Dodaj do ulubionych

Ghost house - japoński minimalizm

IP: *.acn.waw.pl 10.06.09, 11:00
wow...
Obserwuj wątek
    • Gość: jozue Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 11:05
      tak to i ja potrafię,dodam że jestem zupełnym laikiem,co widać,
    • Gość: dziekan Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 11:10
      ...to czemu tak nie zrobiłeś, skoro potrafisz
    • Gość: goźdź Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.lodz.mm.pl 10.06.09, 11:27
      (sztuka nowoczesna)=(każdy tak umie)+(ale to nie ty pierwszy to zrobiłeś)
    • Gość: jozue Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 12:16
      zrobiłem tak tysiąc razy,nawet dzisiaj zrobiłem to po śniadaniu ot tak dla wprawy,i co??
    • Gość: xXxx Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 12:27
      gdzie okna? po pol roku grzyb w domu murowany...
    • Gość: boookiel Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 13:58
      Ja tez tak potrafię.. a nawet lepiej! Dzisiaj rano zrobiłem kupę i jestem przekonany, iż jest w niej więcej artyzmu niż w tym czymś. Już nie mówiąc o tym, że żeby zrobić taką kupę trzeba poswięcić o wiele więcej czasu i energii (..aż kropelki potu pojawiły sie na mim czole) niż na zaprojektowanie czegoś takiego. Szkoda tylko, że w tej mojej kupie nie można zamieszkać (niestety, jest za mała) - gdyby nie ten drobny fakt, to z pewnością możnaby ją podziwiać w serwisie bryla.pl.
    • malgorzataboguslaw Re: Ghost house - japoński minimalizm 10.06.09, 14:05
      @bookiel.Schodzisz PONIŻEJ poziomu dopuszczalnego na forum publicznym.
    • Gość: jo Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:22
      widzę bookiel że myślenie zaczynasz i kończysz na klozetowej muszli, przesyłam wyrazy..
    • Gość: kuba Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:38
      boookiel, to nie blog dla frustratów z przewlekłym zaparciem....
    • Gość: kuba Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 14:40
      no i jeszcze słówko o arch, pomijajac fakt ciaglego uporczywego prrezentownaia pustych interiorow to czasem jak patrze na arch japo to mnie przeraża, ja rozumiem ze tam sie tak buduje nie dlatego ze taka moda tylko wynika to z roznych czynnikow ogolnie znanych ale sama lodowata estetyka budzi u mnie mieszane uczuccia
    • Gość: mar Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: 83.143.99.* 10.06.09, 16:45
      już wolę swoją kawalerkę 32m w kamienicy niż to martwe pudło
    • Gość: Moka Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.dsl.bell.ca 10.06.09, 16:54
      duzy respect
      super konsekwencja
    • Gość: boookiel Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 17:38
      Mój komentarz jest taki, jak komentowany prze mnie obiekt (czyli po prostu g..niany). O co więc wam chodzi?
    • Gość: jozue Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 10.06.09, 17:42
      tu na forum są też kobiety, nie uchodzi młody człowieku, nie uchodzi,
    • Gość: macias Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 10.06.09, 18:15
      xXxx pytasz sie gdzie sa okna... przyjzyj sie lepiej zdjeciom to zobaczysz skad swiatlo pada:P

koncepcja ciekawa ale szkoda z enie nie ma mebli nbo tak to wyglada strasznie pusto jak jakas rzezba albo pomieszczenie na wystawy
    • Gość: .agata Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.icpnet.pl 10.06.09, 18:23
      ciekawe...
    • Gość: Set Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 18:31
      Popieram boookiel w kupie siła i jaki artyzm :)
    • Gość: Kozdrowicki_11 (Py Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 20:00
      Przerażające...
    • Gość: er Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.sunnet.3s.pl 10.06.09, 22:12
      boookiel mnie baardzo rozbawil, kolejne komantarze do jego wypowiedzi jeszcze bardziej :) dawno sie tak nie usmialem czytajac to forum.
      w kupie sila!
    • Gość: MagiaLenia Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: 156.17.226.* 10.06.09, 22:17
      A mnie już troszkę nuży taka architektura. Jasne-śliczne, czyściutkie itd, ale to jest DOM-w domu się mieszka, a nie lata. A TO jest tak długo ładne, dopóki nie dojdą meble,ciuchy, żywność, ławki przed domem czy rower jakiś no i przede wszystkim- mieszkańcy...wtedy idea się zatraca i nici ze "ślicznego minimalizmu"....
    • Gość: meha Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.09, 22:26
      Zewnętrze cool, łamane sufity już średnio...
    • Gość: taaa Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.rev.libertysurf.net 11.06.09, 00:15
      Jozue, ty to chyba o sraniu mowisz, ze dzisiaj rano robiles?
    • Gość: ms Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: 89.161.3.* 11.06.09, 07:38
      wygląda jak domek z papieru, postawiony na makiecie
    • Gość: jozue Re: Ghost house - japoński minimalizm IP: *.chello.pl 11.06.09, 10:06
      masz problem taaa, dla ciebie sranie ciekawsze niż architektura,tylko współczuć biedaku,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka