paniszprottka Re: czy ktoś już wąchał EdM Constellation Limited 12.07.06, 14:08 dziewczyny juz pisaly na forum ze constellation to to samo co EdM tylko w innej buteleczce:) Odpowiedz Link
kalooo Re: czy ktoś już wąchał EdM Constellation Limited 12.07.06, 15:09 boski forever pisał;DD Odpowiedz Link
paniszprottka Re: czy ktoś już wąchał EdM Constellation Limited 12.07.06, 21:47 ups, ale wpadka ;)) rzeczywiscie :) moze nie zauwazy <lol> Odpowiedz Link
nevada87 EdM <----> EdM Constellation... 13.07.06, 10:55 Chyba muszę dorzucić swoje trzy grosze;).Mam EdM i EdM Constellation , muszę stwierdzić ,że to dwa podobne aczkolwiek różne zapachy .Pierwsze psiknięcie Constellation rzeczywiście przypomina klasyczne EdM jednak zapach jest głębszy ,wydaje mi się ,że bardziej orientalny (to moje subiektywne odczucie) .,,Końcówka'' zapachu jest zupełnie inna (zapach rozwija się w coś innego niż klasyczny EdM - bynajmniej na mojej skórze) , po pierwszym psiku nie spodziewałam się ,że rozwinie się w tak piękny zapach (wydaje mi się również ,że jest trwalszy od klasyka). Najbardziej dziwi mnie fakt ,że zapachy powinny być takie same , dlatego codziennie usilnie wącham oba zapachy i zawsze stwierdzam ,że są podobne ,ale na pewno nie są identyczne , już nie mówiąc o tym ,że inaczej się rozwijają:). W każdym razie polecam Constellation;). Odpowiedz Link
rawita Re: EdM <----> EdM Constellation... 13.07.06, 11:22 Ciekawe... Dziewczyny na forum wizażu też mówiły, że jest różnica. Podobno bardziej drzewny. I mój spokój ducha znowu został zmącony :) Odpowiedz Link
sorbet Re: EdM <----> EdM Constellation... 13.07.06, 11:36 moze uzywaja innych komponentow (np. z roznych zrodel). Hmm bedzie ciekawa sprawa:-) Odpowiedz Link