jolka2307 10.03.10, 14:54 Poszukuję kogoś kto "z głową" zaprojektuje mieszkanie 78m2 - głównie chodzi o pomoc w aranżacji łazienki, WC i kuchni w aneksie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nati_n87 Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 10.03.10, 15:38 Witam bardzo proszę o kontakt mailowy a wyślę Pani swoją szczegółową ofertę nnietz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 10.03.10, 16:05 Witam, wysłałam do Pani wiadomość na mail :) Zapraszam gutdesign@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gadadam Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 11.03.10, 11:04 Polecam rewelacyjną Panią architekt z Pruszkowa - www.tissu.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lagunatom Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 11.03.10, 18:45 witam zapraszam do odwiedzenia strony www.szarykot.com polecamy dobre projektowanie,sprawdzoną firmę remontową, atrakcyjne ceny. Pozdrawiam Tomek Kowalewski 501-022-925 tomekkowalewski@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ania33771 Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 11.03.10, 23:29 polecamy swoje usługi. Zapraszamy na niezobowiązujace bezpłatne spotkanie, tel.512 398 069 Odpowiedz Link Zgłoś
dekorstudio1 Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 12.03.10, 10:45 Zachęcam do skorzystania z naszych usług: Dekor-Studio Katarzyna Kochanowska tel. +48 506 711 540 e-mail: dekorstudio.biuro@gmail.com wwww: www.wnetrzapiotrkow.pl www.dekorstudio.ecom.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 12.03.10, 21:27 www.elad.pl Zaprojektuja a potem wykonaja ci te meble. Firma solidna, ceny przystepne i bardzo dobra jakosc Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pw Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 13.03.10, 11:14 Nie mogę Ci niestety udzielić informacji o cenach, ale moge polecić biuro które robi sporo wnetrz w Warszawie, tu jest ich portfolio: www.victor-projekt.pl . Maja sporo realizacji z różnego rodzaju wnetrz, klasycznych i nowoczesnych. Jeżeli Ci sie nie spodoba to mam jeszcze znajomego, który także projektuje wnetrza, z tym że jest tzw. wolnym strzelcem. Ma także dużo realizacji w Warszawie -(np. dla reżysera jednego ze straszych seriali dwójkowych ;) ). Nie jest drogi jak na warunku Warszawskie, a musze powiedzieć że wychodzą Mu fajne rzeczy, z tym że tylko architektura nowoczesna: www.stolarek-wnetrza.pl . Jakby któryś z linków Ci nie zadziałał to sie odezwij, wyśle Ci wtedy coś na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek.2 Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 18.03.10, 08:37 Witam i zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na www.kwilmanwalowski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ncs.arch Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 18.03.10, 10:45 Proszę o kontakt ncs.arch@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
archianna Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 18.03.10, 21:01 Witam Panią, zapraszam na www.archianna.livenet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
design-inc Z przyjemnością zaprojektuję 07.04.10, 15:10 Witam serdecznie, z przyjemnością zaprojektuję Pani kuchnię, łazienkę i wc. Posiadam wykształcenie kierunkowe i z powodzeniem pracuję jako architekt wnętrz. Z chęcią wyślę Pani moje przykładowe prace i realizacje na maila. Mail: stylizacja.wnetrza@gmail.com Tel: 512 299 380 Pozdrawiam, Paulina Kasperkowicz Odpowiedz Link Zgłoś
adam_75_warszawa Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 11.03.11, 19:36 Zapraszam do współpracy z firmą Edna_design www.ednadesign.webpark.pl ( te. 697 562 600) Korzystalem z uslug tej firmy i z czystym sumieniem mogę ją polecic. Panie bardzo wczuwaja się w swoj fach, profesjonalnie doradzają najkorzystniejsze i niedrogie rozwiązania. Współpracują ze sprawdzonymi firmami remontowymi, producentami mebli oraz hurtowniami ceramiki i sanitariatów przez co można zaoszczędzic troszke finansów... po remoncie moje mieszkanie nabrało zupełnie innego wyglądu. Jest nowoczesne, funkcjonalne i co najważniejsze ja się w nim cudownie czuję. Było warto! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
phidesign Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 14.03.11, 11:47 Polecamy dobre projektowanie, sprawdzonych wykonawców, atrakcyjne ceny, szybkie terminy. Prosze o kontakt: ola@phidesign.pl; strona www.phidesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mp-design Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 14.03.11, 12:35 Zapraszam do współpracy: WWW.MP-DESIGN.PL Odpowiedz Link Zgłoś
sleepyhead9996 Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 14.03.11, 17:44 Witam, Jestem studentką, kompletuje portfolio.. Jeżeli jest Pan zainteresowany korzystnymi warunkami i ciekawymi pomysłami, proszę o kontakt wnetrza@rocketmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
kitidani Re: Projektant wnętrz - WARSZAWA 15.03.11, 19:23 Witam, Jeśli ogłoszenie dotyczące projektu wnętrz mieszkania jest nadal aktualne proszę o kontakt. Jestem architektem z wieloma projektami na koncie. Pozdrawiam, architekt.te@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
me-design.pl Re: Projektant wnętrz - WARSZAWa 21.03.11, 09:28 Zapraszam do współpracy. Jestem studentką Architektury Wnętrz z Wrocławia. Oferuję profesjonale projekty z wizualizacjami i projektami budowlanymi w atrakcyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś