rawita Re: Dziś pachnę... 22.05.06, 13:57 Dramat! Skończył mi się zwykły balsam do ciała i został mi tylko Black Cashmere. Myślałam, że wywietrzeje i na zajęcia o 14 będe mogła już iść z czymś lekkim i wiosennym, ale gdzie tam! Pachnę BC jak nie wiem co! A na dworze 26 stopni. Współczuję studentom :) Odpowiedz Link
kalia_t Re: Adidas /ten stary, zielony - mam buteleczkę/n 22.05.06, 17:36 Meroliczku szczęściaro Ty jedna:-) gratuluję Adidasa, sama bardzo go lubiłam:-) Dziś pachnę EnJoy i wesoło mi:-))) Odpowiedz Link
m23p31 Le Feu Light... 22.05.06, 17:45 a na ręce Sun Moon Stars:)) Dzięki Olga1974:****** Odpowiedz Link
chatka_ Vera Wang 22.05.06, 23:14 Nie rozstaje sie od soboty, malutki flakonik czystych perfum nosze ze soba jak fetysz. Aplikuje w ukryciu, w ukryciu podnosze nadgarstek do nosa. Na noc zupelnie mu sie oddaje. Juz zawsze bedzie mi sie kojarzyl z Jasminum, flakonik odebralam w dniu kiedy zobaczylam ten film, pachnial film jasminem, pachnialam i ja :) Odpowiedz Link
m23p31 Sun Moon Stars... 23.05.06, 08:28 ... główkuję, główkuję, coś mi to przypomina, ślicznie:) Odpowiedz Link
wiolinka100 DK Cashmere Mist Essence 23.05.06, 09:17 Nieinwazyjny i delikatny akurat na dzisiaj! Pozdrawiam Odpowiedz Link
mrouh Re: DK Cashmere Mist Essence 23.05.06, 09:32 Zastanawiam się, dzis przepytuję maturzystów, mam stresa jak nei wiem co bo to pierwszy raz, noc miałam ciężką i to z jeszcze innych powodów, wszystko mi podchodzi do gardła i chyba mam gorączkę. I chyba zasnę zaraz. Może Cristalle? Albo Variations. A może Premier Jour? CHyba CRistalle, musi być świeżo, ładnie i elegancko. Odpowiedz Link
addinka SMS nie jest zły, ale dlaczego 23.05.06, 15:38 go na sobie zupełnie nie czuje?????? Odpowiedz Link
marla30 Messe de Minuit 24.05.06, 09:10 ale bez przesady, bardzo delikatnie, testuję w innych niż doychczasowe warunkach pogodowych:) Odpowiedz Link