IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:10
Czy gdzieś tego można się nauczyć np. na kursie? Czy ktoś wie, kto organizuje
takie kursy w Wawie lub okolicy? Czy może należy wybierać inny sposób i jaki?
Obserwuj wątek
    • Gość: zoo Re: archicad9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:46
      Zapytaj u autoryzowanego sprzedawcy, a tak w pgóle to jest ksiązka do
      Archicada9 przetłumaczona na polski- tak będzie chyba najtaniej i najprościej,
      ostatecznej wprawy nabiezesz przy projektowaniu
      • Gość: dziad Re: archicad9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 00:33
        Czy jesteś pewien że jest do archicada9 książka? W specjalistycznej księgarni
        otrzymałem informację że nie ma i kupiłem do 7 ale to niezupełnie to samo i
        jakoś mi nie idzie. Jeżeli jest do 9 książka na pewno, to uparcie będę szukał i
        drugi raz mnie małpa-sprzedawczyni dobrze poinformowana nie naciągnie. Dzięki.
        • Gość: morphi Re: archicad9 IP: *.chello.pl 24.06.06, 22:58
          Korki albo poszukaj układu z kimś pracującym, obok którego będziesz mógł usiąść
          z komputerem - z każdągodziną będziesz miał mniej pytań. Sam się też nauczysz,
          ale szkoda czasu.
          • Gość: kinaunia Re: archicad9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:24
            witam, ksiązki do archi9 raczej nie ma. Pisze raczej bo może nie jestem na
            bieżąco ale mam kontakt z wieloma osobami które na nim pracują i również na
            forum archiCadowskim jest wiele pytań o ten temat. Także trzeba raczej samemu
            podziubać wspierając się lekcjami z netu na www.archigraph.pl lub pomocą w
            programie.
            pozdrawiam
            • Gość: hago Re: archicad9 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 17:08
              Jak to nie ma ksiązki do Archicada 9. Jest wydana w tym miesiącu przez
              wydawnicto Helion ;) Bardzo przydatna dla początkujących. Polecam. A Archicada
              najlepiej nauczyć się rysując określony projekt. Podstawowe funkcje najlepiej
              niech pokaże ktoś lepiej zaznajomiony z programem, a potem już do wielu rzeczy
              mozna szybko dojść samemu, bo program jest bardzo intuicyjny. Ale książkę i tak
              polecam :)
              • andrzej.sawa Re: archicad9 28.06.06, 12:00
                Jest strona www.archicad.pl,a na niej forum
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka