Gość: hmmmm IP: *.hstl2.put.poznan.pl 22.06.09, 15:23 dno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Radzymin kontra Wołomin IP: 79.110.198.* 22.06.09, 15:34 Nizio projektuje wszystkie muzea w Polsce czy mi się zdaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris.is Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 15:49 mam nadzieje, ze pana rzecznika juz odwiezli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Radzymin kontra Wołomin IP: 217.153.125.* 22.06.09, 15:56 wstyyyyd mi za tych z radzymina, wiocha, wiocha, wiocha i smrod kadzidla....szkoda kasy na ta szopke katolicko-maryjno-ojczyzniana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o' kufa Re: Radzymin kontra Wołomin IP: 217.153.125.* 22.06.09, 15:59 a basen, przedszkole, przychodnie, sciezki rowerowe, drogi, dom kultury juz w tym radzyminie zbudowano? O tym pomyslcie lepiej zamiast wywalac kase na taki kicz. Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.chello.pl 22.06.09, 16:52 radzymin ma szansę, ale dobrze jej nie wykorzysta. ossowskie muzeum to przy radzyminie perełka. naprawdę ciekawe czy rzecznik został już odwieziony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁW Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 17:03 Radzyń ... beznadziejny na tle Wołomina. I po co wydawać następne pieniądze na praktycznie to samo, skoro już jedno powstaje. Ludzie opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.warszawa.mm.pl 22.06.09, 18:56 urzednikow z radzymina proponuje zamknac pod obserwacja w jakims specjalistycznym zakladzie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.chello.pl 22.06.09, 19:32 "Radzyń ... beznadziejny na tle Wołomina." RADZYMIN! Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.elokwentny Re: Radzymin kontra Wołomin 22.06.09, 19:41 przynajmniej jest rywalizacja. to chyba wychodzi na dobre dla nas jako spoleczenstwo : d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.echostar.pl 22.06.09, 21:11 Wybrał się Michał z żoną do kina, Lecz zawędrował do Radzymina. litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astronauta Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.acn.waw.pl 22.06.09, 21:20 papież lądował śmigłowcem, no przecież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.chello.pl 22.06.09, 22:01 Kler rządzi, mieszanie spraw narodowych i kościelnych, BUDUJMY PAŃSTWO KOŚCIELNE, żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris.is Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:19 wsi mazowiecka odpusc nam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cris.is Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:21 p.s. swoja droga w wolominie to teraz musza miec wesoloooooo mhihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzi Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.ksi-system.net 23.06.09, 10:28 Nawiasem mówiąc to była wojna polsko - radziecka a nie polsko - rosyjska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuj.juzef Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:30 Kto to popełnił? Nizio się przyznają, a ten drugi koszmarch? Faktycznie, jakby modlitwa mogła zastąpić edukację, sport i kulturę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:05 Radzymiński pomysł powinien startować w konkursie na makabry(łę) roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz ze spamem Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:25 błagam, niech moderatorzy bryły zaczną kasować posty tych pajaców wklejających linki do minicity i całą resztę reklamiarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialystok Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.pool85-50-99.dynamic.orange.es 23.06.09, 11:51 A ja sie pytam: Co sie talo sie? Co sie stalo sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkudi Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:55 super! beda pielgrzymki, dewocjonalia, oscypki, muszelki i różowe bidony w kształcie Maryji z odkręcaną koroną :D ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiacy zglebiac Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.acn.waw.pl 23.06.09, 12:36 rozumiem, ze to tylko taki wolominsko-radzyminski pojedynek, bo i tak kasy ni ma... dla nieswiadomych - wolomin to wypromowana przez komune miescina; radzymin byl przed wojna powiatowym miastem, niestety przez prl mocno zostal zapuszczony, a teraz wolomin jako powiat, majacy kase, bedzie walczyl o prymat, choc w 1920, ani przed II wojna nic nie znaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny PO Re: Radzymin kontra Wołomin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 13:21 Ładne projekty. Znakomite pomysły. Ja popieram i nie wiem czemu pyskujecie, zamiast wziąć się do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny PIS Re: Radzymin kontra Wołomin IP: 217.153.125.* 23.06.09, 13:29 Podoba mi siem ten z radzymina, oltasz z nasza mateczka swieta, i nasz ojciec swiety tam ladowal przeciez, i wogule to patrjotyczna inwestycja wiec nie wiem czego sie czepiacie. Uwazam ze wlasnie tom inwestycje trzeba finansowac, po co sciezki rowerowe i kolejne przedszkole, przeciez jak polska to tylko katolicka i to ma swoje odbicie w tym pieknym budynku. ave maryja!! Odpowiedz Link Zgłoś