modern_witch Re: Dzis pachne...Etrą 29.09.05, 08:30 male ustępstwo na rzecz nowego nabytku, ale i tak jutro do drzewek wracam;-) ciężko mnie na nie wzięło Odpowiedz Link
olesiam Prada+ 29.09.05, 12:51 zaniosło mnie do Sephory, wiec dodatkowo Escada Signature (niestety na mnie bez kwiatowo-owocowych niuansów,tylko ambra, na papierku konwalie, troche czarnej porzeczki), druga łapka Pink Diamond Wish Chopard'a(spodoba sie wielbicielkom Stelli-duzo róz, frezji, moreli) pozdrawiam:) o. Odpowiedz Link
kalooo Czarna Mania;))) 29.09.05, 14:09 Właśnie odebrałam przesyłkę i jestem w stnie wielkiej euforii;)) Cuda się zdarzają,zwłaszcza,że cena nie była naciągnięta i wygórowana;))) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 29.09.05, 13:28 wykańczam próbki: Roma, a później farbuję łeb, więc się zmyje, zatem wieczorem pewnie tez coś wykończę :) Odpowiedz Link
ewik_75 Orchidee Blanche L'Artisan... 29.09.05, 15:11 Ale to jednak nie moj zapach. Dobrze, ze z probki ;) Odpowiedz Link
senta In Black 29.09.05, 19:26 ..i crumble ------------------------------------------ www.pegasus.org.pl/pol-index.html Odpowiedz Link
kalia_t lacoste pour femme, a nadgarstki: 29.09.05, 20:26 nowa Escadą i czerwona wersją Valentino V.:() Odpowiedz Link
benita5 W ciagu dnia Coloressence Relaxante teraz upajam 29.09.05, 21:26 sie gwajakiem;))) Odpowiedz Link
elf.woman kierunek Warszawa 30.09.05, 07:31 addict. do autobusu umiarkowanie ;) wieczorne spotkanie w le madame zapowiada się ciekawie. zainteresowanych zapraszam. w razie czego voluptas ma mój telefon... :) Odpowiedz Link
senta Scent Intense 30.09.05, 08:43 ..dobrze mi z nim -------------------------------- www.pegasus.org.pl/pol-aktualnosci.html Odpowiedz Link
strega Re: Dzis pachne... 30.09.05, 11:14 Amarige, i nawet w dzinsach, z chorym dzieckiem w domu, czuje sie w nich wytwornie :)) Odpowiedz Link
elve Re: Dzis pachne... 30.09.05, 12:48 Angel Peony plus balsam Angel klasyczny. Ku mojemu zdumiemiu - podoba mi się :) Odpowiedz Link
szczekuszka Hypnose Lancome 30.09.05, 13:43 Popsikalam sie w perfumerii. Przyjemne, ale nic poza tym. Odpowiedz Link
olesiam Black Cashmere DK 30.09.05, 14:03 Kaloo pachnacą Mania i meza mego pachnacego Ouarzazate pozdrawiam bardzo:)! Paris, Paris... Odpowiedz Link
anniehall78 Passage d'Enfer 30.09.05, 17:24 rozmiękcza mnie ten zapach.... jednak chyba nie mój, a szkoda... -- Baby&Co.(ty) Odpowiedz Link
modern_witch Re: Dzis pachne... 30.09.05, 17:50 pachnąca Scentem zbieram się do wyjscia na dworzec. Tym razem żaden los mi już chyba nie pokrzyżuje planów wyjazdu nad morze, choć wczoraj skubaniec probował, ale nic to - w nowych okularach (nawet ładnych) i z okazałym siniakiem na kolanie pokazuję losowi figę i jesli nic się nie zdarzy "między stopą a schodkiem pociągu" to wyjeżdżam. Miłego weekendu wszystkim;-) Odpowiedz Link
ptasia Re: Dzis pachne... 30.09.05, 19:07 ja dzisiaj jak kawałek perfumerii, bo pryskałam się w Sephorze Brownem i małymi wodami za 10 ml, na które się, hm, trochę rzuciłam i w końcu nabyłam "soleil brulant", słodki, ale z goryczą, faktycznie kojarzące się z "palącym słońcem". potem jeszcze - może to i perwersja? - dorwałam Być może w kiosku i, ponieważ mam fazę na szyprowe i nawet Kobako mi się wczoraj podobało, się nim uraczyłam. Odpowiedz Link
chatka_ Ogródkiem nad brzegiem Nilu :) 30.09.05, 21:02 Mialam ochote na cos rzeskiego, pachnie od rana do teraz! Odpowiedz Link