Dodaj do ulubionych

Łódź - architekt wnętrz

IP: *.toya.net.pl 17.09.06, 22:04
Szukam młodego, niedrogiego architekta z Łodzi, który urzadziłby wnętrze
mojego nowego mieszkania ok. 50 mkw. (m.in. przesuwanie scian, projekt
oswietlenia).
martameller@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • gkamilla Re: Łódź - architekt wnętrz 19.09.06, 20:41
      witam! na kiedy potrzebny projekt?
      • Gość: marta Re: Łódź - architekt wnętrz IP: 10.9.36.* 20.09.06, 11:47
        Bardzo, bardzo dziękuję za odpowiedzi na moją prośbę. Do każdego napiszę maila
        osobiście.
        Pozdrawiam
        Marta
    • marzecstudio Re: Łódź - architekt wnętrz 14.04.14, 12:39
      Polecam naszą pracownie. Działamy w Łodzi od blisko 10 lat.

Najbardziej aktualne realizacje na naszym profilu na Facebooku http://www.facebook.com/marzecstudio

Zapraszam na naszą stronę http://www.marzecstudio.com prezentującą zdjęcia zaprojektowanych przez nas wnętrz. Wśród prezentowanych realizacji znajdują się zarówno domy i rezydencje jak i mieszkania.

• Gość: Kasia Re: Łódź - architekt wnętrz IP: *.play-internet.pl 17.06.14, 21:41
        polecam www.moduro.pl
    • Gość: Karolina Re: Łódź - architekt wnętrz IP: *.181.112.243.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.04.14, 09:50
      Zapraszam do współpracy www.mieszkajmilo.pl wykonuję projekty on-line w całej Polsce.

Pozdrawiam
      • agaklimek Re: Łódź - architekt wnętrz 21.07.15, 15:25
        Jeżeli szukasz solidnego i kreatywnego projektanta z Łodzi, to polecam przejrzeć portfolio Pijanka Studio pijankastudio.pl/. Mają sporo kreatywnych rozwiązań dotyczących wnętrz.
    • Gość: dd Re: Łódź - architekt wnętrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.15, 10:37
      www.filipkarolak.pl
      • toy28 Re: Łódź - architekt wnętrz 31.08.15, 11:27
        Polecam projektantkę Eweline Stępień z Tuszyna. Młoda dziewczyna ze świeżym podejściem. Bardzo pomocna i zaprojektowala mi mieszkanie dokladnie takie, jakie chciałem mieć.
        • marzecstudio Re: Łódź - architekt wnętrz 20.10.15, 13:39
          Polecam marzecstudio.com/
          • Gość: ElizaKowalkiewicz Re: Łódź - architekt wnętrz IP: *.play-internet.pl 01.12.15, 21:00
            Ja kupiłam deweloperskie mieszkanie w łodzi i przy aranżacji korzystałam z pomocy studia mioko. Miałam pomysł na urządzenie mieszkania na styl klasyczny, ale jak usiadłam i włączyłam internet i zobaczyłam ile projektów jest to zrobił mi się straszny misz-masz. Właśnie dzięki architektowi udało się wszystko dokładnie zaaranżować, a potem wcielić w życie.
            • Gość: Kasik Re: Łódź - architekt wnętrz IP: *.43.165.225.ipv4.supernova.orange.pl 07.02.17, 16:36
              A ja nie polecam Mioko - złe doświadczenia mam z właścicielką :-/
              • Gość: martynamidel-proje Re: Łódź - architekt wnętrz IP: *.dynamic.mm.pl 10.02.17, 16:00
                Witam, chętnie podejmę się zlecenia. Zapraszam do obejrzenia moich realizacji na stronie internetowej: martynamidel.pl/ oraz zachęcam do spotkania. Kontakt: 693 414 407. Pozdrawiam serdecznie, Martyna Midel Projekty Wnętrz.
    • px3architekci Re: Łódź - architekt wnętrz 01.12.15, 21:20
      Witamy, jeśli interesuje Panią także projekt online - zapraszamy do współpracy.
      Zapraszamy do kontaktu na px3.pl oraz na naszego fanpage - odnośnik na stronie.
      Pozdrawiamy serdecznie!
    • Gość: ARCHinDESIGN Re: Łódź - architekt wnętrz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.17, 16:49
      Proponuję ARCHinDESIGN, która zajmuje się projektowaniem wnętrz mieszkalnych, komercyjnych i biurowych.
      Oferuje pełny zakres usług - w rozsądnej cenie - począwszy od konsultacji projektowych, poprzez przygotowanie projektów koncepcyjnych i wykonawczych, aż do asysty przy zakupach i nadzoru nad wykonawcami.
      W ofercie ARCHinDESING znajduje się również projektowanie mebli i wyposażenia wnętrz np. zabudowy, meble kuchenne i łazienkowe, lampy, wieszaki, ozdoby ścienne itp.
      www.archindesign.pl
    • martyna.kow Re: Łódź - architekt wnętrz 19.02.17, 17:30
      Polecam pracownię O Fiedorowicz. Pani Olga jest bardzo sympatyczna, ma fajne pomysły. Cały projekt przebiega przyjemnie. Ja korzystałam z jej usług przy remoncie kuchni i łazienki. To jej stronka www.of-design.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka