Gość: '' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 16:07 bryła budynku ok, ale mam mieszane uczucia jeśli chodzi o rozplanowanie pomieszczeń, no ale to tylko takie subiektywne odczucie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.chello.pl 29.07.09, 17:15 po co ta biala loggia!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:20 żeby było ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watcher Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 19:10 i modernistyczniej , szkoda ze juz moderna is dead;D fajne to napiecie miedzy klasyczna fgorma a bialym wtraceniem ALE...przezarte, pretensjonalne, tendencyjne. Poprosze fresh meat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomm Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:40 bryla.pl stacza się troszke pokazując małociekawy projekt a nie realizację. Jest to typowy komercyjny artykuł reklamujący pracowanię projektową. Takich projektów w Polsce są tysiące i nic w tym atrakcyjnego. A wizualizacje tutaj pokazane również do najlepszych nie należą. Nie róbcie z Internautów idiotów, bo szcunek stracicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:52 tez szukalem zdjec tej realizacji i d.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.113.74.157.plusnet.pte-ag2.dyn.plus.net 29.07.09, 23:04 i tak dobre, chcialbym zeby tej klasy projekty zastapily to scierwo z katalogow projektow typowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 00:48 na stronie pracowni są zdjęcia. realizacja 2008, więc chyba jednak to są zdjęcia, a nie nieudane rendery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 02:30 wy dwoje powyżej robicie sobie jaja? wizualizacje? ;) świetni z Was krytycy sztuki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtg Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 07:48 ja p... :) kiepskie wizualizacje ...dddddno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eukaliptus Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 09:25 jeśli to jest wizka to jedna z bardziej udanych. widać po waszych opiniach że w Pl dalej kocha się tandetne jaskrawe kolorki i pseudonowoczesne bajery. naszczeście gdzie indziej jest lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuk Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:25 moim zdaniem super realizacja - nowoczesna, czysta forma przy zachowaniu intymności wnętrza - nawet, jeśli to reklama studia projektowego z krakowa, to jestem za taką reklamą! jakoś nie widzę zatrzęsienia podobnych budynków w PL, a raczej kiczowate, nowobogackie projekty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 10:53 świetny jak ustrzelę kumulacje w totka to taki chce.Przynajmniej coś innego a nie kolejny mdły domek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 11:11 Bardzo ładnie...i to nie wizualizacje a zdjęcia...buahahah, ale barany, wasze móżdżki nie odróżniają już iluzji od realu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomm Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.gorzow.mm.pl 30.07.09, 11:46 Jako potwierdzenie, że to wizualizacje to zauważacie, odbiacia w szkle są rozmazane co uzyskuje się tylko dzięki oprogramowaniu, są niedociągnięcia w zagospodarowaniu terenu i ciekawa rzecz, że dom jednorodzinny nie posiada ani jednego wywietrzaka dachowego czy nawet komina z kotłowni czy od kominka. Nie krytykowałem projektu który jest ok, tylko nie lubie jak wciska mi się kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.gwp-arch.com 30.07.09, 14:05 to raczej sa wizualki, biuro nie ma na stronie zadnych zdjec z realizacji tylko same wizualki i co z tego od czegos trzeba zaczac, projekty aja dobre a pomysly ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butla kleina Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.dsl.zen.co.uk 30.07.09, 14:36 podoba mi sie chacjenda... w pytke jest... Prosta ale nie nudna. Troche duza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobi dik Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.dsl.zen.co.uk 30.07.09, 14:37 wykurbimbas! Odpowiedz Link Zgłoś
mambeusz Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka 30.07.09, 14:46 tomm nie masz racji rozmazane odbicia w szkle nic nie przesadzaja. (podwójna szyba odbija ten sam obraz 2 krotnie z lekką refrakcją z tad rozmazanie na ujęciu.) ujęcia są w zbyt małej rozdzielczosci zeby definitywnie stwierdzic czy to render zy zdjecie. Ja stawiam ze to zdjecia a rojekt całkiem całkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodzer mur Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: 217.148.162.* 30.07.09, 15:10 "W projekcie musieliśmy zmierzyć się z problemem miejscowych zapisów budowlanych związanych ze strefą ochronną Jurajskich Parków Narodowych, które z góry narzucały nam obiekt z dachem wielospadowym"...no to rzeczywiscie wyzwanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasiński arch. Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.aster.pl 20.08.09, 22:20 Jest to zdjęcie,ciekawy projekt,ale widać łapkę inwestora,mianowicie projekt salonu a właściwie jego brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nice Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:00 Prosta forma, podoba mi sie. Mam watpliwosci jedynie do rozplanowania pomieszczen, czy ja dobrze widze, ze master bedroom na tylko jedno okno (drzwi) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nice 2 Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:05 PS - widzialem podobna realizacje pod PULTUSKIEM (przy skrzyzowaniu drog 61 na polnoc z 57 na Szczytno), przy drodze, z bezposrednim widokiem na Narew. BRAWA DLA INWESTORA. Pultusk, kto by pomyslal. Ciekawe, kto to zaprojektowal... Odpowiedz Link Zgłoś
blacha1980 Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka 30.07.09, 17:17 Zdjęcia zostały wykonane przez jednego z pracowników Mobius Architekci. Jest to realizacja z 2008r. Koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:38 Bardzo mało światła we wnetrzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vik Re: Mobius Architekci - dom otwarty do środka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 17:55 Rzeczywiście - super pracownia - jak dotąd zrealizowała jeden (sic!) projekt..... ha ha ha gratulację PR'u. Klasyka propagandy sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś