Gość: Onald Plusk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 13:47 fajowy kiczowaty bezmózgowy drętwy - jednym słowem maszkara! Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 13:54 A ile kolego popełniłeś lepszych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁW Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 14:15 Dla modelu rodziny 2+2 bardzo fajny;) piękno tkwi w prostocie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urs Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 14:16 Bardzo interesująca propozycja, oby takie realizacje powstawały również w Polsce. Jak dla mnie gites. :) Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_arch Re: Minimalizm nie lubi kompromisów 17.06.09, 14:52 Ciekawy pomysł, jednak ja jestem zwolenniczką wyraźnego podziału pomiędzy strefą dzienną i nocną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertos Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.09, 15:13 Polecam 3d-lab.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorzowski Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.uc.pt 17.06.09, 15:33 plan sie mnie nie podoba tak do konca ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krl Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.st-etienne.archi.fr 17.06.09, 16:08 Gdzie ten minimalizm ? bo chyba nie czaje.. (zwlaszcza w planie). Choc w sumie temat artykulu trafiony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.icpnet.pl 17.06.09, 16:40 piękne domki... podobne osiedle budują pod łodzią!!!! tylko to polskie jest jakby bardziej radosne!!! zobacz zdjecia i film projektów na cymbidium.myminicity.com/tra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umeczon Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:45 piekny, piekny... bezsensowne wciecie, zeby tylko na sile czyms wzbogacic nieciekawa forme, dodac troche kosztow materialow, zabrac nieco powierzchni w srodku i podniesc koszty ogrzewania. no mistrzostwo projektowe po prostu! :) jest jakies konkretne uzasadnienie dla tej bialej "nieprzypadkowej lamigowki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.chello.pl 17.06.09, 16:53 fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstr Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 18:20 B.fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torro Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.na5.pl 17.06.09, 19:20 szału ni ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: 94.254.241.* 17.06.09, 19:24 dobre dla ludzi z problemami emocjonalnymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.chello.pl 17.06.09, 20:07 Onald plusik wiesz skoro całw zycie bloczyska projektujesz to nie dziwi mnie ze sie nie podoba tobie Odpowiedz Link Zgłoś
adkg-lab Re: Minimalizm nie lubi kompromisów 17.06.09, 22:19 ... 120 m2 do życia... Skandynawia w pogułce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anti mag Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.06.09, 00:59 dobre dla ludzi z problemami emocjonalnymi.../mag jest emo . / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 09:37 Przypomina mi wykrojony tort śmietankowy w polewie czekoladowej.Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 10:28 @Grzegorz niespamuj; pokaz to ustrstwo pod łodzią;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.chello.pl 18.06.09, 10:39 super realizacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ky Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.lss.net.pl 18.06.09, 12:05 nie wszystko co ma białe wnętrza to minimalizm. Małe okienka na niezrozumiałej wysokości. Mieszanie strefy nocnej z dzienną. Może klient tak chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platforma Górą Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 14:06 kicz nad kicze! Bezguście i zły smak. Prymitywizm przestrzenny. Spadochronówa z żydowskich uczelni z New Yorka. Dobrze, że nasza pani prezydent nie daje kasy miasta na takie kuczemurki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtg Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 19:54 Jak juz ktos wcześniej jnapisał - szału nie ma. Doczepiłbym się do funkcji . Korytarzem poprzez kuchnie do pseudo saloniku gdzie prawdopodobnie będą przyjmowani goście...i z tego saloniku wejście do sypialni jak wnioskuje po kibelku - sypialni wlascicieli/rodziców itd...troszke dziwi mnie rozplanowanie mieszkania ale coz...czasami zoa sie chce położyc a maż jeszcze sobie ma ochote posioedzieć ze znajomym przy szklaneczce Jim BEama czy pwku..no i wtedy żonka NIE ZA ŚNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mucha Re: Minimalizm nie lubi kompromisów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 20:02 Takie to na siłę. Sypialnie mają zupełnie minimalny metraż, mnie uczono, że dobrze jest mieć możliwość ustawić łóżko na dwa sposoby. Ściany pod kątem oczywiście dają ostre narożniki w kątach - ciekawe co trzyma za biurkiem dziecko w tej lewej sypialni? Forma może i ładna, ale czy rzeczywiście dzięki temu się lepiej mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
adkg-lab Re: Minimalizm nie lubi kompromisów 18.06.09, 22:18 ... zastanawia mnie ile trzeba miec w sobie złości i jak sflustrowanym człowiekiem trzeba być, żeby sie tak wyżywać nad małym, ładnym domkiem... ZAZDROŚĆ? Odpowiedz Link Zgłoś