a.g.n.i Teraz olejkiem lawendowym do kąpieli 21.02.06, 00:08 i jeszcze nie wiem, czy zasnę, czy będę się szlajać po necie dziś... Odpowiedz Link
mangos Słonikiem 21.02.06, 06:59 Jednak nie potrafię sie z nim rozstać. To jedyne co dziś czuje, nos znów odmawia posłuszeństwa;( Odpowiedz Link
mrouh perfumowanym olejkiem japanese musk body shop 21.02.06, 08:28 pachnie jak małe dziecko po kąpieli:-) Odpowiedz Link
jestemiwona Re:Ferre 21.02.06, 08:37 Czytałam negatywne opinie o tym zapachu, dostałam próbkę, a tu zaskoczenie bardzo miły zapach... Odpowiedz Link
a.g.n.i Zastanawiam się, na co mam ochotę 21.02.06, 08:39 pewnie się skończy na Królu Słońce... Odpowiedz Link
kalia_t Organzą z próbki 21.02.06, 09:31 nie moge odżałować, że w składzie jest piwonia.... Odpowiedz Link
madllen Re: Classique JPG 21.02.06, 15:00 Czyżby powrót po latach wygnania... kto wie;) Odpowiedz Link
vanilia72 A teraz Le Baiser Lalique 21.02.06, 17:48 nowiutki, śliczniutki flakonik :))) Odpowiedz Link
dori7 Naomagic-byly akurat pod reka, gdy w dzikim pedzie 21.02.06, 21:19 wybiegalam rano z domu. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę Dzingiem;-) 22.02.06, 07:30 To jedyny sposób, zeby o nim nie zapomnieć, muszę go dziś zabrać ze sobą;-P Odpowiedz Link
olesiam Ambre Sultan Serge Lutens 22.02.06, 09:16 jak pomysle, ze zima sie konczy i pewnie w cieplej temperaturze nie bede mogla go uzywac...robie smutna mine:( Odpowiedz Link
nitulina Re: Yohji- jak się okazuje zapach wyzwalający 22.02.06, 12:09 różne dziwne zachowania ludzkie... Odpowiedz Link
olesiam Re: Yohji...ja tez:)na lapie 22.02.06, 20:53 mam nadzieje, ze zachowywalam sie tez w normie, a i mieszanka podobna do Agni- nowy Amouage meski zmieszany z Kyoto (ladnie)+Avignon cudowny, cudowny!!! Odpowiedz Link
nitulina Re: Yohji...ja tez:)na lapie 22.02.06, 22:02 Najważniesze jest dobre samopoczucie... Czyli w normie :) Odpowiedz Link
olesiam Re: Yohji...ja tez:)na lapie 22.02.06, 22:10 nie czuje sie w normie kiedy jestem caly dzien szkalowa i oskarzana, w koncu oddalam (zabrano mi) zabawke by dziecko nie czulo sie pokrzywdzone, samopoczucie mam na granicy zalamania nerwowego, zwatpienia w nawiazywanie nowych znajomosci i tp. Odpowiedz Link
nitulina Re: Yohji...ja tez:)na lapie 22.02.06, 22:35 O to zdecydowanie...ja zwatpiłam w cel dzielenia się marzeniami :) Zawsze przecież ktoś może Ci je gwizdnąć sprzed nosa... Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 22.02.06, 13:27 Desnudą. ładna, ale szybko za słodka i jednak nietrwała - nie ma jej praktycznie 3 godziny po aplikacji. a juz miałam kupić ;) Odpowiedz Link
renia.renia Zaraz będę pachnieć Pythonem, mąż poszedł.... 22.02.06, 17:25 po niego na pocztę, siedzę i uroczyście czekam na przybycie. pzdr. Odpowiedz Link
a.g.n.i Różnościami;-P 22.02.06, 20:26 Ambre Sultan, następnie CdG: Avignon, Kyoto (wrrr, nie było Jaisalmer, a chciałam sobie dziś kupić)i Odeur 53. Avignon - pelen szacunek, bardzo mi sie podoba... czuję mocno bursztyn palony. 53 śmieszne bardzo, na poczatku faktycznie mleko, hehe, "jak żywe". Teraz cos dziwnego wychodzi, no ale moja skóra często wycina numery. Musiałam oczywiście zaliczyć wtopę i prysnęłam Kyoto na rękę z AS a potem się dziwiłam, że Kyoto niepodobne do siebie;-P Pachnę dodatkowo White Musk Body Shop - dziś dostałam olejek;-) Odpowiedz Link
a.g.n.i Kot właśnie uznał, że śmierdzę, ciekawe co go + 22.02.06, 20:40 najbardziej zniesmacza. Nie dal się nawet bestia przytulić i poszedł prychając z niesmakiem... Odpowiedz Link