chatka_ 01.03.05, 14:06 Zdaje sie, ze nie skomentowalismy jeszcze tej nowosci i do czego jest podobna ;)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lune Re: My Torrente 01.03.05, 15:12 chatka_ napisała: > Zdaje sie, ze nie skomentowalismy jeszcze tej nowosci i do czego jest > podobna ;)) Wystraszona poprzednimi kompozycjami - nawet nie probowalam powachac ;) note : Litchi Pulp, Hazelnut, Yellow Freesia, Orange Blossom Jakos nie potrafie wyobrazic sobie tego zapachu ... Jak pachnie pulpa z Liczi /haha/ z orzechami, kwiatem pomaranczy i zolta frezja poprzedzona ostrymi i wytrawnymi nutami grapefruita, czerwonej porzeczki obsypanej rozowym pieprzem na lisciu bambusa ? Moze byc niezwykly albo porazajacy ..... Z pewnoscia nie jest to tuzinkowy zestaw :) lune Odpowiedz Link
olesiam Re: My Torrente 01.03.05, 15:20 Własnie wrociłam z Marionaud i był to jedyny zapach który przetestowałam- minela godzina i pozostał mi na nadgarstku bardzo delikatny i subtelny zapach frezji, białej roży i moreli,na początku bardziej wyczuwalna była wanilia i piżmo, natomiast nie wyczuwam zapachu orzecha laskowego:(a szkoda Wydaje mi sie ze to moze byc dobry , nieinwazyjny zapach do pracy w stylu premier jour. Buteleczka testera byla baaardzo przeciętna, a na reklamie prasowej tak slicznie wygląda jak perła. pozdrawiam O. Odpowiedz Link
chatka_ Re: My Torrente 01.03.05, 20:01 Pachnie dokladnie tak jak jest w nutach :) - egzotycznie, kwiatowo-owocowo, bardzo przyjemnie, ale jak dla mnie nazbyt smacznie, nie przepadam za zapchami, ktore chcialoby sie zjesc:) Tym bardziej, ze wyczuwam tez nute mleczna, moze joghurt, moze twarożek z morelowym dżemem :) Pomimo wyraznie zółtego efektu końcowego, przypomina mi Hot Coture, moze przez te czerwone porzeczki w nucie glowy? Flakon nie moglbyc bardziej wydumany, podejrzewam, ze jego autorem jest sam Norman Foster, no sami spojrzcie, coz za uderzajce podobienstwo ;)) www.couleurparfum.com/publicite/torrente/my-torrente/t-194-823.html foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=13&id=30936&q=londyn%202004&k=10&nxt=9 Odpowiedz Link
benita5 Re: My Torrente 01.03.05, 22:09 Miły,nieinwazyjny zapach do pracy. Troszeczkę przypomina mi L'Ora, pod koniec jogurt Bakomy:)) Na mojej skórze kwiatki nie wibrują. Natomiast moj M okreslił, go jako: "perfumeryjne zapatrzenie na Baileys":))) Odpowiedz Link
lune Re: My Torrente 02.03.05, 08:51 benita5 napisała: > Natomiast moj M okreslił, go jako: "perfumeryjne zapatrzenie na Baileys":))) O ! bywa ze lubie Baileys 'zamiast' smietanki w kawie :)))))teraz musze koniecznie powachac ... lune Odpowiedz Link
charade Re: My Torrente 02.03.05, 16:36 Wąchałam jakis czas temu i strasznie sie zdziwiłam, bo zapach tak nijaki, że kompletnie nie mogę go sobie przypomnieć. Po takim fajnym L'orze... Odpowiedz Link
chatka_ Re: My Torrente 04.03.05, 09:24 benita5 napisała: > Miły,nieinwazyjny zapach do pracy. Troszeczkę przypomina mi L'Ora, pod koniec > jogurt Bakomy:)) Bylam pewna, ze Danone, ale masz racje, ta żelatyna! ;) Odpowiedz Link
damona Re: My Torrente 18.03.05, 09:44 mi pachnie mleczno-kwiatowo, ale wlasnie w taki nijaki sposob - po chwli nie pamietam zapachu. Jesli jest ktos komu sie ten zapach podoba, to chetnie oddam dwie firmowe probki, psikniete raz. Dostalam, ale wiem ze wiecej nie bede z nich korzystac, wiec moze komus sie przydadza? Odpowiedz Link
olesiam do Damony 18.03.05, 12:33 jeżeli będziesz na spotkaniu w kwietniu, weż je ze sobą, powymieniamy sie:) Odpowiedz Link
damona Re: do Damony 18.03.05, 16:15 wlasciwie to nie planowalam isc na spotkanie, chyba mam zbyt duza treme;-) ale jesli jestes chetna na probki, mozemy sie jakos umowic, chetnie je oddam:) Odpowiedz Link
olesiam Re: do Damony 20.03.05, 16:58 Nie chciałam dla siebie, tylko mozna na spotkanie przyniesc kto co ma i powymieniac sie, no i nie gryziemy:) to do tremy:) Odpowiedz Link
luloo1 Re: My Torrente 18.03.05, 16:46 Ciekawa jestem tego zapachu, bo lubie poprzednie kompozycje Torrente, kompozycje...bo przecież edt bardzo różni się od edp. Nuta kawy jest intrygująca w edp. Odpowiedz Link
elve Re: Jak ma się My Torrente do L'Or? 19.03.05, 01:58 jak dla mnie - nijak. l'or nie cierpię, jest słodko-rodzynkowe, my jest świeżo-trawiasto-egzotycze. Odpowiedz Link
luloo1 Re: Jak ma się My Torrente do L'Or? 19.03.05, 17:31 elve napisała: > jak dla mnie - nijak. l'or nie cierpię, jest słodko-rodzynkowe, my jest > świeżo-trawiasto-egzotycze. Dziękuję elve i czekam z niecierpliwością, żeby przetestować. Pozdrawiam Ciebie i pana Tymonka:) Odpowiedz Link
salma88 Re: Jak ma się My Torrente do L'Or? 19.03.05, 18:11 ja te perfumy znam jzu od jakichs 3 tygodni. Mam probke. Na poczatku zapach mnie zachwycil, byl taki ladny, "kolorowy". Niestety po chwili zrobil sie mniej ciekawy. Pachnial jak Sephora, czyli 1000 zapachow naraz. Po okolo 3 godzinach znow sie zmienil - na delikatna, kwiatowa won. Bardzo mi sie podoba! Niestety opakowanie... wyglada jak asymetryczne, zabandazowane JAJKO. Jest po prostu paskdune i chyba tlyko dlatego ich nie kupie. Moja mama miala zamiar je prztestowac ale to opakowanie ja doslownie odrzucilo, a szkoda. Odpowiedz Link