izolden Re: Addict 2 czy Baby Doll... 13.09.06, 11:26 Moim zdaniem Baby Doll ma charakterek:) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Addict 2 czy Baby Doll... 13.09.06, 12:22 Czy jest bardzo słodka? Mam próbke Addicta i b. mi się podoba. Podobno Moschino I love jest tez fajnie owocowa i mam chetke na starego H. Bossa Woman, zawsze mi sie podobały Generlanie potrzebuję czegos świeżego. Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Addict 2 czy Baby Doll... 13.09.06, 12:24 troche mniej slodkie od baby doll jest in love again (tez YSL ) Akurat posiadam, jak wykoncze to na kolejne lato sprawie sobie baby doll :) sa bardzo podobne Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Addict 2 czy Baby Doll... 13.09.06, 12:23 Zgadzam się z Izolden - baby doll :) Odpowiedz Link
tictac11 Re: Addict 2 czy Baby Doll... 13.09.06, 12:36 Dzięki :) Tylkozastanawiam się, czy nie bede pachniała "banalnie" bo chyba ten zapach b. popularny Odpowiedz Link
paniszprottka Re: Addict 2 czy Baby Doll... 13.09.06, 12:49 ja mysle ze nie :) baby doll jest naprawde wdzieczne i nie pojawia sie na ulicy tak czesto jak szanele czy inne coco ;) Odpowiedz Link
tictac11 Addict się niestety skompromitował 13.09.06, 15:22 albo ja go skompromitowałam bo u mnie po paru godzinach nabrał jakiegoś kwaśnego odcienia :((((( Pytanie do bardziej doświadczonych zapachowo Pań: dlaczego tak sie dzieje? czy wszystkie owocowe bedą kwasiły sie na mnie? Odpowiedz Link
akikoo Re: Addict się niestety skompromitował 13.09.06, 16:24 Na mnie niedawno tak się stało z moim "domowym" zapachem - Envy. Z dnia na dzień pojawiła się kwaśna nuta, której wcześniej nie było i rozstaliśmy się :) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Addict się niestety skompromitował 13.09.06, 22:04 Dzis zachodzilam w glowe do czego Addict 2 jest podobny brrrrrrrr teraz wszystko pachnie jak konkurencja :((( No wiec ta kwasnosc przypomina mi In Love Again, z ktorym Baby Doll tez ma troche wspolnego, tak ze co nie kupisz i tak bedziesz pachniec jak inne perfumy. Odpowiedz Link