a.g.n.i White Musk Body Shop, trzeba mi czegoś miłego+ 13.10.06, 09:20 słodkiego i miękkiego dziś:-) Poza tym coś mnie uczuliło (oby nie Jaisalmer, ale dziwne by to było, po takim czasie posiadania? zdaje się, że u mnie nawet na podatność lub nie na uczulenia wpływa stan psychiczny, ech) i wolę perfumy w wersji bezalkoholowej, a w tej postaci mam tylko AS i WM:-) Odpowiedz Link
voluptas Fumerie Turqur SL :))))) 13.10.06, 11:23 na które dość długo i rozpaczliwie czekałam (dojdzie-nie dojdzie), wreszcie trafiło w moje łapki, kwadrans temu :) W tym kontekście na dwie pozostałe flaszki, które nadal są w pocztowych łapach, czekam jakby spokojniej... :))) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 13.10.06, 12:20 czarna manka, jak zwykle pieknie sie komponuje z szara mgielka za oknem. Odpowiedz Link
elami3 Etro Musk + Heliotrop ale nic nie czuje bo mam 13.10.06, 12:22 straszny katar i temperaturę. Odpowiedz Link
chatka_ Dzisiejsza poczta :))) 13.10.06, 13:04 Elixir des Merveilles i Ambre Passion Laury Mercier. Strach miec marzenia...tak szybko sie spelniaja i to hurtem :))) Odpowiedz Link
amabile Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 13.10.06, 13:48 Miałam dziś pachnieć dzięki hafsie Flowerbombem,ale niestety nasz "kochana" poczta moje zamiary doszczętnie(w sensie dosłownym,próbka w drobnym maku) zniweczyła,buuu. Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 13.10.06, 20:15 Daim Blond już od dwóch dni ciurkiem, bo biegam odziana w skórę, i po prostu nie wierzę, że tak wielką ochotę miałam się pozbyć tego zapachu jeszcze pół roku temu! To niesamowite, ale dopiero teraz czuję jak pięknie rozkwita. Bossski :) Odpowiedz Link
kati_mm Za szybko się kliknęło... 13.10.06, 22:13 a dziś pachnę jesiennie Cerruti Image :) Odpowiedz Link
flawia_f Avignon 13.10.06, 23:17 Dzieki Polance71, co za koscielne cudo! Voluptas, zdradz pls w ktorej perfumerii nabylas Fumerie Turque... Odpowiedz Link
voluptas Flawio, 14.10.06, 10:49 kupiłam na angielskim eBayu, w sumie na wariackich papierach, bo u panny z zerowym kontem i trochę było zawracania z tym głowy - ale cena zdecydowanie rekompensuje te wszystkie zawirowania ;) Odpowiedz Link
flawia_f Re: Flawio, 14.10.06, 16:08 Aaa, to pewnie kupilas bell-bottle opisana jako 50ml- szczesciara! Oj jak ja strasznie zalowalam, ze bylam wtedy na wakacjach i ominela mnie ta gratka... Odpowiedz Link
flawia_f ps 14.10.06, 16:12 A gdyby ilosc Ci zaczela ciazyc to w razie mysli o jakichs odleweczkach, probkach pisz prosze od razu do mnie :) Odpowiedz Link
voluptas ;) 14.10.06, 18:51 Nie, nie, kupiłam wersję eksportową, ale w cenie zdecydowanie konkurencyjnej w stosunku do tego, co ludziska w licytacjach teraz wystukują - po prostu miałam farta i zajrzałam na ebaya w odpowiednim momencie ;) O odlewkach na razie nie myślę, ale jakby co... będę pamiętać ;) Odpowiedz Link
a.g.n.i Musc Ravageur:-) trochę się obawiałam używać do+ 14.10.06, 09:55 pracy, więc z utęsknieniem czekałam na weekend. Choć to chyba zbyteczna ostrozność, on i tak na mnie łagodnieje przecież szybko:-) Odpowiedz Link
voluptas rozkosznym L Lempickiej :) 14.10.06, 10:46 i odbieram je zupełnie inaczej, niż 3 m-ce temu, kiedy dostałam tę próbkę od Nituliny. Wtedy wydawały mi się mdłe i ulepkowate, ale to najpewniej zasługa tropikalnych upałów, które zdecydowanie wykoślawiają zwłaszcza te słodsze i cięższe zapachy. Teraz pachną bardzo interesująco, słodko-słono, niby ciastkowo, ale nie do końca. Baaardzo mi się podobają :) Odpowiedz Link
flawia_f Avignon znowu 14.10.06, 16:12 Niestety to jeden z najbardziej nietrwalych zapachow jakie znam, 30min max :((( Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 14.10.06, 17:29 So Pretty od bladego świtu (po omacku wyszukany z toaletki o godzinie 7 rano zero zero! niedawno wróciłam i psiknęłam się ponownie), przeżywam znów falę fascynacji So Pretty, wyciągnęłam wszystkie warianty jakie posiadam i napawam się dumą posiadacza limitowanki o wdzięcznej nazwie d'Or Blanc, dla której złamałam swą allegrową ascezę i kupiłam pierwsze perfumy od wielu tygodni :) Nawiasem mówiąc, przy kupnie tych perfum nawiązałam bardzo miłą znajomość - pierwszy raz aukcja, która nie skończyła się standardowym wystawieniem komentarza i podzrowieniami - perfumy wystawiała bratnia dusza, z którą zaczęłam prowadzić miłą korespondencję, podałam linka do naszego forum, w cichej nadziei że się moze odezwie :))) Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 14.10.06, 19:00 Testowo, czyli Angelem fiołkowym i piękny jest, ale raczej w kategorii zapachów fiołkowych, bo zdecydowanie za jak dla mnie mało Angela w tym Angelu. Poza tym Le Parfum Lalique i naprawdę pięęękny jest...Do Sephory dotarł też Narciso edp i ja wolę swoje edt:-) No i w końcu La Perla Shiny Creation - ładna, różano-pudrowa, ale raczej nie oszaleję dla niej:-) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę ostatnimi promieniami słońca;) 14.10.06, 20:03 Ja kiedyś pytałam o tę wersję na forum właśnie z powodu tej aukcji :) jedyną informację dostałam od Ciebie, nic w internecie nie znalazłam, nic absolutnie. W końcu się nie zdecydowałam na zakup :) A jak pachnie to cudo? Znam tylko klasyka i wersje eau fruitee... Odpowiedz Link
mangos Ellenisia Penhaligon's 14.10.06, 19:14 Bardzo kwiatowa mieszanka zapachu gardenii i róży z przewagą tego pierwszego. Bogaty aczkolwiek uroczy , łagodnie rozkwitający na skórze. Nuta głowy: mandarynka, fiołek Nuta serca: płatki gardenii, róża Nuta bazy: śliwka, wanilia, piżmo Nazwa pochodzi od nimfy... Generalnie nie przepadam za nadmiarem kwiatów w zapachach,ale ta kompozycja, podobnie jak Etoile du Sud bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link