Gość: siostra2 IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 11:06 i łap dzień każdy i nie wierz ni troche w złudne przyszłości obiednice płoche Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mascotte Re: carpe diem 07.05.02, 11:17 płoche to takie palcem na wodzie pisane?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 11:33 mysle, ze w tym wypadku tak:) choc płochy kojarzy mi sie tez troche ze strachliwym Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: carpe diem 07.05.02, 11:38 bojaźliwa – strachliwa przyszłość? coś w tym jest :) hi, hi - ktoś kiedyś powiedział "nie będziesz pewny(a) dnia, ani godziny..." dowcipniś jeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 11:40 wykrakał!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 11:57 ten twoj dowcipnis wykrakal, ja jestem niewinna i mnie prosze nie wrabiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: carpe diem 07.05.02, 12:02 nie musisz być pewna kogoś czy czegoś – to uzależnia :) musisz być pewna siebie - to wystarcza i nie uzależnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 12:14 nie musisz być pewna kogoś czy czegoś – to uzależnia :) musisz być pewna siebie - to wystarcza i nie uzależnia :) ta pewnosc siebie to chodzenie po cienkiej linii mozna wpasc w zadufanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: carpe diem 07.05.02, 12:20 chodziło mi o umiejętności oraz zdolność radzenia sobie, a nie narcyzm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 12:27 :) tak milo jest posiadac te umiejetnosc wywazania wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: carpe diem 07.05.02, 12:32 można się tego nauczyć, na swoich lub cudzych błędach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 12:42 mysle ze bardziej na swoich, cudze wydaja sie dalekie (zawsze masz nadzieje ze cie omina) Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: carpe diem 07.05.02, 12:48 dlaczego dalekie, zawsze można z kimś bliskim wymienić doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 13:08 ja chetnie wymieniam:), tylko to jest tak za kazdy z nas jest inny i chcac nie chac i tak reaguje inaczej na pewne zjawiska, osobiscie wole sama doswiadczac, choc fakt - przyjemnie doswiadczac:) ostatnio mialal zle doswiadczenie, nie zycze nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: carpe diem 07.05.02, 13:23 nawywijałaś coś i się wydało?:) nic się nie martw - umarłemu się nie przytrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 07.05.02, 13:46 najgorsze jest to ze bylam grzeczna jak aniolek, tylko zostalam wciagnieta przez trabe powietrzna do zupelnie innej bajki, jeszcze mam wrazenie ze to byl sen:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: carpe diem IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 10:20 Jeżeli mogę się wtrącić, to jest najgorsze. Nic nie zrobiłaś, a jednak wszystko idzie na Ciebie. "Chwytaj dzień" - lecz nie każda chwila jest warta pamięci. Czasem kilka miłych wspomnień nie wystarcza na całe życie albo na jego część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra2 Re: carpe diem IP: *.pozn.gazeta.pl 09.05.02, 10:23 masz racje, wazne zeby nie przeoczyc tych istotnych:), ktore cos wnosza w nasze zycie Odpowiedz Link Zgłoś
mascotte Re: carpe diem 13.05.02, 09:12 czasami tak bywa - kara za niewinność, skąd ja to znam :) Odpowiedz Link Zgłoś