architekcinet 28.05.07, 21:36 Poszukuję producenta balustrad aluminiowych. Prosty nowoczesny wzór. montaż koło Tarnowa. około 15 mb. proszę o podanie ceny za mb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A2 Re: Szukam Balustrady Aluminiowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:54 Ej chłopcy, chłopcy :) Po pierwsze, nie robi się balustrad z aluminium, z kilku powodów (...), ale ze stali ( w tym np. szlachetnej ...). Po drugie do sporządzenia ( rzetelnej ) wyceny, potrzebne są rysunki ( proj.wyk.), specyfikacje, zestawienia mat., inne dodatkowe dane, itd. Po trzecie o złożenie konkretnych ofert ( kilku ) pyta się producentów/wykonawców, najlepiej w okolicach Tarnowa, a nie na forum. Ta sama balustrada, z drugiego końca Polski ( wraz z montażem ) będzie naprawdę zupełnie inaczej kosztowała, niż ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: architekcinet Re: Szukam Balustrady Aluminiowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:21 niech ci będzie że ze stali, chromowane A pytam na forum bo może jest ktoś z tej części kraju i jest zainteresowany. a o konkretach (o wzorach)porozmawiam z producentem. i proszę nie łap mie za słowa bo nie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A2 Re: Szukam Balustrady Aluminiowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:31 Ze " stali chromowanej " też się nie robi, bo...:) Ale ... " nie chcę Cię łapać za słowa ":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A2 Re: Na temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=156&w=62400613&a=63223681 Odpowiedz Link Zgłoś
revolver1337 Re: Szukam Balustrady Aluminiowej 25.02.17, 12:07 jeśli posiadasz własny projekt to polecam skorzystać z oferty gdconstructions.pl/projektowanie-balustrad-3d/, wykonują balustrady najlepiej z plików 3D specjalnie dla twoich potrzeb. w dodatku jak wcześniej pisali mają też stal czarną, wszystko ocynkowane i zabezpieczone przed korozją. moim zdaniem naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia8080 Re: Szukam Balustrady Aluminiowej 28.02.17, 14:16 Ja nie wiem jaki to balustrady aluminiowe mają się w praktyce,ale my robiliśmy poręcze z rurek że stali nierdzewnej polerowanej z wykończeniem szczotkowaniem. Rury takie można kupić na miejscu w Import stał w Krakowie.Efekt takiego wykończenia robi wrażenie i jest łatwy w utrzymaniu czystości.Można kupić również takie rury z wyk.matowym Odpowiedz Link Zgłoś