Dodaj do ulubionych

UKSW - PUNKTY - KIERUNKI

• Gość: aga_86 Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 13:16
      ooo juz się pojawiły maksymalne możliwe wyniki do uzyskania-
      na prawo- 50.150
      na politologię- 150

hmmm.. ale skąd oni to wzięli to ja nadal nie wiem
      • Gość: dzemka Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:24
        A na psychologię? Podejrzewam, że 50...
    • Gość: użyszkodnik Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 01.07.05, 14:06
      politologia i socjologia: 85.446 na 150
      prawo i administracja: 13.661 na 50.150

CZY KTOS WIE JAK WYGLADA I KIEDY JEST DOKŁADNIE ROZMOWA KWALIFIKACYJNA NA
      POLITOLOGIE I SOCJOLOGIE???

• Gość: paul86 Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.07.05, 14:55
        o kur.. na matme max ponad 50 ... lol...
        • Gość: zalosc Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 17:56
          6.207 na 50.150 administracja
          jakos malo mam chyba :p
          • kotka_behemotka Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI 02.07.05, 15:46
            38 z hakiem
            POLONISTYKA
            chyba już moge się z tym pożegnać
            :[
            • Gość: m. Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:28
              Mam o 10 wiecej ale tez juz sie pozegnalam ;)
              Trzeba zyc dalej ;p
      • pablo_kimono Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI 05.07.05, 22:26
        Hej to ile miałeś z wosu rozszerzonego? Jestem zszokowany tym wynikiem z
        politologii.

Ja mam 70,166.

Myslicie, że można było zdobyć całe 150pkt? Dla mnie to niemożliwe, może do
        tego doliczy sie jeszcze egzamin ustny?
    • Gość: agnieszka Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:16
      ja mam 13.338/50.150 na prawo :-/ i wpisywałam wszystkie wyniki ze świadectwa
      po kolei zarówno z poziomu podstawowego i rozszerzonego + wyniki z ustnej, ale
      niewiem czy dobrze, że wpisałam dwa poziomy. W poniedziałek pojadę na UKSW
      dowiedzieć się wszystkiego.
      • Gość: pol Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 20:45
        ja mam 24 z kawałkiem na prawo i niewiem czy sie dostane..
    • Gość: ev Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.yoy.pl / *.proxy.astra-net.com 03.07.05, 16:12
      ja mam 27,5 na prawo, to duzo czy malo?
      • Gość: agnieszka Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 17:23
        a wpisywałeś wyniki maturalne z obu poziomów?
    • Gość: ev Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.yoy.pl / *.proxy.astra-net.com 03.07.05, 18:07
      ja wpisywałam z obu
      • Gość: elo Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:27
        ale tam sie wpisywalo tylko jeden wynik jak rozsz sie zdawalo to rozsz a jak
        podst tylko to podst a ja musialem wpisac rozsz bo taki zdawalem, znaczy
        wszystkie wyniki w tym z histy wpisalem na poczatku ale pozniej byl komunikat
        ze trzeba wpisac rozsz jak sie zdawalo, to jak oba poziomy ??
        • Gość: ev Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.yoy.pl / *.proxy.astra-net.com 03.07.05, 18:46
          ok, zle sie zrozumielismy, na poczatku wpisalam wszystkie wyniki( pod+rozsz) a
          na koncu podalam wynik z rozszerzonej historii:)
          • Gość: elo Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 18:51
            to masz git bo sie dostaniesz u mnie krucho z rozsz bo tylko 34% ( kto mi to
            ocenial !!) troche mi zal 80zl ale szczerze to mi sie odechcialo w lesie 5 lat
            studiowac :) a i tak sie nie dostane z 15pkt :P
            • sangohan Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI 03.07.05, 19:10
              Sluchajcie, mam pytanie. Wpisujac te wyniki matur po przecinku :) wpisaliscie
              tez ta historie, ktora potem deklarowaliscie jako przedmiot glowny, nie? No ja
              tak przynajmniej zrobilem. Najpierw podalem wszystkie wyniki, nawet z ta
              historia rozszerzona, a potem wpisalem ja jako przedmiot glowny. Dobrze ja
              zrobilem, bo przy tej dennej UKSWowskiej organizacji, wszystko jest mozliwe :/
              • Gość: ev Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.yoy.pl / *.proxy.astra-net.com 03.07.05, 19:31
                jesli czytales to co pisali, to znaczy ze wiesz ze dobrze zrobiles;)
              • Gość: dzemcia Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:32
                U mnie przedmiotem głownym był polski. Za pierwszym razem go nie wpisałam, bo
                myslałam, że skoro wpisuje go później, to nie liczy się on przy sredniej, ale
                wyskoczył mi jakiś błąd. Kiedy go wpisałam, wszystko było już w porządku.
                Myślę, że tak własnie powinno być - wpisujemy wszystkie punkty łącznie z
                punktami z przedmiotu głownego...
                • Gość: k Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:47
                  22,cos na prawo, a to zaswiadczenie lekarskie co oni chca - o co z tym chodzi?
    • Gość: Majka Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.loken.pl / 82.160.41.* 03.07.05, 20:17
      Chce ktoś pogadać o UKSW na gg? wylać swoje zażalenia? zapraszam na gg1463015 ;-
      )
    • k3m Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI 04.07.05, 09:39
      27,5 na prawo- to bardzo dużo, większośc soób ma ponizej 20. jesteś więc
      rodzynkiem :) nie masz sie co martwic, index masz praktycznie w kieszeni.
    • Gość: :P Re: UKSW - PUNKTY - KIERUNKI IP: *.yoy.pl / *.proxy.astra-net.com 05.07.05, 22:15
      :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka