flawia_f Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 25.10.06, 23:52 Caly dzien Safari, teraz BC, ktorego 100ml wlasnie dzisiaj szczesliwie upolowalam :) Odpowiedz Link
kalooo Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 26.10.06, 00:47 ...czyli Cerruti Image. Bezapelacyjnie go kocham, po dłgiej przerwie miłość w wielkim stylu is back;) Odpowiedz Link
chatka_ Re: Dziś pachnę pełnią jesieni...Kashaya 26.10.06, 02:15 Ale czy to ma jakis sens, nawet jak cos zdaze zwachac zanim zanse to i tak z rana nie bede nic pamietac ;) Dzis ja gasze swiatla, dobranoc :) Odpowiedz Link
mangos L'or de Torrente 26.10.06, 08:02 różą i filiżanką kawy. Ktos kiedyś trafnie perównał zapach do poranka z nosem wetkniętym w obłoczek aromatu świeżo zaparzonej kawy. Na stole obowiązkowo zerwane wczesną porą herbaciane róże. Nie muszę tego miec by obraz sam pojawił sie przed oczami. Odpowiedz Link
mrouh Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 26.10.06, 09:53 Ysatis, kupiłam dla koleżanki i testuję kropelkę:-) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Dziś pachnę pełnią jesieni... 26.10.06, 10:18 Lolita midnight- robię kolejne podejście, ale mam katar i czuję że takie testy są na nic :( Odpowiedz Link
voluptas Alchemie wreszcie :) 26.10.06, 12:28 a na nadgarstkach Vocalise MPG, znowu nie mogłam się zdecydować... :) Odpowiedz Link
merolik Re: rano Fleurs d'Ombre Brosseau (też ładny bez, a 26.10.06, 15:42 le nie aż taki jak w En Passant), teraz Baby Doll :)-spotkanie po latach :) Odpowiedz Link