domgalaxy 09.11.06, 21:25 Poszukuje bezszfowych tekstur na Arkona (niewidoczne laczyny) dziekuje za pomoc domgalaxy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pishor Re: Bezszfowe tekstury szukam 09.11.06, 22:04 A ty Galaxy to wiesz wogóle co to jest bezszwowa tekstura? A Arcon? Bo nie wydaje mi się... Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: Bezszfowe tekstury szukam 10.11.06, 00:34 No masz go no...drugi Kau-tor sie znalazl. A otoz i zdziwie cie bardzo i powiem ze wim co to jest bezszwowa tekstura i arkon. Rozmawialem dzisiaj z takim znajomym ktory szuka tekstur i to wlasnie dla niego poswiecilem sie i poprosilem o pomoc. Arkon to amatorszczyzna, moge dac ci link do dobrego programu na ktorym pracuje ale nie chce zeby ten pawi-dupik Kau-tor sie tu ze mnie podsmiewal. Napisz do mnie poza forum na adam@adamsoltys.pl to pogadamy galaxy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Bezszfowe laczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:37 bezszfowe? ja tylko na takich pracuje ,,szfowe" laczyny to pszerzytek spróbuj może wyrzszej pułki - besszfowe - jescze leprze naprawdę -rzenójónce pisacielstfo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Bezszfowe laczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:50 czy ja galaxiu nie pisałem ze dwa miechy temu o tym ze adres tfój to pacanów@koło.gospodyń.wiejskih.com a ty nam dajesz teraz adres na sołtys.com? jósz nie pamietam czy o słomie z bótóf jósz pisałem? a tak na marginesie ( znałem kiedyś jedną Panią architekt z ulicy Przyjażni,ale wtedy to była Przyjazni Polsko -radzieckiej) ale ten swiat jest mały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Bezszfowe tekstury szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:23 Rany... seamless texture, powtarzalna tekstua, domgalaxy! Co to w ogóle oznacza "tekstura na Arcona"? Czy Arcon nie obsługuje standardowych formatów takich jak jpg, tga, tif? Rada 1: wpisz w wyszukiwarkę google "seamless [...]" w miejsce [...] wstawiając to co cię interesuje (wood, stone, concrete itp) Rada 2: kup tekstury np. ze strony www.turbosquid.com/Textures Rada 3: zleć zrobienie wizualizacji grafikowi (licz się jednak z ceną, to lata nauki odróżnić bezszwową bieliznę od powtarzalnej tekstury;-) Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Tola 10.11.06, 19:54 Dziekuje Tola za fachowa podpowiedz, i przepraszam za tego kmiota dwa postywyzej. galaxy Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy do Kau-tora 10.11.06, 20:00 nikt sie ciebie kmiocie naduzyty przez ojca alkoholika nie pytal o zdanie. wracaj do pracy bo cie gosposia ze strychu wywali na ulice. po drodze kup sobie slownik bo walisz bledy wieksze niz kupe po bigosie. poogladaj sobie moja strone , tylko nie zaslin monitora bo cie prad kopnie i nawalisz w kalesony jak zawsze buziaczki (nowy beret o ktory prosiles w poprzednim poscie juz w drodze) Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: do Kau-tora 10.11.06, 20:02 jeszcze jedno - odwal sie od mojego adresu, jelopku ci-pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sołtys uwaga sołtys na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:10 pisałem już o kole gospodyń wiejskich czy ta pszejrzysta rzaluzja do sołtysa i wsi nie świadczy o tym że miałem racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor besszfowy galasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:06 aleś mi dowalił ja ,,bledy"? besszfowa komurko,pożądnieś mi dowalił Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Kautor - Miodek 10.11.06, 20:25 Jelopku, poczytaj najpierw samego siebie np. taki oto cytat miesiaca: koninkutura jest po byku dziś musiałem wstać o 3 rano czyli w nocy jutro moze o pierwszej i co mam się nie kłaść nigdy? widzisz kmiocie - to niedospanie cie meczy, zamknij drzwi od hlewa to cie rodzina nie bedzie budzic. albo prosze: ale są u nas w kraju ludzie ,którzy pracją np w dyplowacji wieksza część czasu spędzają za granicami Cebula ci sie odbia dyplowato (to jakis rodzaj nowej izolacji magistroinzynierze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor poczekaj na moją niespodziankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:29 zobaczysz bedzie wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: poczekaj na moją niespodziankę 10.11.06, 20:34 wesolo to bedzie jak cie wypieprza z tego forum pacanie, ale nie przeszkadzaj sobie, zapraszam do siebie goraco, luibie patrzec na geby frajerow z pod lumpexu buziaczki w czolko biedaczynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor sołtysie-siarap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:41 sołtysie-siarap i trochę cierpliwośc może zobaczysz sfoją nową stronę z cytatami z samego siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: sołtysie-siarap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:44 powiedzcie sołtysie o tej przyjazni polsko radzieckiej to mnie naprawde interesuje naprawdę tam komarujesz? to mamy wspolnych znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
bezsilna.kacha co za glupek 10.11.06, 20:50 masz kmiotku problemy z glowa, jakies obsesyjki, drobne kompleksiki leczymy? nic nie poradzisz na to ze tatus i mamusia zmajstrowali brzydalka. mozesz jedynie lustra ze strychu powyrzucac. albo nie , juz wiem , naluz sobie na glowe torbe po frytkach i wytnij dziurki na oczy! dobre co....to taka mala niespodzianka dla ciebie - bo cie lubie kaleko umyslowa buahahahahaaaaa jak masz problemy z glowa, a zycie stalo sie pieklem' wsadz se glowe do kibla i pierd..nij deklam ha ha ha! Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Re: co za glupek 10.11.06, 20:51 Kacha ... no nie moge, dzieki za wsparcie. razem latwiej bedzie znosic tego kmiota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor transwestyta balksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:56 balaxy moze sie tak tym wsparciem nie podniecaj bo ci powiem gdzie sie rupnąłeś i logujesz sie jako kacha i jako balasy bardziej wygladałes na pedzia niż transwestora ale niech ci bedzie kasiu-balasy Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy no popatrz 10.11.06, 20:59 co za bystrzak, brawo kmiocie. nie ciesz sie tak bo powiem cie gdzies ty sie zrypal, albo radziej gdzie ciebie zrypali. no ale kombinuj, kombinuj...czekam na niespodzianke ofiaro badan genetycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor powiedz mi jescze balasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:02 powiedz mi czy przebierasz sie w strngi i łazisz po krzykach w damskich ciuchac? zawsze transwestory mnie interesowały a odpsaski to żresz nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
domgalaxy Discovery TV 10.11.06, 21:10 odpaski - biedna ta twoja kobita, co ty jej kazesz urzywac - OD PSA ski? zeby ci sie babsko jakich mend lonowych nie nabawilo. No i oczywiscie zeby pies nie zdechl po takich menczarniach. Interesuja cie transwestyci? - popatrz na zdjecie mamusi buahahahahaaaa! buziaczki pajacu! Odpowiedz Link Zgłoś
bezsilna.kacha niespodzianka brzmi ciekawie 10.11.06, 20:46 Ludzie Przestaniecie wreszcie bo ile można! Po co dawałes namiary na siebie "domgalaxy" (fajna stronka), nie wiesz że autor takiej gradki nie przepusci? Ciekawe jaki numer ci wywinie. Autor - wymyśl cos orginalnego. Ech chlopaki - jak dzieci, doslownie jak dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś