Gość: Akka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.07.06, 20:49 Witam, jestem młodym architektem majacym obecnie problemy ze zdrowiem. Bardzo odpowiadałaby mi praca w domu. Czy ktos z Was wie, gdzie mozna znaleźć takie oferty, pracy przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wieloryv Re: Pytanie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.06, 20:10 Proponuję zapisać się do internetowego pośrednictwa pracy. Jest ich wiele i potrafią całkiem trafnie coś wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arch+ Re: Pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 08:39 Podaj jakiś adres mailowy tak, aby można było się z Tobą skontaktować nie tylko teraz, ale i w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akka Re: Pytanie IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.07.06, 12:52 Mój adres mailowy: uja5@yahoo.co.uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny_kot Telepraca IP: *.dbln.cable.ntl.com 09.07.06, 17:21 hmm oferty telepracy czasem sie trafiaja na architekci.pl czasem na praca.pl (rzaadko) ale nie jest to niewykonalne. Mam znajoma ktora sporzadza dokumentacje CAD dla proacowni w Richmond w Stanach no i dostaje za to nie zle pieniadze... Odpowiedz Link Zgłoś