kalooo 24 F. eau delicate 18.10.06, 20:40 spina mnie ten zapach. Takie eau du soir ale w wersji light;] Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę październikowo... 18.10.06, 23:24 Foumerie Tourque - w moim wydaniu jest to bardzo palący Turek ;) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę październikowo... 18.10.06, 23:25 fUmerie, matko i córko... padam na pysk Odpowiedz Link
a.g.n.i A ja na łapie BC z próbki, którą sobie zostawiłam+ 18.10.06, 23:30 pozbywając się flakonu. Jakoś zatęskniłam:-) Odpowiedz Link
elf.woman Re: A ja na łapie BC z próbki, którą sobie zostaw 19.10.06, 09:23 nie tęsknić! u mnie jest bezpieczna ;) jeszcze odrobinka chlupocze na dnie flakonu, następny czeka w kolejce. a ja dziś tradycyjnie tsukimi. w Toruniu zimno, słonecznie. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: A ja na łapie BC z próbki, którą sobie zostaw 19.10.06, 10:08 No wiem, wiem, trafił w dobre ręce:-) Chociaż przyznam, że... no wiem, durna baba ze mnie... niedługo do mnie przyjedzie inna flaszka... ale obiecałam sobie, że tylko do wąchania, nie do noszenia:-))) a jakby co, to mam dostać takie coś dla alergików, co się wlewa do kąpieli, jakiś olejek specjalny;-) Odpowiedz Link
olga1974 Lolita Midnight, rozklejam się przy niej... 19.10.06, 08:14 co będzie jak próbka się skończy :( Odpowiedz Link
elve Re: Lolita Midnight, rozklejam się przy niej... 19.10.06, 21:34 no jak to co :) będziesz używac dekanta, który Ci prześlę :) Odpowiedz Link
roxi_hart Style J.Sander:) 19.10.06, 08:22 Nie czuje fiolkow tylko ciepla wanilie, mile chec niezbyt trwale. Odpowiedz Link
voluptas Casmir Choparda 19.10.06, 08:23 bo on jako jedyny nie wchodzi w interakcję z katarem-gigant, który aktualnie mnie dopadł, i nie wywołuje uczucia pieczenia w gardle. A spodziewam się dzisiaj tylu ślicznych próbek i nie tylko próbek... to sobie będę je mogła pooglądać. Kolejny powód, dlaczego nie znoszę jesieni :((( Odpowiedz Link
ja_sylwia Perles de Lalique i.... 19.10.06, 17:11 mam ochotę powiedzieć - to już było.. Nie wiem, ale coś mi przypomina...chyba Enjoy Patou. Odpowiedz Link