elve Re: Dziś pachnę... edycja na upały 04.07.06, 18:44 Intrusion OdlR testuje Viccolo Fiori Etro. nic nie czuje. wszystko ze nie ulatuje dzis blyskawicznie. Odpowiedz Link
mrouh inoui shiseido 04.07.06, 22:22 warto było kupic w ciemno, a potem przeżyc pierwsze 20 minut, środek i baza sa bardzo przyjemne. Ma sporo wspólnego z Cristalle- poczatek tez mi się neispecjalnie podoba, za to potem jest wiosenny, radosny i piękny- tu podobnie. Fajny, nietuzinkowy letni zapach:-) Odpowiedz Link
nevada87 Hermes Des Merveilles Constellation... 04.07.06, 22:41 ... coś pięknego!... zupełnie wyjątkowego...można się rozmarzyć - piękne ,nocne i czyste niebo pełne gwiazd ....:). Odpowiedz Link
m23p31 Honeymoon 05.07.06, 08:30 z poczatku mnie rozczarowal, ale to zapach z typu tych, ktore trzeba dluzej nosic, zeby sie przekonac. Zazwyczaj przygoda z takimi zapachami trwa dluzej niz z tymi, ktore zachwycaja od razu:) Odpowiedz Link
dixi dzis potrójnie figowo 05.07.06, 11:13 ogólnie figa molinardowa, na lewej ręce Cristobal, na prawej ogródek śródziemnomorski :) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... edycja na upały 05.07.06, 13:50 bazylia w sosie anyżowym czyli Anisia Bella. Bellissima :D Odpowiedz Link
charade Re: na upały Be delicious:)) 05.07.06, 21:18 Ja też dziś Be Delicious, cóż za koincydencja ;))) Odpowiedz Link
voluptas Rose d'Ete Rosine 05.07.06, 20:55 plus na nadgarstkach Ambra Etro i Ambre Sultan Eau Fraiche, ta ostatnia z próbeczki od Elami (dzięki raz jeszcze! ;) ). Odpowiedz Link
urstina Słońcem... 05.07.06, 22:32 oraz emulsją do opalania, balsamem po opalaniu i różaną mgiełką do ciała Coty (bezalkoholową - bezpieczna podczas opalania. No i wreszcie moja skóra ma słuszny kolor - dziewczyny lubią brąz :-) Oby taka pogoda była również w czasie mojego właściwego urlopu na wczasach! Wszystkim, którzy lubią lato i ciepełko życzę takiej na wyczekanym wypoczynku! Odpowiedz Link
lesbelles Mandragore - życie jest piękne :D 06.07.06, 09:43 a mój zachwyt nie słabnie :D Odpowiedz Link