pjeter80 14.06.10, 23:35 Oto sklep dzięki któremu można urządzić np. biuro lub sypialnię dziecka w stylu marynistycznym: nautix.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
only.cerber Re: Pokój w stylu morskim 15.06.10, 09:42 Pokoje w stylu morskim, żeglarskim, plażowym są naprawdę znakomite, ale przyznam, że sama chyba bym sobie nie poradziła z urządzeniem takiego pokoju. Myślę, że skorzystałabym z pomocy specjalistów, którzy pomogliby dobrać mi meble, zaaranżowali całe wnętrze, dobrali dodatki i powiedzieli co i jak ma wygląda. Z tego co wiem, to bardzo fajne projekty ma n-design.pl - takie nietypowe, nowoczesne i eleganckie. Przeglądałam ich galerie i na jednym zdjęciu znalazłam nieziemskie krzesła. Zerknijcie sobie, na pewno wam się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: Pokój w stylu morskim 02.07.10, 11:42 Ale to są tylko dodatki; model statku czy zegar z motywem marynistycznym nie sprawi, że pokój nabierze takiego charakteru. Co więcej, nagromadzenie takich dekoracji bez jakiejś przemyślanej wizji może nie być w najlepszym guście. Jeśli faktycznie komuś marzy się pokój w stylu morskim, to warto pomyśleć o kompozycji całego wnętrza, kolorach ścian, stylu mebli etc. Odpowiedz Link Zgłoś
kiero_k Re: Pokój w stylu morskim 15.06.14, 22:33 Zapraszam - www.miejwiecej.pl/Zestaw-statek Odpowiedz Link Zgłoś