forevermore79 Re: Dziś pachnę 10.01.12, 08:30 Za oknem bialo, zatem Villoresi Teint de Neige z probki. Odpowiedz Link
charliefrown Bond No. 9 "New Haarlem" 11.01.12, 11:57 czyli lepka od syropu mocha ze Starbucksa. Odpowiedz Link
khadroma *** 12.01.12, 17:21 O yaaaaa.... :) Dopiero teraz zauważyłam, ze pachniałam Violet Blonde TF dokladnie w tym samym czasie, co Furka Dusz, hahaha! Niesamowite! Czysty przypadek. Serio... :) Moze dlatego, ze mnie ten zapach ostatnio bardzo porusza. Odpowiedz Link
prawdziwy-whiter Re: Dziś pachnę 13.01.12, 00:18 synthetic TAR comme des garcons Mimo tego ze jest noc :) a może właśnie dla tego :) Odpowiedz Link
corsocomo Re: Dziś pachnę 13.01.12, 07:33 Eucris'em GF Trumper-Jak James Bond-przecież zaczyna się weekend ;-) Odpowiedz Link
prawdziwy-whiter Re: Dziś pachnę 14.01.12, 03:09 doskonały wybór! jak jest umiłowanie do porzeczki, polecam tez spróbować frederic malle Une Fleur de Cassie, może niema takiej długiej historii ale ma niesamowity styl i nie można nazwać ten zapach klasycznym ! pozdrawiam corsocomo napisał: > Eucris'em GF Trumper-Jak James Bond-przecież zaczyna się weekend ;-) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: L'air du Desert Marocain 13.01.12, 09:19 W rumowych oparach, czyli pieknym Kilian Straight to Heaven. Odpowiedz Link
khadroma M/mink, Byredo 13.01.12, 09:59 Wiem, ze to raczej męski zapach, ale mnie zafascynował do tego stopnia, ze chyba połączy nas namiętny romans. Odpowiedz Link
zielony_kruk Re: M/mink, Byredo 14.01.12, 01:17 No no, podziwiam, na mnie układa się przerażająco! W temacie, Le Baiser du Dragon EdT. Czym bym się nie zachwycała, do Smoka zawsze wracam. Odpowiedz Link
khadroma Re: M/mink, Byredo 14.01.12, 10:19 zielony_kruk napisała: > No no, podziwiam, na mnie układa się przerażająco! A tak, moją pierwszą reakcją też było przerażenie. :) Ale potem, po starannym spenetrowaniu, już tylko zachwyt. Odpowiedz Link
prawdziwy-whiter Re: M/mink, Byredo 14.01.12, 10:23 doskonały zapach :) uwielbiam zapachy tuszu Odpowiedz Link
prawdziwy-whiter tak jak jest noc kenzoki lotos 14.01.12, 03:14 NA noc do snu uwielbiam Kenzoki LOTOS piękny zapach w Polsce już nie dostępny Dobranoc :) Odpowiedz Link