ha.anka 07.10.09, 22:48 Hej, Czy ktoś z Was zna jakiś ciekawy i najlepiej darmowy program do projektowania wnętrz? Chciałabym zaprojektować sobie moje nowo wynajęte mieszkanie, a za bardzo nie wiem jak do tego się zabrać...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszyniu Re: program do projektowania wnętrz 07.10.09, 22:58 Troszkę tego jest w sieci. Zobacz na przegląd programy do projektowania wnętrz: www.projektoskop.pl/a-793-programy-do-projektowania-wnetrz.html Odpowiedz Link Zgłoś
ha.anka Re: program do projektowania wnętrz 08.10.09, 08:43 widzę, że do wyboru do koloru!! dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
3dvision Re: program do projektowania wnętrz 08.03.10, 07:34 zobacz www.fabrykaprojektow.com.pl - program naprawde dobry, ma też wersje DEMO(darmową) Odpowiedz Link Zgłoś
ann_18 Re: program do projektowania wnętrz 04.06.10, 11:59 hmm też jestem zainteresowana jakimś programikiem do projektowania wnętrz ...hmm mam nadzieje ze jest w miarę prosty i że nie bedzie problemów w obsłudze ;) Odpowiedz Link Zgłoś