Gość: Mirella IP: *.centertel.pl 26.03.09, 11:48 Czy ktoś korzystał z usług studia aranżacji wnętrz mDom? Cętnie skorzystam z Waszych opinii, czy warto im zlećić projekt wnętrza swego domu? Dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafi Re: firma mDom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 11:21 Witam, Jako osoba, któa prowadziła z firmą konsultacje odnośnie aranżacji wnętrz mojego mieszkania to powiem że rozmowa i współpraca z firmą mdom przebiegała profesinonalnie i bez zarzutów. Jestem zadowolony z projektu mojego mieszkania. Osobiście polecam, na ich stronie jest moc zdjeć. Rafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: firma mDom ? IP: *.chello.pl 15.04.10, 20:03 Tak stronę www.mdom.pl mają ciekawą, też szukałam inspiracji do swojego domu i znalazłam u nich pomysł na łazienkę. Robię odlot pokój kompielowy - najciekawsze to że mój kochanek nie wie że będzie musiał finansować zakup dwuosobowej wanny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasin Re: firma mDom ? IP: *.chello.pl 13.07.10, 23:02 Naciągacze i hochsztaplerzy. Nie tylko nie polecam, ale przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berdi Re: firma mDom ? IP: *.chello.pl 25.07.10, 23:18 Zdecydowanie odradzam. Wszystko oparte na pozorach, a nie merytorycznej wiedzy. Brak dokładnosci i precyzji, tak koniecznej w projektach. Parcie do niepotrzebnych przeróbek i gadżeciarstwa w celu podniesienia kosztów, a dzięki temu pobieranych prawdopodobnie prowizji od dostawców i wykonawców. Wciskanie produktów ze swego sklepu i niedwuznaczne narzucanie swoich miernych wykonawców. Prowincjonalne efekciarstwo i ykorzystywanie zaufania klienta. Odpowiedz Link Zgłoś