kalia_t Chętnie poznam:Bulgari Femme, Joop Femme, Casmir 11.04.06, 19:23 jestem bardzo ciekawa zwłaszcza Joop Femme, chętnie się odwdzięczę:-))) Odpowiedz Link
kammitka Champs Elysees PILNIE 12.04.06, 12:48 może ktoś się zlituje dla mnie każda pojemnośc tych perfum będzie zbawieniem ;) Odpowiedz Link
nikielka Ogródek Śródziemnomorski 12.04.06, 14:05 Bardzo chciałabym poznać. Jestem już szczęśliwą posiadaczką Nilowego, a Śródziemnomorski mnie kusi, kusi. Ale nie mam odwagi sprowadzać w ciemno. Odpowiedz Link
nikielka Red Jeans Versace 12.04.06, 14:54 No nigdzie nie mogę uświadczyć testera. Parę kropelek do potestowania. Odpowiedz Link
edica Allure Sensuelle 13.04.06, 10:18 po wczorajszych testach w perfumerii i zachwycie lubego :-) chętnię zakupię 50 ml - najlepiej tanio :-) czyli poużywane ... pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
klaudynkac Re: poszukiwany, poszukiwana 15 13.04.06, 11:26 poszukiwany be delicious DKNY,cristobal Balenciaga,alchimie Rochas mam do wymiany gucci envy me 70ml z 100ml ,roletka diora jadore 8ml z 10ml,jadore 25ml z 50ml ,charlie white revlona 15ml z 50ml,lub kupię be delicious DKNY,cristobal,alchemie. Odpowiedz Link
may2004 moje marzenia.. 13.04.06, 12:04 a jest ich sporo: Desnda Lolita Midnight Lancome Aroma Tonic ;-) Clarins, Eau Ressourcante Zilone Les Belles, Ricci Youth Dew AA Piwonie Magnifica Pocałunek Smoka 212 Odpowiedz Link
paniszprottka Re: moje marzenia.. 13.04.06, 14:12 moge Ci wyslac do niuchniecia Desnude :) mam z wymiany z mangos,pieknisty zapach ale na mnie migrenogennie troszke dziala. Odpowiedz Link
aniamasnik Cristal Noir Versace odkupię 13.04.06, 14:39 może się komuś zdążył znudzić? kontakt aniam69@poczta.fm Odpowiedz Link
elve Re: poszukiwany, poszukiwana 15 13.04.06, 15:48 proszę o: Mechant Loup Premier Figuier Dzing dosłownie po kropelce. naczytałam się i nie mogę spać spokojnie :) Odpowiedz Link
arc-en-ciel lemon fresca, mentafolia i inne 14.04.06, 17:46 hej, szukam na wymiane atomizerkowa nastepujacych zapachow: AA lemon fresca AA mentafolia maja tak duze pojemnosci, ze nie zuzylabym ze swojej strony proponuje inne wody z serii AA: herba fresca, foliflora, gentiana, rosa magnifica i miniaturke flora nerolia oraz inne zapachy z mojej malej kolekcji :)) chcialabym jeszcze poznac pomaranczowy sweterek i fleur de diva, moze znajdzie sie ktos, kto przysle mi mala probeczke? Odpowiedz Link
chatka_ Klasyczne ILA poszukuje na wymianę 14.04.06, 21:57 np. na Lucky Day Premieur Jour NR, a moze i Jaipur Saphir bym za nie dala... Odpowiedz Link
arc-en-ciel Re: lemon fresca, mentafolia i inne 15.04.06, 15:38 znalazly sie chetne do wymiany, wiec poszukiwania zakonczone:))) Odpowiedz Link
marsiglia PAMPLELUNE POSZUKIWANE 15.04.06, 09:15 Poszukuje Pamplelune, moze chce sie ktos pozbyc. Kupno/wymiana Odpowiedz Link
paniszprottka dam się pokroić za kropelkę... 15.04.06, 13:50 -Eau d'Hadrien Annick Goutal -Orange Magnifica -Herba Fresca -Lemon Fresca -Rosa Magnifica -Grosselina Sprobuje sie ladnie odwdzieczyc :) szukam doslownie po kropelce, dla poznania zapachu :) rozwijam się przy Was hihi ;D Odpowiedz Link
arc-en-ciel violetta penhaligons 17.04.06, 13:17 mam probke od Olesi i jestem oczarowana, powiedzcie, gdzie kupie te perfumy i ile kosztuja? najmniejsza pojemnosc to 50 ml? a moze ktos chce sie ich pozbyc? Odpowiedz Link
paniszprottka Re: violetta penhaligons 17.04.06, 13:44 znalazlam na allegro cos takiego, www.allegro.pl/item98470362_violetta_penhaligons_serge_lutens_l_artisan.html piekna ma buteleczke :) Odpowiedz Link