Gość: Adam IP: *.acn.waw.pl 10.06.09, 11:00 wow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jozue Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 11:05 tak to i ja potrafię,dodam że jestem zupełnym laikiem,co widać, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziekan Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 11:10 ...to czemu tak nie zrobiłeś, skoro potrafisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goźdź Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.lodz.mm.pl 10.06.09, 11:27 (sztuka nowoczesna)=(każdy tak umie)+(ale to nie ty pierwszy to zrobiłeś) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozue Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 12:16 zrobiłem tak tysiąc razy,nawet dzisiaj zrobiłem to po śniadaniu ot tak dla wprawy,i co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXxx Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 12:27 gdzie okna? po pol roku grzyb w domu murowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boookiel Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 13:58 Ja tez tak potrafię.. a nawet lepiej! Dzisiaj rano zrobiłem kupę i jestem przekonany, iż jest w niej więcej artyzmu niż w tym czymś. Już nie mówiąc o tym, że żeby zrobić taką kupę trzeba poswięcić o wiele więcej czasu i energii (..aż kropelki potu pojawiły sie na mim czole) niż na zaprojektowanie czegoś takiego. Szkoda tylko, że w tej mojej kupie nie można zamieszkać (niestety, jest za mała) - gdyby nie ten drobny fakt, to z pewnością możnaby ją podziwiać w serwisie bryla.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzataboguslaw Re: Ghost house - japoński minimalizm 10.06.09, 14:05 @bookiel.Schodzisz PONIŻEJ poziomu dopuszczalnego na forum publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:22 widzę bookiel że myślenie zaczynasz i kończysz na klozetowej muszli, przesyłam wyrazy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:38 boookiel, to nie blog dla frustratów z przewlekłym zaparciem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:40 no i jeszcze słówko o arch, pomijajac fakt ciaglego uporczywego prrezentownaia pustych interiorow to czasem jak patrze na arch japo to mnie przeraża, ja rozumiem ze tam sie tak buduje nie dlatego ze taka moda tylko wynika to z roznych czynnikow ogolnie znanych ale sama lodowata estetyka budzi u mnie mieszane uczuccia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: 83.143.99.* 10.06.09, 16:45 już wolę swoją kawalerkę 32m w kamienicy niż to martwe pudło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moka Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.dsl.bell.ca 10.06.09, 16:54 duzy respect super konsekwencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boookiel Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 17:38 Mój komentarz jest taki, jak komentowany prze mnie obiekt (czyli po prostu g..niany). O co więc wam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozue Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 17:42 tu na forum są też kobiety, nie uchodzi młody człowieku, nie uchodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 10.06.09, 18:15 xXxx pytasz sie gdzie sa okna... przyjzyj sie lepiej zdjeciom to zobaczysz skad swiatlo pada:P koncepcja ciekawa ale szkoda z enie nie ma mebli nbo tak to wyglada strasznie pusto jak jakas rzezba albo pomieszczenie na wystawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .agata Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.icpnet.pl 10.06.09, 18:23 ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Set Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 18:31 Popieram boookiel w kupie siła i jaki artyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozdrowicki_11 (Py Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:00 Przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.sunnet.3s.pl 10.06.09, 22:12 boookiel mnie baardzo rozbawil, kolejne komantarze do jego wypowiedzi jeszcze bardziej :) dawno sie tak nie usmialem czytajac to forum. w kupie sila! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagiaLenia Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: 156.17.226.* 10.06.09, 22:17 A mnie już troszkę nuży taka architektura. Jasne-śliczne, czyściutkie itd, ale to jest DOM-w domu się mieszka, a nie lata. A TO jest tak długo ładne, dopóki nie dojdą meble,ciuchy, żywność, ławki przed domem czy rower jakiś no i przede wszystkim- mieszkańcy...wtedy idea się zatraca i nici ze "ślicznego minimalizmu".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meha Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 22:26 Zewnętrze cool, łamane sufity już średnio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.rev.libertysurf.net 11.06.09, 00:15 Jozue, ty to chyba o sraniu mowisz, ze dzisiaj rano robiles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: 89.161.3.* 11.06.09, 07:38 wygląda jak domek z papieru, postawiony na makiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozue Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 11.06.09, 10:06 masz problem taaa, dla ciebie sranie ciekawsze niż architektura,tylko współczuć biedaku, Odpowiedz Link Zgłoś