aankaa 05.03.04, 18:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=649&w=10779512 fakt, jestem złośliwa ... ale po jakiego licha ktoś powołał taki twór do życia ??? inne wątki cieszą się podobnym zainteresowaniem "dekoratorów" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannda Re: zaglądacie na forum Ikei ?? 05.03.04, 19:01 Nie ten szyld kochanie - nie ten szyld! ;) Buziaki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa szyld szyldem 05.03.04, 20:31 ale podjedź do sklepu, zajrzyj ludziom w koszyki włos dęba (z przerażenia) staje te sklepiki, mimo jakości (rzeczy bardziej - z założenia - trwałych; nie mówię o duperelach), "cieszą się" wzięciem Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: szyld szyldem 10.03.04, 08:32 A ja nie rozumiem, dlaczego się czepiacie Ikei? Sklep jak każdy inny, znajdą się i fajne rzeczy i takie obok których przejdę obojętnie. Choć moim zdaniem i tak w Ikei stosunkowo więcej jest tych pierwszych w porównaniu z innymi sklepami. Oczywiście, zależy wszystko od gustu. Sama w Ikei kupiłam kanapę i różne półki na ściany i jestem bardzo zadowolona. Co do forum... wiadomo że głównym założeniem była tu reklama, więc czego się spodziewać :-)? Odpowiedz Link Zgłoś