k-aja Dziś pachnę...bardzo wiosennie:) 07.03.07, 11:09 Swieci piekne sloneczko, wiec kolejny dzien z Le Monde est Beau. Nie pamietam, kiedy ostatnio nosilam dwa razy pod rzad ten sam zapach. .. A nie nosilam Smoka ostatnio. :) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) 07.03.07, 14:03 U nas dziś prawdziwie wiosennie. Udało mi się nieco uporać z najpilniejszą pracą i nawet zdążyłam wyskoczyć do fryzjera, cudownie, wreszcie! Wiosna wiosną, ale wstawało mi się wyjątkowo paskudnie :( Pachnę dziś Organzą Indecence (znów się lubimy, wróciła do łask, ciekawe na jak długo). Odpowiedz Link
rawita7 Nu edt 07.03.07, 15:25 W Krakowie 20 stopni!!!! A ja koszmarnie zakatarzona. Mojego Nu nie czuję nic a nic, ale pomaga mi już sama świadomość, że ze mną jest :) Odpowiedz Link
mangos Przed snem celem pobudzenia wspomnień... 07.03.07, 22:59 SMS- ostatnio pachniałam nimi w lipcu 2006. Odpowiedz Link
merolik Re: Dziś pachnę...prawie wiosennie:) 08.03.07, 06:48 Myślę, że to będzie Addict - mój nowy nabytek :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Kyoto - wiosennie to jeszcze będzie:-) 08.03.07, 09:06 a ja się muszę nacieszyć:-) zwłaszcza że poważnie się obawiałam, że nie będę go mogła nosić po tej chorobie... Odpowiedz Link
kenzoania Coco Mdm edp bo trosinkę dzisiaj zaspałam i 08.03.07, 09:08 wzięłam co było pod ręką;) Odpowiedz Link
voluptas Rose d'ete Rosine, ale chyba zaraz zmyję 08.03.07, 10:16 i strzele sobie jakiegos killera, żeby broń boże nie wtapiac się za bardzo w paranoję tzw. "dnia kobiet". Ledwo człowiek przezył "walentynki", a tu już kolejna zaraza :/ Odpowiedz Link
paulinaa jeszcze niczym :) ale bedzie Darling chyba:) 08.03.07, 10:22 bo dopiero wstałam:) Odpowiedz Link
lucapuka Antydniokobieco - Egoiste... 08.03.07, 10:56 ...Może odstraszę potencjalnych składaczy życzeń ze smutnymi obwisłymi tulipanami w celofanie. Odpowiedz Link