Dodaj do ulubionych

Kochani architekci - ocencie ten projekt !!

IP: *.winn.cable.ntl.com 26.11.06, 01:59
Kochani co myslicie na temat ukladu wewnetrznego i samego projektu. Bardzo
podoba mi sie funkcjonalnosc, ale czy rozlozenie kuchni i innych pomieszczen
jest dobre?
Obserwuj wątek
    • Gość: Łysy Re: Kochani architekci - ocencie ten projekt !! IP: *.zax.pl 26.11.06, 04:22
      jest swietne!
      • Gość: SQR Re: Kochani architekci - ocencie ten projekt !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:14
        Gość portalu: Łysy napisał(a):

> jest swietne!

Podpisuję się, choć kilka detali możnaby poprawić.
        • Gość: mif Re: Kochani architekci - ocencie ten projekt !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 17:26
          Ja też bym coś zmienił, zwłaszcza w kuchni.
          • Gość: .... Re: Kochani architekci - ocencie ten projekt !! IP: *.winn.cable.ntl.com 26.11.06, 18:49
            No to daliscie mi zapal! Mnie bardzo podoba sie uklad i mnogosc pomieszczen,
            chociaz nieco martwi mnie ta kuchnia przechodzona przez salon i czy aby
            rozmieszczenie kotlowni od lazienki i wc nie jest zbyt duze a co za tym idzie
            dlugosc rur do polozenia.....
            • Gość: olivia Re: Kochani architekci - ocencie ten projekt !! IP: *.winn.cable.ntl.com 26.11.06, 19:37
              i zebyscie mieli cos dla porownania mam jeszcze jeden...
              www.a-kwadrat.pl/projekty.php?
              na=1&full=1&tryb=display&skad=search&id=388, nie wiem jak na ten sie
              zapatrujecie...?
              pozdrawiam
              • Gość: olivia Re: Kochani architekci - ocencie ten projekt !! IP: *.winn.cable.ntl.com 26.11.06, 19:38
                cos tam nie mozna wkleic. Projekt nazywa sie Cyrus II
                • Gość: mif Re: Kochani architekci - ocencie ten projekt !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:04
                  www.a-kwadrat.pl/projekty.php?na=1&full=1&tryb=display&skad=search&id=388
          • Gość: olivka do mifa... IP: *.winn.cable.ntl.com 26.11.06, 19:53
            i jeszcze cos...ufff
            Mif zauwazylam ze znasz ten temat. Chcialabym z Toba z checia porozmawiac czy
            to za posrednictwem maila, gg, skype etc
            Mam kilka projektow i wielki bol glowy
            • Gość: alek Re: do mifa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:58
              Na ból głowy weź etopiryne, a w sprawie własnego domu nie słuchaj forumowych
              rad.
              • Gość: mif Re: do mifa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:36
                Spróbuję nie zaszkodzić :)
            • Gość: mif Re: do mifa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:38
              mifsc@gazeta.pl
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=156&w=32944524&a=32980248
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=156&w=25480571&a=25607124
              • Gość: olivka Re: do mifa... IP: *.winn.cable.ntl.com 27.11.06, 16:58
                dzieki za odpowiedz, bede sie kontaktowac...
                A innych zachecam do oceny projektu :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka