie Amicę.
    • leoa Re: kogo wybrać - pomocy 06.10.05, 13:33
      ja jestem przerażona tym co czytam na forum ,,architektura"
      Te ,,ceny" za projekty, ktore są podobno ,,rynkowe"....to masakra!!!
      Ludzie szukajcie projektantów na Śląsku!!!!Tu jest wszystko o wiele tańsze, i
      projekty i materiały i wykonawcy!!!!!!!!!
      100, 150, 500 za m2 TO TRAGEDIA!!!!!!!!!
      Tak moze byc tylko w stolicy!!!

pozdrwiam
      zainteresowanych projektami wnętrz
      odsylam do pisania maila ,,gazetowego"
    • Gość: Zenek Re: kogo wybrać - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:27
      najfajniejszą stronkę ma Nasci....cos tam = bogate doswiadczenie i niezłe
      portfolio.
    • Gość: Slowdown Re: kogo wybrać - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:59
      Śliwa robi wszystko tak samo - w ogóle to architektury tam nie widać, bardziej
      średnie dekoratorstwo.
    • Gość: aw Re: kogo wybrać - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:29
      Nie wiem czy znasz Bauu Art Studio ( z W-Wy) widzialam ich realizacje i sa
      fajne,logiczne i realne do wykonania bo maja wlasnych sprawdzonych wykonawcow.
      • Gość: biba Re: kogo wybrać - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 15:24
        Bauart dla mnie zatrzymal się 10 lat temu!
      • Gość: sandera Re: kogo wybrać - pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 21:43
        Dzięki za podpowiedzi! Już wybrałam!
    • Gość: der Re: kogo wybrać - pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 23:46
      lepera se wez. on ci zleperuje.
    • filemoniada Re: kogo wybrać - pomocy 18.10.05, 17:30
      nie mam doświadczenia, ale właśnie przyszło mi do głowy pytanie czy Ci
      projektanci pracuja indwyidualnie czy mają większe biura? Bo szczerze mowiąc
      wydaje mi się, że lepiej pracować z indywidualnym architektem niż takim co
      klepie wnętrza jadno za drugim jak stemple.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka