monni1 05.11.03, 18:50 czy ktoś miał kontakt z jakims fajnym stylistą wnetrz niedługo oddaja mi nowe mieszkanie a ja chce troche podpowiedzi jaj je urzadzic pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gigi Re: stylista wnetrz IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.11.03, 19:18 Jestem architektem, który notorycznie pracuje ze stylistami :-)))))), wystarczy zajrzeć do Dobrego Wnętrza. tel.(22) 696.84.45 Odpowiedz Link Zgłoś
gcw1 Re: stylista wnetrz 06.11.03, 09:17 jesli chcesz to moge ci podpowiedziec jak rozwiazac kilka rzeczy w mieszkaniu. Mozemy sie spotkac i pogadac a to nic nie kosztuje przeciez. gcw@poczta.onet.pl p.s. Aha w gre wchodzi Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
togo_julka Re: stylista wnetrz 06.11.03, 22:09 Dobre Wnętrze? zapytaj w kiosku..:-) To gazeta Muratora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: stylista wnetrz IP: *.pnet.com.pl 10.11.03, 16:05 a co zrobić jeżeli nie jestem z warszawy?? też bym chciała sie spotkać i porozmawiać o moim nowym mieszkanku?? jestem z krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
togo_julka Re: stylista wnetrz 10.11.03, 21:45 Czasem bywam w Krakowie ale możesz też napisać maila, przesłać rzut, coś wymyślimy: porada przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś