tomaszm.only 25.09.08, 15:41 Jak się okazuje kawa ma bardzo pozytywny wpływ na nasze zdrowie jesli jest dobrego gatunku, wysokiej jakości i przygotowana we własciwy sposób... Poczytajcie: www.zespressocafe.com/shop/?lnkrf=iFynK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hulahoop Re: Kawa dla zdrowia 31.10.08, 21:08 wiedziałam! ciekawostka: 30 filiżanek kawy to dawka śmiertelna. Odpowiedz Link
grandepunto Re: Kawa dla zdrowia 06.07.09, 15:54 jesli chodzi o kawe dla zdrowia to ja moge polecic Astre niskodrazniaca jest najzdrowsza jesli chodzi o to ze nie podraznia zoładka. Odpowiedz Link
borsuk-ja Re: Kawa dla zdrowia 15.07.09, 19:54 Znam i pijam.A teraz jak widziałem w Makro nawet zmieniło sie opakowanie. Bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link
sonia30live Re: Kawa dla zdrowia 23.08.09, 17:19 U mnie na osiedlu też jest, wreszcie w opakowaniu vacuum, co sprawiło że jest jeszcze bardziej aromatyczna. Odpowiedz Link
erivela Re: Kawa dla zdrowia 23.08.09, 17:33 Jest super jeśli chodzi o niską zawartość substancji drażniących, jest łagodna dla żołądka, zawiera antyutleniacze i nie powoduje wzrostu poziomu cholesterolu. Ja tez mogę polecić bo to jedna z najzdrowszych kaw. Odpowiedz Link
borsuk-ja Re: Kawa dla zdrowia 25.08.09, 18:44 A ile dziennie takiej kawki jestescie w stanie wypic ? Odpowiedz Link
sonia30live Re: Kawa dla zdrowia 12.11.09, 18:10 Takiej niskodrazniacej to i z cztery filiżanki wypiję, zwłaszcza jak jest taka pogoda jak dzisiaj :) Odpowiedz Link
flying_citron Re: Kawa dla zdrowia 28.12.09, 16:46 To czy kawa jest korzystna dla naszego zdrowia, czy nam pomaga czy szkodzi jest chyba indywidualną sprawą. Najważniejsze, żeby zachować umiar, bo nie ważne jak coś jest zdrowe w nadmiarze może zaszkodzić;) W myśl przysłowia co za dużo to nie zdrowo ;) Odpowiedz Link
kinia347 Re: Kawa dla zdrowia 12.09.10, 11:02 to prawda czytałam że kawa którą pije z ekspresu moccamaster ma właściwości zdrowotne dzięki specjalnemu filtrowi i parzeniu. Odpowiedz Link
merkuryimars Re: Kawa dla zdrowia 15.07.11, 10:59 Kawa jest zdrowa tylko wtedy, kiedy jest dobrze zaparzona. :) Odpowiedz Link
gosiaz1 Re: Kawa dla zdrowia 27.08.11, 09:41 Polecam świetny filmik o kawie, dzięki niemu zupełnie zmieniłam podejście do kawy vod.onet.pl/wiem-co-jem,wiem-co-jem-kawa,6095,1,7031,odcinek.html Odpowiedz Link
kawosz3 Re: Kawa dla zdrowia 15.02.12, 10:48 ZACHĘCAM WSZYSTKICH KAWOSZY DO PRZYŁĄCZENIA SIĘ DO SPOŁECZNEJ INICJATYWY ZAKUPU GRUPOWEGO WIĘKSZEJ ILOŚCI DOSKONAŁEJ (ZDECYDOWANIE JEDNEJ Z NAJLEPSZYCH) ŚWIEŻEJ WŁOSKIEJ KAWY BAZZARA TOP 12 GRAN CRU W OPAKOWANIACH 250G OD JEJ BEZPOŚREDNIEGO DYSTRYBUTORA PO ATRAKCYJNEJ, WYNEGOCJOWANEJ CENIE, KTÓRA TO INICJATYWA NARODZIŁA SIĘ W TYM MIEJSCU caffeprego.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=8456&start=135 Odpowiedz Link