27.02.04, 22:07
Nie wiem czy zaczynać wątek na ten temat bo odzew coś dzisiaj wieczorem słaby
z Waszej strony, ale spróbuję.
W wątku o garażowych wyprzedażach pojawiła się propozycja spotkania.
I aż sie boje o to zapytać ale może jest jeszcze ktoś chętny?
Pewnie skończy się tym, że nic z tego nie wyjdzie :-(
Niemniej jednak podtrzymuję swoją propozycję i zapraszam do siebie. Możemy
sie również spotkać "na mieście".
Ciekawe czy ktoś sie tutaj dopisze?
Obserwuj wątek
    • pannda Re: Spotkanie 27.02.04, 23:58
      Ja się dopisuję z potwierdzeniem, że jestem chętna - choćbyśmy miały się
      spotkać same i wymienić filiżankami czy papierkami po cukierkach -
      czymkolwiek ;)Buziaki, Pannda
    • chiara76 Re: Spotkanie 28.02.04, 00:05
      ja nie lubię innym mieszać. Najbliższe weekendy mam zajęte, najpierw rodzinne
      imprezki, potem moje urodziny, potem znowu rodzinne imprezki, tak się złożyło.
      Nie chcę więc napisać, że będę i potem nie przyjść. Nie lubie obiecać i nie
      dotrzymać potem obietnicy, stąd się nie wpisywałam na razie.
      • izalil Re: Spotkanie 28.02.04, 09:07
        Chiara, nie wierzę że każda z nas nie znajdzie kilku godzin na spotkanie.
        Wszyscy mają jakieś plany i można je dostosować od ogółu. 8 marca to nie jest
        zobowiązujący termin, po prostu spodobał mi się ten dzień. Możemy go przesunąć
        na trochę później. Np. za miesiąc. Wtedy już wszyscy spokojnie mogą sobie
        zaplanować czas i ewentualnie nazbierać rzeczy do sprzedania. Wiadomo że
        każdemu może cos wypaść w ostatniej chwili (choroba?), ale takie tam to tylko
        wymówka. Hej, nie chcecie sie poznać lepiej? Ja bardzo polubiłam to forum i
        ciekawa jestem kto siedzi po drugiej stronie ekranu.
        • chiara76 Re: Spotkanie 28.02.04, 10:12
          No widzisz, a ja mam takie właśnie zasady, że nie lubię, jak się ktoś do mnie
          dostosuje, bo nie lubię innym robić kłopotów. Może mam uraz, bo byłam kiedyś na
          forum, które cały czas dostosowywało się do jednej osoby, spotkania były dwa
          razy przesunięte i w rezultacie pamiętam, jakie to było męczące. Przecież nie
          ma obowiązku, możecie się umówić, a jak komuś nie będzie pasować, to nie będzie
          się zapisywał. Myślę, że na przyszłość będą jeszcze inne meetingi. Ja się na
          razie nie zapisuję, bo mam ostatnio dużo kłopotów i spraw, więc nie będę się
          zgłaszać i potem innym psuć planów, jak mi coś w ostatniej chwili wypadnie.
          Przecież nie mówię "Nie umawiajcie się", wyjaśniłam tylko dlaczego ja się nie
          zgłosiłam:)
    • melaska Re: Spotkanie 28.02.04, 11:21
      Czuję się w obowiązku coś dodać:-)
      Po raz kolejny żałuję, że nie mieszkam w Warszawie. Mam wrażenie, że
      szczególnie w necie da się zauważyć zajwisko "Warszawa i cała reszta";-) W
      życiu również - pisałam kiedyś, że mieszkając na południu Polski robię projekty
      prakrycznie dla samych Warszawiaków.

Pozdrawia Was zepchnięta na margines życia towarzyskiego
      Melaska
      • izalil Re: Spotkanie 28.02.04, 12:30
        Hej dziewczyny!

Przecież nie ma nic na siłę. Może jest po prostu jeszcze za wcześnie na
        spotkanie? Ja po prostu chciałam zachęcić wszystkich. Jeśli kiedyś się uda w
        końcu umówić to możemy pojechać do Ciebie Melasko :-)

ps

Może na 10-lecie forum chociaż 2 osoby się umówią w realu? Trzeba już teraz
        zacząć sie umawiać i zarezerwować sobie czas z kilkuletnim wyprzedzeniem.
        Ale jestem wkurzona :-(

pps

Chiara nie traktuj tego personalnie. Oprócz Ciebie i Melaski nikt sie więcej
        nawet nie pofatygował powiedzieć "nie, spieprzaj izalil".
        • melaska Re: Spotkanie 28.02.04, 12:48
          Izalil, co Ty:-)
          Ja po prostu zazdroszczę Wam, bo wiem, że na pewno się spotkacie:-)
          Koniecznie zdajecie relację!

Pozdrawiam
      • bartunio_o Re: Spotkanie 28.02.04, 15:15
        melaska napisała:

> Czuję się w obowiązku coś dodać:-)
        > Po raz kolejny żałuję, że nie mieszkam w Warszawie.

Nie żałuj, to straszne miasto. Mieszkałem tam i wiem co mówię.

> Mam wrażenie, że
        > szczególnie w necie da się zauważyć zajwisko "Warszawa i cała reszta";-) W
        > życiu również - pisałam kiedyś, że mieszkając na południu Polski robię
        projekty
        >
        > prakrycznie dla samych Warszawiaków.
        > Pozdrawia Was zepchnięta na margines życia towarzyskiego

Za dużo czasu spędzasz przy kompie, oderwij się, wyjdź do ludzi.

Bartłomiej

• melaska Re: Spotkanie 28.02.04, 17:50
          bartunio_o napisał:

> Za dużo czasu spędzasz przy kompie, oderwij się, wyjdź do ludzi.

Przedtem jednak podrzucę Ci fajnego 10-miesięcznego raczkującego szkraba:-)

Pozdrawiam
          • pannda Re: Spotkanie 28.02.04, 18:08
            Oj podrzuć mu melaska - podrzuć! - ten to mu dopiero porządnie wnętrze
            urządzi ;)))) Buziaki, Pann
          • habitare Re: Spotkanie 28.02.04, 23:03
            melaska, a co ci szkrab przeszkadza? przyjeżdzaj z nim. ja mam 12-miesiecznego
            szkraba:) juz biegającego! to jest dopiero! ;-) miniprzedszkole? żłobek?
    • gospodyni.domowa Re: Spotkanie 28.02.04, 23:52
      potwierdzam się ofcors
    • margheritka Re: Spotkanie 01.03.04, 10:27
      Izalil,

jeśli mogę się przyłączyć, to z chęcia to zrobię.

pzdr
      margheritka
    • mmb Re: Spotkanie 01.03.04, 16:10
      Jesli można to chętnie sie też przyłączę.
      • izalil Re: Spotkanie 01.03.04, 19:39
        Hej!

Dziewczyny nie pytajcie mnie czy sie możecie dołączyć. Pewnie że możecie.
        Przecież razem organizujemy to spotkanie! Ja tylko użyczam lokal :-)

Wstępna propozycja jest taka abyśmy sie spotkały 8 marca - poniedziałek.
        Wpiszcie Wasze sugestie co do terminu. Może wolicie łikend? Albo trochę
        odleglejszy termin? Ja jestem do dyspozyzcji.

ps

oczywiście wszystkie dziewczyny które są mamusiami i "nie maja co zrobić w tym
        czasie z dziećmi" i dlatego się nie wpisują, są zaproszone razem z dziećmi :-)
    • gaggi Re: Spotkanie 02.03.04, 10:21
      jestem jak najbardziej za spotkaniem! na godzinkę dwie na pewno znajdę czas,
      chyba że wypadnie mi coś pilnego. Izalil, gdzie mieszkasz w Wawie? daleko będę
      miała do Ciebie?
      • pannda Re: Spotkanie 02.03.04, 10:38
        Mi na tą chwilę odpowiada i 8 marca i za miesiąc. Generalnie sie dostosuję,
        chyba że też w ostatniej chwili coś mi wypadnie.. Jak na razie wszystko gra :)
        To na czym w końcu stoimy?
        • izalil Re: Spotkanie 02.03.04, 12:51
          Co do miejsca mojego zamieszkania w Warszawie to myślę że z dojazdem nie będzie
          tak źle :-)
          Mieszkam we Włochach, w pobliżu kompleksu handlowego: Castorama-Makro-Leclerc w
          alejach jerozolimskich. Od Castoramy do mnie jest jakieś 500 m. A chyba wszyscy
          którzy się kiedyś urządzali z pewnością wiedzą gdzie jest Casto bo na pewno tam
          bywali na zakupach.

Szczegóły podam na priva.

ps

A godzinkę jaką preferujecie?
          • gaggi Re: Spotkanie 02.03.04, 13:22
            Jak dla mnie to wsio rawno, ale co powiecie na ok. 17.00-18.00? PS Znam Twoje
            okolice z wypraw do TTW po kuchnię :)) całkiem niedaleko casto
            • pannda margheritka i gospodyni domowa / ws kafelków :) 02.03.04, 14:02
              Jeśli faktycznie spotkanie wypali, a wy tez dopiszecie i będziecie mogły, to
              może przyniesiecie mi resztki kafelków na spotkanie? Jak nie, to jakoś inaczej
              na luziku..Prośba do reszty osób nadal aktualna :) Wielkie dzięki dla all :)))
    • annia30 Re: Spotkanie 02.03.04, 14:40
      To ja też się zgłaszam :-)). Lubię to forum i mimo iż nie udzielam się na nim
      zbyt aktywnie (i czas to zmienić!!) to czytuję namiętnie :-)). Moje mieszkanko
      urządzam od września i ciągle coś w nim zmieniam - teraz jestem na etapie
      przemalowywania ścian, chyba z tęsknoty za wiosną i dla kontrastu z szarością
      na zewnątrz. Chętnie się spotkam 8 marca ( o ile cos mi nagłego nie wypadnie).
      Jako że obecnie nie pracuję na etacie, a w domu, to jestem dyspozycyjna czasowo
      i mogę się dostosować do godziny. Tak więc, skoro Izalil tak miło nas do siebie
      zaprasza, to chyba skorzystam :-)
      Pozdrawiam
      • izalil Re: Spotkanie 03.03.04, 13:45
        Hej dziewczyny!

No to jest nas jak na razie 7 jeśli dobrze liczę.

Pannda
        Gospodyni.domowa
        Margheritka
        Mmb
        Gaggi
        Annia30
        no i ja

Skoro nie protestujecie, proponuje spotkanie w poniedziałek 8 marca ok. godziny
        17.
        Skontaktujcie się ze mną na @ to podam Wam mój adres.

izalil@poczta.onet.pl
        izalil@gazeta.pl

pzdr
        • gaggi Re: Spotkanie 03.03.04, 13:59
          "Na dziś dzień", jak to się mówi potocznie, potwierdzam przybycie, niebawem
          wyślę Ci maila:))
          • izalil Re: Spotkanie 03.03.04, 14:02
            Fajnie, fajnie, bardzo fajnie :-)))
            • bartunio_o Re: Spotkanie 03.03.04, 14:05
              izalil napisała:

> Fajnie, fajnie, bardzo fajnie :-)))

A czy ja też mogę?

b
              • basia-bma Re: Spotkanie 03.03.04, 14:45
                Szkoda, że nie mogę się przyłączyć - mam remont w toku i urwanie głowy. Może
                nastepnym razem.

Pozdrawiam
                Basia
                • izalil Re: Spotkanie 03.03.04, 15:55
                  Basiu może uda Ci się chociaż na trochę do nas dołączyć?
                  Przyda Ci się trochę oddechu. Może dziewczyny coś doradzą w kwestii aranżacji
                  Twojego nowego mieszkania.

pzdr
                  • basia-bma Re: Spotkanie 03.03.04, 16:16
                    izalil napisała:

> Basiu może uda Ci się chociaż na trochę do nas dołączyć?
                    > Przyda Ci się trochę oddechu. Może dziewczyny coś doradzą w kwestii aranżacji
                    > Twojego nowego mieszkania.
                    >
                    > pzdr

Dzięki Izalil, ale chyba nie dam rady, na pewno będa jeszcze późniejsze
                    spotkania ... a z aranżacją mieszkania, to jeszcze daleka droga - i tak
                    najważniejsze decyzje już podjęte, no i nie mam nic do oddania - wszystkiego
                    już się pozbyłam przy okazji przeprowadzki

Pozdrawiam
                    Basia
              • izalil Re: Spotkanie 03.03.04, 15:51
                Bartunio!
                No pewnie!
                Kupuj bilet i przyjeżdżaj do nas!

pzdr
        • iwona_r1 Re: Spotkanie 03.03.04, 15:55
          izalil napisała:

> Hej dziewczyny!
          >
          > No to jest nas jak na razie 7 jeśli dobrze liczę.
          >
          > Pannda
          > Gospodyni.domowa
          > Margheritka
          > Mmb
          > Gaggi
          > Annia30
          > no i ja
          >
          > Skoro nie protestujecie, proponuje spotkanie w poniedziałek 8 marca ok.
          godziny
          >
          > 17.
          > Skontaktujcie się ze mną na @ to podam Wam mój adres.
          >
          > izalil@poczta.onet.pl
          > izalil@gazeta.pl
          >
          > pzdr

witam
          w takim razie i ja się przyłączam...jeśli można

pozdrawiam

• habitare Re: Spotkanie 03.03.04, 21:12
            no a ja? co prawda namawiałam melaskę , ale po to zeby ją poznać:) więc też sie
            zapisuje, jesli można:)
            • izalil Re: Spotkanie 03.03.04, 22:09
              Bardzo fajnie że sie zapisujecie dziewczyny, ale proszę Was również o kontakt
              na priva.

pzdr
              • izalil Dlaczego... 04.03.04, 11:50
                jest tak że o spotkaniu forum dużo osób dużo mówi? Jak przychodzi do konkretów
                to zadeklaruje sie raptem kilka osób? A jak się już zadeklarują że przyjdą (jak
                im coś nie wypadnie) to się w ogóle nie odzywają? Ochota Was opuściła? Macie
                stracha? Jak na razie skontaktowały się ze mną tylko Annia30 i Pannda. Piszę tu
                o tym dlatego żebyście wiedziały na czym stoicie. Jeśli z zadeklarowanych 8
                osób przybędą tylko 2 to i tak będzie duży sukces. Wstyd mi trochę za Was. Ja
                tego spotkania SAMA NIE ORGANIZUJĘ - chyba wszystkie tego chcemy??? Byłabym
                wdzięczna (nie jako organizatorka ale uczestniczka) gdybyscie dziewczyny
                wykazały jakąś inicjatywę i pokazały zamiast dobrych chęci ich realizację.
                Wydaje mi się że należy nam się wzajemnie szacunek i mogłybyście oficjalnie (do
                wiadomości wszystkich) powiedzieć że jednak nie przyjdziecie.

ps
                Do jutra odpowiadam na mejle w sprawie miejsca spotkania tj. podaję mój adres (
                o ile nie będę miała nagłej kilkudniowej awarii komputera). Dziewczyny nie
                zostawiajcie na sam koniec tej sprawy bo po prostu mogę nie odpowiedzieć na
                Wasze mejle - chociażby z przyczyn technicznych.

pps
                Nie chciałabym wyjść na osobę która innych do czegoś przymusza i namawia.
                Dlatego ostatni raz piszę w tej sprawie na forum. Jeśli chcecie się spotkać,
                same się do tego nawzajem musicie ponaglić.
                Jeśli ktoś jeszcze do mnie napisze na mejla dam znać o tym na forum.
                Ewentualny brak wpisów będziecie sobie same zawdzięczać i będzie to tylko
                świadczyło o Was - jak same się domyślćcie.
            • melaska Re: Spotkanie 04.03.04, 11:50
              Chlip, chlip!
              Też z miłą chęcią bym Was poznała, ale za chiny ludowe nie mam możliwości. Ech,
              może na następny raz się załapię...

Pozdrawiam
              • izalil Re: Spotkanie 04.03.04, 11:58
                Melasko chyba nie masz czego żałować. Jak tak dalej pójdzie z naszym umawianiem
                się to się chyba to spotkanie w ogóle nie odbędzie bo nie będzie miał się kto z
                kim spotkać. Szkoda że tylko 2 dziewczyny potwierdziły swój udział.
                Jeśli się na tym skończy to już chyba nigdy się nie umówię na takie spotkanie.
                Ewentualnie z jedną - dwiema osobami prywatnie. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Annia30, Pannda - szacunek. Liczę że w małym gronie też będziemy się fajnie
                bawić.

pozdrawiam Ciebie Melasko, jak kiedys będziesz w Wawie to zapraszam do siebie.
                • pannda Izalil, Skarbie 04.03.04, 12:40
                  Nie przejmuj się tym zupełnie! To zawsze tak jest w tym narodzie, że z gadaniem
                  lepiej niż z inicjatywą ;)Co prawda tez jestem l e k k o z d z i w i o n a,
                  ale! Może jak przetrzemy szlaki to sie zdecydują :) Będziemy się świetnie
                  bawić, przynajmniej się poznamy :) Zresztą. Ja nie mam nic przeciwko temu, żeby
                  zaopiekować się porcjami tiramisu bez właściciela! ;)))
                  Ilość nie znaczy jakość - nie? ;) Buziaki!
                  • izalil Pannda, kochanie 04.03.04, 12:54
                    Czekam na Was i już przebieram nóżkami z niecierpliwością!

ps
                    Tiramisu robię świetne - żeby nie być zbyt skromną.
                    • izalil Gaggi 04.03.04, 13:06
                      masz wiadomość :-)
                      Fajnie że będziesz z nami.

pzdr
                      • gaggi Izalil-odpisałam 04.03.04, 20:44
                        zajrzysz do mejla? pa!
                • gaggi Re: Spotkanie 04.03.04, 12:53
                  ejże! Co to za pretensje moja droga??!! Zupełnie bezzasadne. Dopiero jest
                  czwartek:))
    • annia30 Re: Spotkanie 04.03.04, 16:19
      Hejka Izalil:-))

Dzięki za adres. Też myślę, że nawet we trójkę będzie fajnie :-)). Ale wydaje
      mi się dziewczyny, że dobrze by było, zeby Izalil wiedziała ile osób będzie
      nieco wcześniej, bo w końcu spotykamy się u niej w domu i powinna mniej wiecej
      wiedzieć, ile osób się zjawi. Nie ma co zwlekać z decyzją do ostatniej chwili,
      bo to raczej nie wypada trzymać gospodyni spotkania w niepewności. Ja w kazdym
      razie zamierzam się zjawić :-))
      Izalil, na pewno będzie fajnie :-)
    • gaggi do wszystkich wybierających się 04.03.04, 20:56
      Dziewczyny!
      A może jednak zacznijmy poznawanie się od spotkania gdzieś na mieście?
      Przyznam, że czyłabym się z tym lepiej, bardziej komfortowo. Izalil - nie
      gniewaj się, nie chodzi mi o to, żebyś myslała, ze nie chcę iść do Ciebie, ale
      pomyślałam sobie (taka moja wrodzona ostrożność), że tak czułabym się po prostu
      bezpieczniej. Ale być może zostanę przegłosowana...
      • pannda gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:11
        Bo ja w sumie nie zabałdzo rozumiem? W czym bardziej komfortowo? Kurcze.. Jak
        Ci sięniespodoba to spbie pójdziesz, co za problem? A sądząc po zdjęciach to u
        Izalil jest bardzo komfortowo..;) I tiramisu... Nie! Ja zdecydowanie jestem za
        Izalil ;) Może walnij se lufke na komfort? ;)
        • gaggi Re: gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:17
          Sama se walnij lufke:) Chodzi mi o komfort psychiczny, a nie mieszkania -
          przecież wiem z forum, że ma super chatę. Chodzisz do ludzi z netu? Zawsze masz
          pewność, że to uczciwa osoba? Sorry, mój facet mi uświadomił, że to nie jest
          zbyt bezpieczne i nie można ufać wirtualnym znajomym.
          • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:23
            Gaggi masz wiadomość ode mnie.
            Myślę że choć częściowo rozwiałam Twoje obawy.

Co do spotkania to proponuje nic nie zmieniać. Kolejne umawianie się może sie
            skończyć w ogóle brakiem spotkania.

Dodatkowo witam w naszym gronie Gospodynię.domową.

pzdr
          • gaggi Re: gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:23
            PS Co nie znaczy,że mam Izalil za potwora, porywacza, mężczyznę w kobiecym
            przebraniu itp. Po prostu - chcę to przemysleć.
            • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:28
              Gaggi
              Nie byłam jeszcze karana, ale mam 1 mandat (niezapłacony) i 2 punkty za szybką
              jazdę.
              Mam alarm w domu i dam Ci pilota antynapadowego. Jak się poczujesz
              niebezpiecznie to go sobie włączysz i przyjedzie do Ciebie ekipa ochroniarzy
              (właśnie byli u nas wczoraj bo źle kod wstukałam). Drugi pilot będę miała ja.
              Jak sie poczuję zagrożona to też go sobie nacisnę :-)

Odwagi Gaggi - ale rym mi sie ułożył

do zobaczyska
              • gaggi Re: gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:35
                Okej, ale w mejlu nie napisałaś mi tego, o co prosiłam na początku. Nie wiem,
                co mi to da, ale chciałabym coś wiedzieć. Ty już coś tam o mnie wiesz.
                • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:40
                  Gaggi wysłałam do Ciebie 2 wiadomości
                  Drugą widzę że już dostałaś, pierwsza chyba zaraz dojdzie mam nadzieję.
                  • gaggi Re: gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:48
                    Gnój mejl nie chce do mnie przyjść, wrr. No nic, czekam
                    • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 04.03.04, 22:57
                      Właśnie wysłałam jeszcze raz.
                      Jak nie przejdzie to go chyba wkleję na forum :-)
                      • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 05.03.04, 00:28
                        Hej!
                        Z całym tym zamieszaniem z mejlem do Gaggi zapomniałam od razu wpisać że
                        Habitare potwierdziła swój udział. Chyba że bejbi nie będzie z kim zostawić.
                        Ale bejbi może być przecież na spotkaniu :-)

dobranoc
                        • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 05.03.04, 11:15
                          Cześć dziewczyny!

Właśnie dostałam potwierdzenie od Margheritki że będzie z nami.

Juz prawie komplecik :-)

pzdr
                          • gaggi Re: gaggi...- co masz na myśli??? 05.03.04, 11:28
                            No to supa! Ja też, już spokojna i wogle:)) jedyne, co mnie powstrzyma to
                            wybuch III wojny światowej:)
                          • margheritka Re: gaggi...- co masz na myśli??? 05.03.04, 14:19
                            izalil napisała:

> Cześć dziewczyny!
                            >
                            > Właśnie dostałam potwierdzenie od Margheritki że będzie z nami.
                            >
                            > Juz prawie komplecik :-)
                            >
                            > pzdr

Izalil,

niestety nie dostałam maila zwrotnego, więc tą drogą proszę o niego (może to
                            znowu problemy z kontem na onecie)

pzdr
                            margheritka
                            • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 05.03.04, 14:22
                              No właśnie 2 razy wysłałam juz tego mejla i znowu mi wróciło.
                              Może podaj inny adres - gazetowy?
                              • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 05.03.04, 14:26
                                Wysłałam 3 raz. Mam nadzieję że dojdzie. Przez jakiś czas nie miałam połączenia
                                z onetem. Może to dlatego?

pzdr

ps

Margheritka
                                jak dojdzie daj znać na forum.
                                • margheritka Re: gaggi...- co masz na myśli??? 05.03.04, 15:10
                                  izalil napisała:

> Wysłałam 3 raz. Mam nadzieję że dojdzie. Przez jakiś czas nie miałam
                                  połączenia
                                  >
                                  > z onetem. Może to dlatego?
                                  >
                                  > pzdr
                                  >
                                  > ps
                                  >
                                  > Margheritka
                                  > jak dojdzie daj znać na forum.

nie doszło;-( podaję drugi: margheritka@gazeta.pl może tu się uda
                                  • izalil Re: gaggi...- co masz na myśli??? 05.03.04, 15:13
                                    Wysyłam
                                    Na poprzedni adres znowu miałam cofkę
    • kosda Re: Spotkanie 04.03.04, 22:41
      DUCH mój z Wami będzie. Nie zapomnijcie o tym. Powodzenia i bawcie sie dobrze.
      I poczucie humoru niech Was nie odstąpi.Przesyłam swieżutkie, zimniutkie bryzgi
      morskie.
      • izalil Re: Spotkanie 04.03.04, 22:46
        Dobry Wieczór Kosda
        Twój duch i duch wiśniowego sadu będzie z nami
        elektroniczne pozdrowionka z Wawy dla Wybrzeża

pa pa
    • magda176 Dziewczyny chciałabym być 05.03.04, 17:34
      razem z Wami ale to chyba mało prawdopodobne. Ostatnio nawet nie miałam czasu
      coś skrobnąć na forum. Izalil, w poniedziałek rano powinnam mniej więcej
      wiedzieć jak stoję z czasem, więc może po prostu pchnę do Ciebie rano maila.
      Wiem, że to niegrzecznie trzymać gospodynię w niepewności, ale naprawdę trudno
      mi coś planować na zapas. I tak sobie myślę, że to będzie pierwsze, ale nie
      ostatnie spotkanie...

I raporcik ze spotkania szybciutko na forum proszę umieścić!!!:)))

pozdrawiam całą ekipę balangową
      magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka