Dodaj do ulubionych

Pikselowa elewacja

IP: *.chello.pl 29.06.09, 14:42
Super bardzo sie podoba
Obserwuj wątek
    • Gość: watcher Re: Pikselowa elewacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:58
      prawie podrecznikowe a jednak doskonale w swej prostocie
    • Gość: Superman Re: Pikselowa elewacja IP: *.gemini.net.pl 29.06.09, 15:25
      Super! najprostsze pomysły są najlepsze! bardzo fajnie to wymyślili i dali dowód na to że dobry design to połowa sukcesu! Podobnie jak tu www.domoklik.pl/# też pomysł to podstawa :)
    • Gość: radny PO Re: Pikselowa elewacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:29
      złe proporcje, prymitywna forma, zero umysłu. I to ma byc architektura?????? to jest badziewie!!!!!!!!!
      u mnie w gminie nic takiego nie powstanie!
    • Gość: PyK. Re: Pikselowa elewacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:40
      Bardzo ładne. Nie wiem czemu, ale przywodzi mi na myśl francuski projekt bodajże jakiegoś archiwum, którego elewacje były wyłożone wzorami z małych, heksagonalnych lusterek kojarzących się z winoroślą oplatającą mury (było na Bryle kilka miesięcy temu).
      Zarówno wtedy jak, i teraz, takie spokojne i eleganckie koncepcje wpisujące się w otoczenie mnie zachwycały.
    • Gość: jedrek Re: Pikselowa elewacja IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 15:42
      drzewa wyglądają awesome. Co do formy to rozumiem ze magazyn i przeważać ma funkcja ale w związku z tym nie odważyłbym się nazwać go wyszukanym czy unikatowym. Ot magazyn z ciekawą fasadą, dobra rzecz.
      do radny PO:
      czlowieku o czym Ty w ogole... ciekaw jestem czy w Twojej gminie jest choć jeden magazyn, który nie jest blaszanym/betonowym kiblem z łuszczącą się farbą i oklejonym tandetnymi billboardami...TO JEST MAGAZYN a nie hotel, nie zapominaj o tym - że jak na magazyn to jest dość ambitnie i chciałbym żeby więcej było takich zamiast szkaradnych stodół.
    • Gość: radny PO Re: Pikselowa elewacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:16
      Jędruś,
      ty kaczorze kurduplowaty, od... sie odemnie!
    • mambeusz Re: Pikselowa elewacja 29.06.09, 16:26
      No prosze , jednak mozna być orginalnym i nie wszystko bylo juz wymyslone , bardzo fajny obiekt.
    • Gość: jedrek Re: Pikselowa elewacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 17:54
      radny PO
      Twoje wieśniackie słownictwo i zaściankowy poziom rzeczywiście na poziomie gminy...małej i prowincjonalnej, ordynusie
    • Gość: radny PO Re: Pikselowa elewacja IP: *.acn.waw.pl 29.06.09, 22:58
      sam jesteś ordynus. Zajmij się swoim kotem lepiej, bo miałczy już. Wale was fszystkich. I tak na nas będzie głosować społeczeństwo, bo nie jest ślepe i nas kocha i popiera, a wami się brzydzi i gardzi wami pisowcami! Poza tym my mamy poparcie wojska i wszelkich służb z wyjątkiem CBA , które mamy gdzieś!
    • Gość: sasa Re: Pikselowa elewacja IP: 81.219.121.* 30.06.09, 06:53
      hehe... denerwujące są te pseudopilityczne dyskusje. to nie jest odpowiednie miejsce. jeśli szukacie miejsca na autoreklame to szkodzicie samym sobie. najgożej jak inwestor - np. radny po/ pis wogóle nie zna się na architekturze. tak jest niestety prawie zawsze... :) zachęcam do zgłębienia tematu, odwiedzenia sarpu, przysłuchiwanie sie dyskusji naszej architektonicznej inteligencji... ;)) może będziecie potrafili obronić wtedy argument "ładne" / "brzydkie" :))
    • Gość: radny PO Re: Pikselowa elewacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:49
      SARP to niedługo zreformujemy i przekształcimy w nową organizację, bo został opanowany i zawłaszczony przez PIS.
      A nie znasz się ty sasa lasa. Pewno jeszcze pierwszego roku nie zaliczyłaś. A mundra jestes hu hu ho ho...oooo... Wes sie do nauki, bo studiujesz za moje podatki!
    • Gość: radny PO Re: Pikselowa elewacja IP: *.rybnik.vectranet.pl 30.06.09, 11:32
      Przepraszam Was.Wszystko to ściema.Jestem oszołomem z PIS, marnym, glupim, zlosliwym trolem, ktory nie ma co robic w swoim zakichanym zyciu tylko smiecic na forum. Przepraszam raz jeszcze po prostu chciałem wreszcie poczuć się ważny i doceniony przez innych członków partii.Żałuję!Od dzis w ramach pokuty bedę starał się umówić z psychiatrą i w końcu poszukam sobie jakiejś porządnej pracy.
    • Gość: psssst Re: Pikselowa elewacja IP: *.echostar.pl 30.06.09, 22:02
      czego to ludzie nie zrobią, żeby zaistnieć w internecie...
    • Gość: made Re: Pikselowa elewacja IP: 80.48.210.* 01.07.09, 17:03
      PO - i wszystko jasne ..
    • Gość: czytacz Re: Pikselowa elewacja IP: *.demon.co.uk 02.07.09, 14:42
      10/10
    • neonart Re: Pikselowa elewacja 03.07.09, 17:09
      czy na tym forum jest jakiś admin?
      proponuje bana dla politykierów, bo chyba pomylili strony
    • Gość: c Re: Pikselowa elewacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.09, 08:27
      troche ladniejszy hipermarket...
    • Gość: mroźny Re: Pikselowa elewacja IP: *.netis.net.pl 12.08.09, 10:39
      radny PO to ściemniacz - celowo pisze takie idiotyzmy, żeby sie z was śmiać, albo żeby zostać zauważonym... trzeba go olać i tyle!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka