Dodaj do ulubionych

Radzymin kontra Wołomin

IP: *.hstl2.put.poznan.pl 22.06.09, 15:23
dno
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Radzymin kontra Wołomin IP: 79.110.198.* 22.06.09, 15:34
      Nizio projektuje wszystkie muzea w Polsce czy mi się zdaje?
    • Gość: cris.is Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:49
      mam nadzieje, ze pana rzecznika juz odwiezli
    • Gość: tomi Re: Radzymin kontra Wołomin IP: 217.153.125.* 22.06.09, 15:56
      wstyyyyd mi za tych z radzymina, wiocha, wiocha, wiocha i smrod kadzidla....szkoda kasy na ta szopke katolicko-maryjno-ojczyzniana...
    • Gość: o' kufa Re: Radzymin kontra Wołomin IP: 217.153.125.* 22.06.09, 15:59
      a basen, przedszkole, przychodnie, sciezki rowerowe, drogi, dom kultury juz w tym radzyminie zbudowano? O tym pomyslcie lepiej zamiast wywalac kase na taki kicz. Żałosne...
    • Gość: p Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.chello.pl 22.06.09, 16:52
      radzymin ma szansę, ale dobrze jej nie wykorzysta. ossowskie muzeum to przy radzyminie perełka. naprawdę ciekawe czy rzecznik został już odwieziony
    • Gość: ŁW Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 17:03
      Radzyń ... beznadziejny na tle Wołomina. I po co wydawać następne pieniądze na praktycznie to samo, skoro już jedno powstaje. Ludzie opamiętajcie się!
    • giles Re: Radzymin kontra Wołomin 22.06.09, 18:00
      makabra!!!!
    • Gość: aga Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.warszawa.mm.pl 22.06.09, 18:56
      urzednikow z radzymina proponuje zamknac pod obserwacja w jakims specjalistycznym zakladzie :/
    • Gość: p Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.chello.pl 22.06.09, 19:32
      "Radzyń ... beznadziejny na tle Wołomina."

RADZYMIN!
    • mlody.elokwentny Re: Radzymin kontra Wołomin 22.06.09, 19:41
      przynajmniej jest rywalizacja.
      to chyba wychodzi na dobre dla nas jako spoleczenstwo : d
    • Gość: eye Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.echostar.pl 22.06.09, 21:11
      Wybrał się Michał z żoną do kina,
      Lecz zawędrował do Radzymina.

litości...
    • Gość: astronauta Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.acn.waw.pl 22.06.09, 21:20
      papież lądował śmigłowcem, no przecież
    • Gość: waw Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.chello.pl 22.06.09, 22:01
      Kler rządzi, mieszanie spraw narodowych i kościelnych, BUDUJMY PAŃSTWO KOŚCIELNE, żenada!!!!
    • Gość: cris.is Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:19
      wsi mazowiecka odpusc nam wszystkim
    • Gość: cris.is Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:21
      p.s. swoja droga w wolominie to teraz musza miec wesoloooooo
      mhihi
    • Gość: dzi Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.ksi-system.net 23.06.09, 10:28
      Nawiasem mówiąc to była wojna polsko - radziecka a nie polsko - rosyjska :)
    • Gość: wuj.juzef Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:30
      Kto to popełnił? Nizio się przyznają, a ten drugi koszmarch?
      Faktycznie, jakby modlitwa mogła zastąpić edukację, sport i kulturę...
    • Gość: MG Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:05
      Radzymiński pomysł powinien startować w konkursie na makabry(łę) roku.
    • Gość: precz ze spamem Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:25
      błagam, niech moderatorzy bryły zaczną kasować posty tych pajaców wklejających linki do minicity i całą resztę reklamiarzy...
    • Gość: bialystok Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.pool85-50-99.dynamic.orange.es 23.06.09, 11:51
      A ja sie pytam: Co sie talo sie? Co sie stalo sie?
    • Gość: Szkudi Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:55
      super! beda pielgrzymki, dewocjonalia, oscypki, muszelki i różowe bidony w kształcie Maryji z odkręcaną koroną :D !
    • Gość: lubiacy zglebiac Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 12:36
      rozumiem, ze to tylko taki wolominsko-radzyminski pojedynek, bo i tak kasy ni ma... dla nieswiadomych - wolomin to wypromowana przez komune miescina; radzymin byl przed wojna powiatowym miastem, niestety przez prl mocno zostal zapuszczony, a teraz wolomin jako powiat, majacy kase, bedzie walczyl o prymat, choc w 1920, ani przed II wojna nic nie znaczyl
    • Gość: radny PO Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 13:21
      Ładne projekty. Znakomite pomysły. Ja popieram i nie wiem czemu pyskujecie, zamiast wziąć się do nauki.
    • Gość: radny PIS Re: Radzymin kontra Wołomin IP: 217.153.125.* 23.06.09, 13:29
      Podoba mi siem ten z radzymina, oltasz z nasza mateczka swieta, i nasz ojciec swiety tam ladowal przeciez, i wogule to patrjotyczna inwestycja wiec nie wiem czego sie czepiacie. Uwazam ze wlasnie tom inwestycje trzeba finansowac, po co sciezki rowerowe i kolejne przedszkole, przeciez jak polska to tylko katolicka i to ma swoje odbicie w tym pieknym budynku. ave maryja!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka