Dodaj do ulubionych

Bezszfowe tekstury szukam

09.11.06, 21:25
Poszukuje bezszfowych tekstur na Arkona (niewidoczne laczyny)

dziekuje za pomoc

domgalaxy
Obserwuj wątek
    • pishor Re: Bezszfowe tekstury szukam 09.11.06, 22:04
      A ty Galaxy to wiesz wogóle co to jest bezszwowa tekstura? A Arcon? Bo nie
      wydaje mi się...
      • domgalaxy Re: Bezszfowe tekstury szukam 10.11.06, 00:34
        No masz go no...drugi Kau-tor sie znalazl. A otoz i zdziwie cie bardzo i powiem
        ze wim co to jest bezszwowa tekstura i arkon. Rozmawialem dzisiaj z takim
        znajomym ktory szuka tekstur i to wlasnie dla niego poswiecilem sie i
        poprosilem o pomoc. Arkon to amatorszczyzna, moge dac ci link do dobrego
        programu na ktorym pracuje ale nie chce zeby ten pawi-dupik Kau-tor sie tu ze
        mnie podsmiewal. Napisz do mnie poza forum na adam@adamsoltys.pl to pogadamy

galaxy
        • Gość: autor Bezszfowe laczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:37
          bezszfowe?
          ja tylko na takich pracuje
          ,,szfowe" laczyny to pszerzytek

spróbuj może wyrzszej pułki - besszfowe - jescze leprze
          naprawdę -rzenójónce pisacielstfo
          • Gość: autor Re: Bezszfowe laczyny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 07:50
            czy ja galaxiu nie pisałem ze dwa miechy temu o tym ze adres tfój to
            pacanów@koło.gospodyń.wiejskih.com

a ty nam dajesz teraz adres na sołtys.com?
            jósz nie pamietam czy o słomie z bótóf jósz pisałem?
            a tak na marginesie ( znałem kiedyś jedną Panią architekt z ulicy Przyjażni,ale
            wtedy to była Przyjazni Polsko -radzieckiej) ale ten swiat jest mały
    • Gość: Tola Re: Bezszfowe tekstury szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 08:23
      Rany... seamless texture, powtarzalna tekstua, domgalaxy!
      Co to w ogóle oznacza "tekstura na Arcona"? Czy Arcon nie obsługuje
      standardowych formatów takich jak jpg, tga, tif?

Rada 1: wpisz w wyszukiwarkę google "seamless [...]" w miejsce [...] wstawiając
      to co cię interesuje (wood, stone, concrete itp)
      Rada 2: kup tekstury np. ze strony www.turbosquid.com/Textures
      Rada 3: zleć zrobienie wizualizacji grafikowi (licz się jednak z ceną, to lata
      nauki odróżnić bezszwową bieliznę od powtarzalnej tekstury;-)
      • domgalaxy Tola 10.11.06, 19:54
        Dziekuje Tola za fachowa podpowiedz, i przepraszam za tego kmiota dwa
        postywyzej.

galaxy
        • domgalaxy do Kau-tora 10.11.06, 20:00
          nikt sie ciebie kmiocie naduzyty przez ojca alkoholika nie pytal o zdanie.
          wracaj do pracy bo cie gosposia ze strychu wywali na ulice. po drodze kup sobie
          slownik bo walisz bledy wieksze niz kupe po bigosie. poogladaj sobie moja
          strone , tylko nie zaslin monitora bo cie prad kopnie i nawalisz w kalesony

jak zawsze buziaczki
          (nowy beret o ktory prosiles w poprzednim poscie juz w drodze)
          • domgalaxy Re: do Kau-tora 10.11.06, 20:02
            jeszcze jedno - odwal sie od mojego adresu, jelopku

ci-pa!
            • Gość: sołtys uwaga sołtys na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:10
              pisałem już o kole gospodyń wiejskich
              czy ta pszejrzysta rzaluzja do sołtysa i wsi nie świadczy o tym że miałem racje
          • Gość: autor besszfowy galasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:06
            aleś mi dowalił
            ja ,,bledy"?
            besszfowa komurko,pożądnieś mi dowalił
            • domgalaxy Kautor - Miodek 10.11.06, 20:25
              Jelopku, poczytaj najpierw samego siebie np. taki oto cytat miesiaca:

koninkutura jest po byku
              dziś musiałem wstać o 3 rano czyli w nocy
              jutro moze o pierwszej
              i co mam się nie kłaść nigdy?

widzisz kmiocie - to niedospanie cie meczy, zamknij drzwi od hlewa to cie
              rodzina nie bedzie budzic.

albo prosze:

ale są u nas w kraju ludzie ,którzy pracją np w dyplowacji
              wieksza część czasu spędzają za granicami

Cebula ci sie odbia dyplowato (to jakis rodzaj nowej izolacji
              magistroinzynierze)
              • domgalaxy do kmiota 10.11.06, 20:25
                ...jezeli juz to Pan Soltys chamie!
                • Gość: autor poczekaj na moją niespodziankę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:29
                  zobaczysz bedzie wesoło
                  • domgalaxy Re: poczekaj na moją niespodziankę 10.11.06, 20:34
                    wesolo to bedzie jak cie wypieprza z tego forum pacanie, ale nie przeszkadzaj
                    sobie, zapraszam do siebie goraco, luibie patrzec na geby frajerow z pod lumpexu

buziaczki w czolko biedaczynko
                    • Gość: autor sołtysie-siarap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:41
                      sołtysie-siarap
                      i trochę cierpliwośc
                      może zobaczysz sfoją nową stronę z cytatami z samego siebie?
                      • Gość: autor Re: sołtysie-siarap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:44
                        powiedzcie sołtysie o tej przyjazni polsko radzieckiej
                        to mnie naprawde interesuje
                        naprawdę tam komarujesz?
                        to mamy wspolnych znajomych
                        • bezsilna.kacha co za glupek 10.11.06, 20:50
                          masz kmiotku problemy z glowa, jakies obsesyjki, drobne kompleksiki leczymy?
                          nic nie poradzisz na to ze tatus i mamusia zmajstrowali brzydalka. mozesz
                          jedynie lustra ze strychu powyrzucac. albo nie , juz wiem , naluz sobie na glowe
                          torbe po frytkach i wytnij dziurki na oczy! dobre co....to taka mala
                          niespodzianka dla ciebie - bo cie lubie kaleko umyslowa buahahahahaaaaa

jak masz problemy z glowa, a zycie stalo sie pieklem'
                          wsadz se glowe do kibla i pierd..nij deklam

ha ha ha!
                          • domgalaxy Re: co za glupek 10.11.06, 20:51
                            Kacha ... no nie moge, dzieki za wsparcie. razem latwiej bedzie znosic tego
                            kmiota!
                            • Gość: autor transwestyta balksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:56
                              balaxy moze sie tak tym wsparciem nie podniecaj
                              bo ci powiem gdzie sie rupnąłeś i logujesz sie jako kacha i jako balasy
                              bardziej wygladałes na pedzia niż transwestora
                              ale niech ci bedzie kasiu-balasy
                              • domgalaxy no popatrz 10.11.06, 20:59
                                co za bystrzak, brawo kmiocie. nie ciesz sie tak bo powiem cie gdzies ty sie
                                zrypal, albo radziej gdzie ciebie zrypali. no ale kombinuj, kombinuj...czekam
                                na niespodzianke ofiaro badan genetycznych!
                                • Gość: autor powiedz mi jescze balasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:02
                                  powiedz mi czy przebierasz sie w strngi i łazisz po krzykach w damskich
                                  ciuchac?
                                  zawsze transwestory mnie interesowały
                                  a odpsaski to żresz nadal?
                                  • domgalaxy Discovery TV 10.11.06, 21:10
                                    odpaski - biedna ta twoja kobita, co ty jej kazesz urzywac - OD PSA ski?
                                    zeby ci sie babsko jakich mend lonowych nie nabawilo. No i oczywiscie zeby pies
                                    nie zdechl po takich menczarniach. Interesuja cie transwestyci? - popatrz na
                                    zdjecie mamusi buahahahahaaaa!

buziaczki pajacu!
                    • bezsilna.kacha niespodzianka brzmi ciekawie 10.11.06, 20:46
                      Ludzie

Przestaniecie wreszcie bo ile można! Po co dawałes namiary na
                      siebie "domgalaxy" (fajna stronka), nie wiesz że autor takiej gradki nie
                      przepusci? Ciekawe jaki numer ci wywinie. Autor - wymyśl cos orginalnego. Ech
                      chlopaki - jak dzieci, doslownie jak dzieci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka