joaasiak1 Re: Na łapach Nu edp i Hiris, a ... 21.04.07, 17:51 ... na wieczór chciałabym coś innego - będzie Shalimar Legere zmiksowany z klasykiem albo Narciso edt. Odpowiedz Link
a.g.n.i White Musk i padam, jednak chyba jestem chora 21.04.07, 21:11 bo normalnie nie ścięłoby mnie o tej porze. Gdybym wiedziała, gdzie mam termometr, to bym zmierzyła gorączkę, ale jakoś nigdy tego nie wiem. Dobranoc Mam ochotę sobie zaśpiewac "aaa, kotki dwa... zajęły moje łóżko i gdzie ja mam spać" ???!!!! Odpowiedz Link
voluptas Re: Dziś pachnę... 22.04.07, 10:32 Woodcoffe CdG na spokojny, domowy dzień. A wczoraj od świtu do nocy Feminite du Bois. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Dziś pachnę... 22.04.07, 10:41 Mieszanką Ambry i Sandalo Etro, czyli indyjskim sklepikiem. A dzień będzie albo domowy, albo może się na chwilę z domu ruszę:-) nie wiem jeszcze... Odpowiedz Link
rene.p Iced Green Tea 22.04.07, 12:19 Wydawało mi się, gdy użyłam pierwszy raz, że nie będę w stanie przebrnąc przez tę pierwszą mocno miętową nutę, ale potem rozwija się taka przyjemna miętowa słodycz :) Odpowiedz Link
m23p31 Simply Clinique 22.04.07, 12:22 bardzo mi się podobają, a w pracy, gdzie nieczęsto reaguja na zapachy, zrobił furore;) Odpowiedz Link
orzeszek_solony Re: Dziś pachnę... 22.04.07, 13:50 globalnie jeszcze niczym.... Na prawym nadgarstku Chergui, na lewym Safran Troublant. Nadal przewaga na korzyść Artisana:) Odpowiedz Link
elve Re: Dziś pachnę... 22.04.07, 17:03 V Valentino. i pomyśleć, że rok temu mi się spodobał! chyba byłam w stanie pomroczności jasnej. na nadgarstku Clair de Musc :) Odpowiedz Link