Gość: 0 IP: 213.33.69.* 10.03.03, 19:43 Kto zna biuro Herzog & de Meuron niech sie podpisze! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: money b Re: Ankieta IP: *.chello.pl 10.03.03, 23:20 Gość portalu: 0 napisał(a): > Kto zna biuro Herzog & de Meuron niech sie podpisze! :-) ja a co? Odpowiedz Link Zgłoś
runciter Re: Ankieta 13.03.03, 23:47 Gość portalu: 0 napisał(a): > ok, jeden zna > a reszta? reszta czeka na puente... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anastazja Re: Ankieta IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.03.03, 20:35 runciter napisał: > Gość portalu: 0 napisał(a): > > > ok, jeden zna > > a reszta? > reszta czeka na puente... A co Runciter uczą o tej pracowni na zaocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Ankieta 14.03.03, 21:23 Nie, na zaocznych uczą o takiej jednej pracowni w Zielonej czy Jeleniej Górze. Tylko slajdów z dokonaniami tejże nie pokazują, bo dzieła owe są utajnione. Wiadomo jedynie, że nie są to obiekty postmodernistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooti Re: Ankieta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 21:59 mam tylko nieukrywana nadzieje, ze nie sa to takze dziela postindustrialne, postimperialistyczne, postsowieckie i posttraumatyczne btw: postWielki trwa Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Ankieta 14.03.03, 22:46 miltonia napisała: > Wiadomo jedynie, że nie są to obiekty postmodernistyczne. czyli w stylu miedzynarodowym...nie zapominajmy o tej znakomitej wypowiedzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
runciter Re: Ankieta 15.03.03, 00:34 Gość portalu: Anastazja napisał(a): > A co Runciter uczą o tej pracowni na zaocznych. RPO vel Analstazjo caluski ode mnie w samo czolko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: Ankieta IP: 213.33.69.* 16.03.03, 21:58 ty, nikt! a jestes architektem?! :-))) jesli tak, to polecam dlugotrwaly pobyt w bibliotece, jesli nie, to gratuluje obycia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: Ankieta IP: 213.33.69.* 19.03.03, 17:46 Ankieta trwa, a wyniki nedzne. Rooti, RPO, daisy prosze o odpowiedz :-)))))) inz. mamon Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: Ankieta 19.03.03, 23:09 szukam haczyka w tym pytaniu ale nie znajduje;) dlaczego akurat pytasz sie o TO biuro? ps. Wydawalo mi sie, ze panowie H&deM sa dosc znani, jesli ktos nie kojarzy ich z nazwiska, na pewno kojarzy przynajmniej jedna z ich realizacji, ktora czesto pojawiala sie w przeroznych pismach, (nawet polskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Ankieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.03, 04:20 A co zrobili? Bo ja nie wiem. Prócz zbędnego zamieszania na tym forum wywołanego twoim postem. Jesteś ich pracownikiem, lub pracownikiem agencji medialnej związanej z tą firmą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz. Mamon Re: Ankieta IP: 213.33.69.* 20.03.03, 09:21 Gość portalu: Katarzyna napisał(a): > A co zrobili? > Bo ja nie wiem. > Prócz zbędnego zamieszania na tym forum wywołanego twoim postem. Jesteś ich > pracownikiem, lub pracownikiem agencji medialnej związanej z tą firmą? Polecam link: www.baunetz.de/arch/ranking/top20.htm Jestem zawsze zafascynowany faktem, ze H&deM sa tak malo znani w Polsce. Dlaczego? Zatroskany :-), inz. mamon PS.: Nie jestem ich pracownikiem, lecz jedynie skromnym fanem. :-) Odpowiedz Link Zgłoś