Dodaj do ulubionych

DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINKI

• marcelinakaczmarek2807 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 11.12.12, 13:01
      Szukając dobrego architekta, warto odwiedzić stronę warszawskiej firmy Ejsmont, na której zamieszczone są m.in. zdjęcia z realizacji, a także kilka wizualizacji. Firma specjalizuje się szczególnie w projektowaniu wnętrz prywatnych i świadczonych od kilku lat usługach-kompleksowych realizacjach. Zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną internetową.

Marcelina Kaczmarek
    • marta.g.l www.disenio.pl 25.12.12, 11:39
      www.disenio.pl polecamy projekty wnętrz od klasyki po nowoczesność, profesjonalnie i w dobrej cenie, zapraszamy!
    • tadelmi Polecani ARCHITEKCI / PROJEKTANCI WNĘTRZ Kraków 29.12.12, 07:36
      Przy wnętrzach do remontu / deweloperskich polecam firmę www.valent.pl/ , która kompleksowo projektuje wnętrza, jest na każdym etapie realizacji aranżacji wnętrza, dopina wszystkich podwykonawców.
      U mnie firma VALENT.pl robiła mieszkanie 80m od stanu deweloperskiego pod klucz.
      Byłem jakieś 3 razy na mieszkaniu za czas realizacji a wiedziałem na bieżąco co jak i dla czego.
      Wszystko jest dobrane ze smakiem, realizacja w porządku. A taka kompleksowa usługa w cale nie jest droga. Zaoszczędziłem dużo czasu i na pewno pieniędzy, przecież wiedzą jak najlepiej kupować które materiały.
      Zaczynam kolejne mieszkanie za chwilę i już wiem, że chce by Valent nadzorował i zaprojektował moje wnętrze. Ich stronka: www.valent.pl/
      Serdecznie polecam pozostałym.
    • parafka82 Re: Archiekt Łódź 04.01.13, 11:13
      Polecam zespół Remont+Projekt Gratis. To ekipa budowlana wraz z architektem. Szybko, sprawnie robią wszystko, nawet drobne prace domowe:) Pani architekt na miejscu rozwiązała problem z zaworami wody - tak sprytnie je ukryła. A projekt dostaliśmy od niej gratis. Pozdrawiamy!
    • parafka82 Re: Architekt Łódź 04.01.13, 11:14
      Polecam zespół Remont+Projekt Gratis. To ekipa budowlana wraz z architektem. Szybko, sprawnie robią wszystko, nawet drobne prace domowe:) Pani architekt na miejscu rozwiązała problem z zaworami wody - tak sprytnie je ukryła. A projekt dostaliśmy od niej gratis. Pozdrawiamy!
    • bemarta Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 11.01.13, 22:29
      Polecane przeze mnie biuro projektowe - www.tetate.eu/ z Warszawy
      Specjalizacja w realizacjach mieszkaniowych - mieszkania, domy, wykończenie i zmiana funkcjonalności wnętrza.
    • twoje-wnetrza Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.01.13, 13:14
      Polecam www.dla-ciebie-wnetrza.com
    • kabinyprysznicowe.com.pl Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.01.13, 14:29
      zapraszamy do sklepu z kabinami prysznicowymi na wymiar
    • losumbertos Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 30.01.13, 11:21
      Można sprawdzić www.gutdesign.com.pl/
    • parafka82 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = Łódź 06.02.13, 09:08
      Polecam firmę Remont + Projekt Gratis www.remontplusprojektgratis.pl lub www.krysinska.com.pl - architekt dostępny dla każdego, pomaga nawet przy małych przeróbkach w kuchni
    • devangari.design Devangari Design 18.02.13, 14:21
      Zajmuję się projektowaniem wnętrz mieszkalnych, pokazowych oraz przestrzeni komercyjnych, ale przede wszystkim tworzenie wnętrz, które będą odzwierciedlać potrzeby, styl życia oraz osobowość właściciela.

Doświadczenie poparte kilkuletnią praktyką oraz wykształceniem kierunkowym - absolwentka Wydziału Architektury Politechniki Warszawskiej.
    • patty11 www.strefa-artdesign.pl od 290 pln WARSZAWA 24.02.13, 15:30
      Galeria i cennik na stronie www.strefa-artdesign.pl
      Projektant wnętrz Agnieszka Starek - Haponiuk
      Zapraszam
    • 82misiek Anna Rossowska 26.02.13, 11:04
      Gorąco polecam.
      Świetne wyczucie stylu, eklektyzm, doskonałe wnętrza, wiele znajomości w branży, no i uprawnienia architekta. Zakochałem się w jej wnętrzach. z tego co wiem przyjmuje zlecenia prawie z całego kraju ;)
      rossowska.com/
      • magda.grzelewska Re: Anna Rossowska 03.04.13, 12:57
        To rzeczywiście świetny fachowiec. urządziła moją kawiarnię. efekt końcowy - olśniewający :) :) Bardzo podobną realizację można znaleźć u niej na stronie pod tym linkiem rossowska.com/portfolio/akademia-zdrowia-i-urody-w-krakowie/
        • 82misiek Re: Anna Rossowska 09.04.13, 11:17
          A nie wiem, czy widziałaś Magdo ten butik Sanse w Krakowie urządzony przez p.Rossowską? Coś niesamowitego, zobacz koniecznie chociaż na zdjęciach, jeśli nie jesteś z Krakowa:) Ta zieleń robi wrażenie, a wystrój świetnie współgra z asortymentem sklepu. Ciekawskim polecam oglądnięcie tego osobiście :))
          • 82misiek Re: Anna Rossowska 10.04.13, 09:59
            A tu link, bo z tego wszystkiego zapomniałam rossowska.com/portfolio/sanse-boutique-w-krakowie/ A może Was to zainspiruje i zechcecie sobie urządzić mieszkanie w stylu ekologicznym :) Zieleń teraz na wiosnę jak najbardziej pasuje ;)
            • 82misiek Re: Anna Rossowska 10.04.13, 10:06
              *zapomniałem
    • szeffcu Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 26.02.13, 13:36
      "K-Arch" Katarzyna Tereszkiewicz projektant wnętrz

i

bafomet.pl systemy audiowizualne, hi-fi, nagłośnienie, automatyka domowa, elektroinstalacje, inteligentny dom
    • irishiza ARCHITEKT - Kraków i okolice 16.03.13, 14:18
      www.izabelahajdasz.pl
    • adis78 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 16.03.13, 17:18
      Projekty:
      reklamypartnerskie.blogspot.com/2013/03/projekt-domu.html
    • kolorum Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 20.03.13, 09:56
      Elbląg- pracownia projektowa KOLORUM
      www.kolorum.pl
      www.kolorumwnetrza.blogspot.com
    • kesmet Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 22.03.13, 11:45
      Witam
      może ja coś zaproponuje, graficznie może nie będą to fenomeny , ale adresy stron które podsyłam posiadają, bardzo pożyteczne rozwiązania i informację odnoście wystroju, aranżacji wnętrz:

www.lazienkiprojekty.pl
      www.kratkisciekowe.pl
      www.jakurzadzicmieszkanie.pl
      www.malelazienki.pl
      pozdrawiam
    • tszygracje Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 22.03.13, 23:53
      malowanie13.blogspot.com
    • szafir4 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 24.03.13, 22:34
      tnij.com/1PNnW
    • 40karola Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 27.03.13, 08:04
      zrobiłam projekt kawalerki i jestem zachwycona, dodam, że mój budżet był mikro!
      www.n-design1.pl/#/pl/galeria/kawalerka_25m2__wyposażona_w_ikea__wyjątek_krzesła____ciekawe_wnętrze_w_ramach_niewielkiego_budżetu?p=1329
    • agent.ds.nieruchomosci Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 28.03.13, 13:35
      Warto pamiętać, że w zależności od tego gdzie i jakie mieszkanie kupujemy, możemy skorzystać z oferty wykończenia mieszkania , które mają developerzy. Takie kompleksowe usługi świadczy na swoich inwestycjach np. JW Construction.
      • milamilka Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 03.05.13, 20:18
        Zdecydowanie odradzam. Deweloperzy mają w ofercie określone produkty, kilku firm, z którymi zawarli umowę. Firmy przy okazji pozbywają się produktów, które już "nie schodzą" (stare kolekcje, kolekcje nie popularne, itp). Możliwości urządzenia mieszkania są mocno ograniczone, bo mamy ograniczoną ofertę, z której może być trudne dobranie tego, co nam odpowiada. Tymczasem rynek ma ofertę przeogromną. Nic się też nie oszczędza na tym interesie. Znajomi wzięli tą opcję tylko ze względu na możliwość uzyskania kredytu na wykończenie, i baaaardzo żałowali.

agent.ds.nieruchomosci napisał(a):

> Warto pamiętać, że w zależności od tego gdzie i jakie mieszkanie kupujemy, może
        > my skorzystać z oferty wykończenia mieszkania , które mają developerzy. Takie k
        > ompleksowe usługi świadczy na swoich inwestycjach np. JW Construction.
    • wiktorjacek Bezpłatne porady architektów na zaaranzowani.pl 28.03.13, 17:11
      Jest całkiem ciekawa strona, odpowiadają tam na pytania dwie panie architekt. Co ciekawe robią to bezpłatnie, ale pewnie można u nich skorzystać z płatnej porady. Pytanie są bardzo przemyślane, odpowiadają na nie osoby które się podpisują imieniem i nazwiskiem.

zaaranzowani.pl/darmowe-porady-architekta/
    • udekorujdom.pl Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 04.04.13, 13:46
      www.udekorujdom.pl/
    • twoje-wnetrza Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 04.04.13, 21:54
      Zapraszam www.dla-ciebie-wnetrza.com - przystępne ceny i efektowne projekty wnętrz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka