Dodaj do ulubionych

Dom jednorodzinny w siedem dni

• Gość: Bri Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.devs.futuro.pl 12.05.09, 21:17
      Powiedzmy sobie szczerze - jakiego polaka z klasy średniej (bo takich jest najwięcej - zarabiających 1.5tys-3tys do ręki na miesiąc) na to stac?
    • Gość: AmTech Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.bbs.com.pl 12.05.09, 22:26
      4 dni to trochę za szybko jak na dom... ale 3 miesiące będzie w sam raz...

http://www.amtech.com.pl/technologia-sunday-system/
    • Gość: lot Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.icpnet.pl 12.05.09, 23:51
      piękny skłot...
    • Gość: ble Dom jednorodzinny w siedem dni IP: 62.69.220.* 13.05.09, 01:40
      Pytanie do wszystkich zachwyconych: Kto chciałby mieć takiego sąsiada? Co do tych 7 dni... to chyba tylko montaż prefabrykatów... a może to ustrojstwo fundamentów nie potrzebuje? Basen wewnątrz też prefabrykowany?
    • ryniox Dom jednorodzinny w siedem dni 13.05.09, 09:17
      change.menelgame.pl/change_please/4224468/
    • Gość: ach Dom jednorodzinny w siedem dni IP: 193.24.24.* 13.05.09, 11:34
      Generalnie sam pomysł wykorzystania prefabrykatów przemysłowych w budownictwie mieszkaniowym jest ok, jednak nie podoba mi się sama bryła. Pomimo dużych przeszkleń bryła wygląda ciężko. Osobiście nie chciałabym mieć takich ilości betonu nad głową, w dodatku celowo wyeksponowanego, odnosiłabym wrażenie że zarat mi to runie na głowę.
    • simon_r Dom jednorodzinny w siedem dni 13.05.09, 12:06
      Do licha... facet, który to projektował musiał chyba kiedyś być bezdomnym mieszkającym pod mostem... tak się do tego przyzwyczaił, że zaprojektował dom, który to symuluje :)
    • Gość: gość Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.operanova.bydgoszcz.pl 14.05.09, 16:26
      - co z tego, że ma ktoś IQ 156,jak jest głupi "jak but"
    • Gość: Andzia Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.139.146.111.koba.pl 15.05.09, 14:07
      wie ktos ile taki moze kosztowac ? ;Dd
    • 6grudnia Dom jednorodzinny w siedem dni 19.05.09, 15:07
      sprzedam działkę we Wrocławiu
      www.jarnoltow.zafriko.pl/
    • Gość: gosc Dom jednorodzinny w siedem dni IP: 151.16.89.* 01.06.09, 00:28
      Oryginalne owszem,sztuka mozna to nazwac.Domem nie!Co tu duzo gadac,tylko szpaner albo nawiedzony by chcial w tym mieszkac...hehe pakowanie sie w przyszlosc "na chama"...Ja osobiscie mam po dziurki w nosie tego typu nowatorskie pomysly,w architekturze jak zarowno i w modzie i sztuce uzytkowej.
    • Gość: wuj truj Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.acn.waw.pl 03.06.09, 13:52
      przyzwyczailismy sie do tego, ze sztuka nowoczesna szokuje i nic poza tym. Ale NIE WSZYSTKO CO SZOKUJE JEST ZLE. Mysle, ze projekt nieglupi, a przede wszystkim zastanawiajacy. trzeba troche pomyslec, zeby okreslic jego estetyke. Co do samego budowania z gotowych elementow, uwazam, ze temat wart drazenia.

a konstrukcja super przemyslana. Duzy plus dla tego projektu
    • Gość: Gość Dom jednorodzinny w siedem dni IP: 82.139.153.* 09.06.09, 12:06
      REWELACJA!!!
    • Gość: komuna Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:16
      komuno wróc to chalupa gierka budowal most a ze troche majster chcial sie przypodupic zwalil troche materialy dla gierka i tak oto powstal ten dom sporo tez mozna by zbudowac domkow jednorodzinnych z wielkiej plyty szybko i nowoczesnie
    • Gość: komuna Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:18
      PS most nie powstal do dzisiaj warszawiacy o tym dobrze wiedza
    • Gość: nieźle Dom jednorodzinny w siedem dni IP: 81.219.189.* 07.08.09, 18:29
      Nieźle. Ja jedyne co to siatkę wokół domu szybko założyłem. Sąsiad sobie Betafence kupił to i ja wziąłem. I stoi. Dom już zresztą też!
    • Gość: koniczyna Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:48
      Chyba najciekawsza realizacja jaką tu widziłem
    • Gość: inwestor Dom jednorodzinny w siedem dni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 11:52
      szukam architekta który podejmie się zaprojektowania domu w podobnym stylu
    • agatkagagatka Dom jednorodzinny w siedem dni 04.01.10, 21:53
      migiem ekstra:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka