haska-mi Jaipur Saphir 05.08.05, 16:00 bardzo chętnie odkupię! Nawet niewielką ilość... Odpowiedz Link
modern_witch Resztki Opium klasycznego odkupię;-) 06.08.05, 09:57 niedużo, jakąs końcówke;-) tak jakoś zatęsknilam za zapachem... Albo może jakieś dwie osoby kupią ze mna na spółkę te trzy 15-stki w pudle (a może to 10-tki, musze sprawdzić, ale chyba 15-stki) - jedna mi spokojnie wystarczy;-)? Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Celine, ORIENTAL SUMMER poszukuję:) 07.08.05, 10:46 Pojawiła się właśnie na allegro pięćdziesiątka, wprawdzie dość drogo ale jeśli już znasz ten zapach to warto ;) Odpowiedz Link
kiku.san Re: Celine, ORIENTAL SUMMER poszukuję:) 07.08.05, 10:55 kurcze widziałam i kusi:) Naprawdę nie znajdę taniej? Znam zapach od wczoraj ale już kocham:) Tak samo kocham jak Black Cashmere i obydwa przyjdzie mi kupić. Niestety, nie potrafię czekać na lepszą okazję i chyba przyjdzie mi kupić tą pięćdziesiątkę. Wiem, że Jarekmiki miał kiedyś, pisałam zresztą dziś do niego i niestety już nie ma:( Odpowiedz Link
senta Re: Resztki Opium klasycznego odkupię;-) 07.08.05, 22:25 Mam nieruszana 15 EDT a oprocz tego oryginalne perfumy. Jesli masz jakies propozycje w sprawie tej 15,to chetnie sie podziele.Zaproponuj cos,moze jakas wymiane? Odpowiedz Link
renia.renia poszukuję próbki Ambry Etro i Vanilii L'Artisana.. 07.08.05, 08:02 naczytałam się o tych zapachach, aż mnie skręciło. pozdr rr Odpowiedz Link
modern_witch Re: poszukuję próbki Ambry Etro i Vanilii L'Artis 07.08.05, 10:24 Reniu, Ambrą mogę się podzielić. tylko zużyłam wczoraj ostatnią fiolkę "z dużym wlotem", a do tych wąskich tylko przepsikiwać umiem, przelewać już nie, bo rozlewam... Ale może jeszcze jakąś wyproszę;-) A wiem już od Kaloo, że FdS nieaktualne, wrócila do mnie próbka... Odpowiedz Link
modern_witch Poszukiwana trzecia osoba do podziału Opium;-) 07.08.05, 10:22 jedna już się znalazła - Konasana. Ktoś się dołączy? To potrójne opakowanie kosztuje ok.290 zł..., podzielone na trzy osoby chyba nie wypada źle. Jutro tylko sprawdzę, czy to na pewno 15-stki, bo 10-tki chyba by sie nie opłacaly... ale wydaje mi sie, ze 15-stki na pewno... Odpowiedz Link
benita5 Re: Poszukiwania odwołane;-) 09.08.05, 10:04 Agni, melduje ze wczoraj poszla @ z innego konta,mozna otworzyc nie pogryzie. A i odpisac trzeba:))) Odpowiedz Link
modern_witch Oj, bo ja gamoń straszny jestem... 09.08.05, 22:55 Wybacz, zlituj się i poślij jeszcze raz... tarzam się w popiele ze wstydu. Ale wczoraj bylam tak nakręcona, że sie zachowałam jak ci co u Mrożka kastrowali wielbłądy;-P, najpierw wywaliłam z poczty coś "nieznanego", a potem się zaczęłam zastanawiać, co i od kogo to mogło być... Odpowiedz Link
balbina_alexandra Casmir Chopard - szukam próbki! 07.08.05, 11:15 Kto ma i może mi odpsikać? W zamian wyślę coś od siebie z własnej bogatej kolekcji, mam trochę różności! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Flowerbomb próbka 09.08.05, 11:42 Droga nitulino, z najwieksza checia wysle Ci probke Flowerbomba (nie firmowa, ale pelna niemal fiolka). Oczywiscie bez koniecznoosci wymiany- jesli jestes wciaz zainteresowana, napisz. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
nitulina Re: Flowerbomb próbka 10.08.05, 00:06 A dziękuję serdecznie :) Już dostałam propozycję od miłej forumowiczki :) Tak więc wykorzystam Cię innym razem :) Chyba że Narciso Rodriguez gdzieś się u Ciebie zawieruszył przypadkowo ;) Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Flowerbomb próbka 10.08.05, 12:53 Zawsze do uslug :-). Flowerbomb jest super zapachem- ma w sobie echa Prady, Silver Rain, 212 Sexy i Pink Sugar, a jego kwiatowa, cukrowa wrecz slodycz naprawde moze porazic. NR niestety nie posiadam, ale przy okazji popatrze, co da sie zrobic- zwlaszcza, ze zapach wkrotce bedzie oficjalnie w Polsce, tak samo, jak i Prada. Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link
forevermore79 NR- probka... 12.08.05, 10:15 Nitulinko, zdobylem oczywista probke Narcisso EdT, wiec jesli jakas bratnia dusza Tobie jeszcze nie pomogla, to chetnie wysle. Pozdrawiam bardzo serdecznie, milego weekendu- niech tylko sie cieplej zrobi, ehh. Odpowiedz Link
modern_witch Re: Le Baiser Du Dragon- kropelczynkę chociaż... 09.08.05, 09:46 ;-)))) zgadnij co przez to chcę powiedzieć;-) Odpowiedz Link
mangos Gabriela Sabatini Cascaya...:( 09.08.05, 14:39 Zobaczyłam własnie na allegro pewną aukcję miniaturek i przypomniało mi się ,że dawno, dawno temu sama miałam 30 ml flakonik...Niestety pozostało wspomnienie.:( Odpowiedz Link
addinka sms chętnie przygarnę :))))))))) 10.08.05, 20:15 a najlepiej wymienię nawet mniejszą pojemnosc na 45 ml neonatura seve yr Odpowiedz Link
charade Bvlgari pour Femme EDP poszukuję 11.08.05, 10:34 Petit et Mamans też poszukuję :) Odpowiedz Link
kiku.san Casmir Chopard; Black Cashmere, Organza poszukuję 12.08.05, 09:26 jak w temacie:) Odpowiedz Link
elve Re: Poszukiwana, poszukiwany 3 12.08.05, 19:52 samsara guerlain, pojemność obojętna, stan skupienia również ;) Odpowiedz Link
elf.woman Re: hej!! masz @ :o) 13.08.05, 13:52 Renatko, sęk w tym,że maila niet. hmmm, dziwne. do mnie pisałaś? :* Odpowiedz Link
elf.woman versace jeans couture... choćby kroplę 13.08.05, 12:05 chętnie przetestowałabym i złote, i różowe. bardzo proszę o kontakt:) Odpowiedz Link
meriamon Casmir,Imagine,Presence,Femme Individuell,Anna Sui 13.08.05, 19:43 No to teraz ja ;) poszukuje próbeczek...resztek próbeczek;) Chopard Casmir Mont Blanc Presence d'une femme Mont Blanc Femme Individuelle Ellen Tracy Imagine Anna Sui - klasyczna Guerlain Shalimar Light Rochas Byzance Jak ktoś coś znajdzie proszę o maila :) Odpowiedz Link
renia.renia Addict 2 - choćby kapinkę ... 14.08.05, 09:32 mail: renatka.renatka@op.pl buziaki rr Odpowiedz Link
kalia_t Precious heart Guerlain 14.08.05, 12:27 bardzo mocno mnie intryguje:))) Chętnie próbeczkę lub chocby odrobinkę, w zamian cos z mojej półki.:))) Odpowiedz Link
lady_pearl Re: Próbki Guerlain AA 14.08.05, 19:02 Jak w temacie, a dokładniej chodzi mi o wodę Anisia Bella, Rosa Magnifica oraz Mentafolia. Chciałabym ponosić je dłużej, sprawdzić, jak na mnie leżą. Jeśli ktos ma te zapachy (lub któryś z nich) i mógłby zrobic takie próbki, to proszę o ich wycenę (nie mam nic na wymianę :( ) oraz o odezwanie sie na gazetowego maila. Pozdrawiam lady_pearl vel rzastin z Wizażu Odpowiedz Link
kalia_t Poszukuję próbki: L'eau Lilian Lilian Barony 14.08.05, 19:59 chętnie na wymianę coś z mojej kolekcji:) Odpowiedz Link
elve Re: Poszukiwana, poszukiwany 3 14.08.05, 21:51 l'heure bleu i jicky guerlain - tyle się o nich naczytałam na luca turin blog, że nie umiem sobie wybaczyć tego, że jeszcze ich nie znam. a może są gdzies w Trójmieście? Odpowiedz Link
merolik Re: kupię używane: 15.08.05, 20:15 -Extravagance -Kingdom -Tygrysa -Desnudę -Sonię Rykiel for Women (czarna w różowe grochy :))) Najchętniej nieduże ilości, bo zapachy mi szybko powszednieją :( Taak, tylko kto sprzeda???? Odpowiedz Link
mrouh Meroliku, rozważam rozstanie z Extravagance:-) 16.08.05, 20:28 połowa z 50 ml, produkt, odkupiony na straganiku 3 miesiące temu, jakoś nie mogę się z tym zapachem "dogadać". Może masz coś fajnego na wymianę? :-) napisz na priv, jeśli jesteś zainteresowana, sprzedaż również wchodzi w grę:-) pozdrawiam:-) Mrouh-nie-bardzo-extravagancka :-) Odpowiedz Link
epikurejka Jaipur Saphir odkupię 16.08.05, 18:20 może komuś nie odpowiadają,choć pewnie nikła moja nadzieja Odpowiedz Link
vanilia72 Marzę o powąchaniu : 17.08.05, 21:54 i szukam próbek: Prada Flowerbomb Un Jardin Sur le Nil Un Jardin En Mediterranee Hiris Midnight LL Cerruti Image Narciso Rodriguez EdT gdyby ktoś miał coś z w/w proszę o maila ;) Odpowiedz Link
nitulina Re: vanilia,nitulina,agmusz-sprawdźcie @!;) 19.08.05, 18:33 Sprawdziłam, kłaniam się nisko :) Odpowiedz Link
vanilia72 Re: vanilia,nitulina,agmusz-sprawdźcie @!;) 19.08.05, 22:08 ja tez juz odebralam, odpisalam ;* Odpowiedz Link
toula Que viva Escada, Gdzie w kraju raju to można nabyć 19.08.05, 22:44 Help!! CZy ktos wie? Prosze o info. Odpowiedz Link
madlaine_xx szukam Cinnabar EL oraz Safari - większą ilość 18.08.05, 14:03 Cinnabar na powachanie Safari odkupię jakąś większą resztkę, chętnie bym u siebie miała Odpowiedz Link
toula Poeme lub Flower Kenzo poszukuje, wymienie na 18.08.05, 22:12 jak w temacie, wymienie na resztki Beyond Paradise Estee Lauder Odpowiedz Link