olesiam obficie NR:) 10.12.05, 17:21 zastosowana została metoda Forevera "do pępka", pieknie sie sprawdza w mroznym powietrzu:) Odpowiedz Link
sorbet Re: Czyzbys na łowach w Quality byl?:) 10.12.05, 17:51 Tak. Byłem dość dawno temu i dostałem masę próbek. Dopiero dziś może udaje mi się "na poważnie" przetestować Carthisię. Napiszę:-) Odpowiedz Link
benita5 Initial w ramach odzysku probek...i tak sie zasta 10.12.05, 18:07 zastanawiam bo kiedys wielbilam Initial, teraz nie wiem czy nie wyroslam...z moze to tylko melancholijny dzien. Odpowiedz Link
kalooo Baby Touch Burberry i CdG2 10.12.05, 22:06 i to w zasadzie niedawno sie popsikałam, bo dzis kompletnie letargowy dzień jakis taki mam..;] Odpowiedz Link
kalia_t Re: Dziś pachnę... 10.12.05, 22:22 Pewna dobra dusza podsunęła mi Max Marę i chwała jej za to, rozwinęła się przepięknie, z ciekawostek Lancetti Lei Femme(całkiem, całkiem przyjemnie). Odpowiedz Link
sorbet Ligea Carthusii i Nuit au desert Gobin Daude. 11.12.05, 02:27 Nie spodziewałem się, że spodoba mi się ta słodycz:-)) Postawiłem na Mediterraneo. Nuit jest obłędnie agarowy (już chyba umiem rozpoznać tę nutkę). I to cichutki agarwood "zen". Odpowiedz Link
renia.renia NR ... 11.12.05, 07:01 ponad rok od pierwszego testowania do tych perfum, które skończyło się fukaniem i szorowaniem łapy płynem do mycia naczyń i gorącą wodą - kolejne okazało się bardzo udane. To chyba jednak sprawa pory roku, moze zima to dobry czas na oswajanie NR. Nuta "naftaliny" odrzucająca kiedyś stała się jakby przytłumiona, więcej wyczuwam słodyczy, na pewno będę testować dalej... Dziękuję Olesiu :o*** pozdrr Odpowiedz Link
a.g.n.i Dzing!!!!!! 11.12.05, 10:51 Będzie, znaczy, za chwilę. Zaspałam pokazowo, a co, niedziela jest. Właśnie mi się przypomniało, że ma wpaść kolega na 12, a ja, hmmm... no jedno jest pewne, w takim stanie znajomych się nie przyjmuje, zwłaszcza jak to znajomi kiedyś bardzo bliscy;-P. Idę się zatem doprowadzać do porządku, mieszkanie wyjątkowo mam sprzątnięte;-P Odpowiedz Link
kalia_t Caroliną * Mangos 11.12.05, 17:16 o dziwo na dekolcie zrobiła się słodka i kardamonowa, absolutnie nie mademoiselowata.:) Odpowiedz Link
nitulina Re: Wszystko za radosne...Safari... 11.12.05, 18:21 Nic nie jestem w stanie znieść, BC za oczywiste...Safari, noszę Safari...:( Odpowiedz Link
madlaine_xx Nituś dopiero teraz dostrzegłam podpis 11.12.05, 19:06 Tak mi przykro :((( potwornie ... Odpowiedz Link
kalooo Hiris Hermes 11.12.05, 22:09 +Theorema +Fendi Life Essence +JPG Summer Edition +boooossssskaaaa róża,ale już nic nie mówię;))) W bardzo dobrych rękach jest;DDD A Olesi Miłoszkowi życzymy wszystkiego naj naj naj!;))) Happy B'Day Miły jeszcze raz!;) Nieeeech żyyyyje naaaam!;D Odpowiedz Link
a.g.n.i Hiris Hermes - ja też na nadgarstkach 12.12.05, 00:21 pozazdrościłam Kaloo i po próbkę sięgnęłam.... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 12.12.05, 01:10 od paru dni niczym niestety - z małą przerwą na imprezowe l'eau par kenzo, tylko to mogę znieść. Odpowiedz Link
a.g.n.i Dziś pachnę...bursztynem L'Occitane 12.12.05, 08:36 a że są imieniny mojej przyjaciółki, to ona też będzie tym dziś pachnieć, prezencik czeka;-P, wręczę pewnie wieczorem;-) Odpowiedz Link
mangos Ambra Indiana Tesori d'Oriente 12.12.05, 12:15 a co tam! zmyłam Lalique-to jednak nie był mój zapach i zlałam się do pępka;) Tesori d'Oriente Ambra Indiana -laryngolog padnie;). Nos czuje!- jakie to wspaniałe uczucie! Gorzej z uchem,bo nie słyszę. Odpowiedz Link
regata Sport Jil Sander 12.12.05, 13:19 Odkryłam co mi przypomina! To bardziej kwiatowa, łagodniejsza, bez drażniącej, natrętnej, ostrej nuty, wersja Burberry Brit! Jupi!!! Gdybym jeszcze wiedziała, co w Brit mnie drażni... W każdym razie Sport nastraja mnie dziś optymistycznie, czego i Wam życze:) Odpowiedz Link
mrouh Pleasures i Beautiful 12.12.05, 20:23 czyli testuję zakupy allegrowe... i już wiem! Pleasures ma taką "wersję" (nie piszę podróbką, bo raczej nie próbują się podszywać pod Pleaures) tańszą, nazywa się PrettyYou, o taki dezodorant znalazłam: www.comindex.pl/nowosc4.html To dokładnie to samo, hihi, zobaczymy jakie są różnice w rozwinięciu zapachu, początek identico. Beautiful trochę babciowaty, drażniący jakąś dziwaczną nutą, niestety... może za chwilę będzie lepiej... Odpowiedz Link