niezlaczipsa 20.04.05, 12:56 jako ze sie wczoraj dowiedzialam ze za 2 tygodnie na rejs plyne jako II oficer chcialam zapytac co on wlasciwie robi. wiem wiem, II oficer jest od zaopatrzenia, ale co to W PRAKTYCE oznacza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seaskipper Re: pytanie 21.04.05, 04:21 niezlaczipsa napisała: > jako ze sie wczoraj dowiedzialam ze za 2 tygodnie na rejs plyne jako II > oficer chcialam zapytac co on wlasciwie robi. wiem wiem, II oficer jest od > zaopatrzenia, ale co to W PRAKTYCE oznacza. Ahoj! Robisz zaprowiantowanie na rejsm, ustalasz jadłospisy, trzymasz kase okrętowa... Chcesz zaokrętować się na Żeglarstwo morskie, wejdź na deck, czyli klinij tu: Żeglarstwo morskie Odpowiedz Link
whitewhale Re: pytanie 27.04.05, 13:49 Na stronie: www.bear.komrel.net/ jest do wziecia formularz ze skryptami w excelu, pomocny przy przygotowaniu zaprowiantowania. Sprawdza sie. Stopy wody pod kilem! Biały Wieloryb (Marek Popiel) whitewhale@wp.pl whale.kompas.net.pl Odpowiedz Link