tarta82 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 18.01.07, 16:52 Witam, Polecam firmę perTe. Jestem bardzo zadowolona z ich usług! Zajmują się kompleksowym doradztwem przy aranżacji oraz projektowaniu mieszkań, domów oraz biur.Pomagaja w doborze ekip remontowych itp itd. Mają siedzibe w Trójmieście ale wiem że pracuja na terenie całego kraju. www.perte.pl tel: 0 58 346 05 55 503 088 164 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj44 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 05.02.07, 14:30 Witam, NIedawno odebrałam moje mieszkanie zaprojektowane przez pracownie gmarchitekci. Polecam www.gmarchitekci.pl Pozdrawiam wszystkich K. Odpowiedz Link Zgłoś
gulgowska1979 LUSTRA Z DUSZĄ IZABELI 26.03.08, 01:03 Serdecznie zapraszam do współpracy dekoratorów, zajmuje się rękodziełem-lustra to moja strona www.lustraizabeli.yoyo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rajmundw <a href="http://www.4ma-studio.pl/" target="_blank">www.4ma-st 08.02.07, 22:52 profesjonalne projekty i aranżacje wnętrz, wizualizacje, porady, pytania na biuro@4ma-studio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marioh Projekty i aranżacje wnętrz za niewiele pln Wa-wa 18.02.07, 20:37 Wykonuję projekty i aranżacje wnętrz - kompleksowo mieszkań, domów, apartamentów, a także pojedyncze, jak: SALONY, KUCHNIE, ŁAZIENKI, HALLE I INNE pomieszczenia użyteczności publicznej. Dla forumowiczów taniej. ZAPRASZAM DO WSPÓłPRACY, u mnie za niewielkie pieniądze będziesz miał(a) profesjonalny projekt Twojego wnętrza. Odpowiem na maile mhepi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
purpledesign Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 22.02.07, 15:17 www.purpledesign.pl Odpowiedz Link Zgłoś
purpledesign Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 22.02.07, 15:19 www.purpledesign.pl zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
vil.chaq PROJEKTUJEMY WNĘTRZA MIESZKALNE WARSZAWA 25.02.07, 11:31 Projektujemy wnętrza mieszkalne. Warszawa. :: Doświadczenie :: Znajomość rynku :: Kontakt do wykonawców :: www.soma-architekci.pl/ Zapraszamy do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
tulla-la www.busybee.com.pl 25.02.07, 23:16 Zapraszamy tych wszystkich z Pańswa, którzy chcą ze swojego mieszkanka uczynić cos wyjątkowego) Odpowiedz Link Zgłoś
illumistudio Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 28.02.07, 20:27 www.illumistudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
svolo Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 01.03.07, 11:33 Zapraszamy na strone www.svolo.pl Projekty ,prace remontowe,wykańczanie wnetrz,koncepcje architektoniczne. Nietypowe ,nieminimalistyczne rozwiazania. Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Projekty i aranżacje wnętrz za niewiele PLN Wa-wa 02.03.07, 16:53 Wykonuję projekty i aranżacje wnętrz - kompleksowo mieszkań, domów, apartamentów, a także pojedyncze, jak: SALONY, KUCHNIE, ŁAZIENKI, HALLE I INNE pomieszczenia użyteczności publicznej. Dla forumowiczów taniej. ZAPRASZAM DO WSPÓłPRACY, u mnie za niewielkie pieniądze będziesz miał(a) profesjonalny projekt Twojego wnętrza. Odpowiem na maile mhepi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
projekt12 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 04.03.07, 22:01 PROJEKTY I ARANŻACJE WNĘTRZ PORADY W ZAKRESIE KOLORYSTYKI,ERGONOMII,OSWIETLENIA WNĘTRZA ZAPRASZAM KONTAKT:biuro@3cube-interior.pl www.3cube-interior.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stachowy Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 11.03.07, 13:33 Bardzo fajna stronka firrmy z Poznania Alsecco, ale z tego się orientuję to działają w całej Polsce. Zdjęcia nie odwzorowują w pełni tego co robią mimo że fotki całkiem fajne - można sobie co-nieco pooglądać ;) Aranżacja wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
marioh Projektuję wnętrza za niewiele PLN W-wa 13.03.07, 22:14 Wykonuję projekty i aranżacje wnętrz mieszkalnych - kompleksowo mieszkań, domów, apartamentów, a także pojedyncze, jak: SALONY, KUCHNIE, ŁAZIENKI, HALLE I INNE pomieszczenia użyteczności publicznej. Dla forumowiczów TANIEJ!!! ZAPRASZAM DO WSPÓłPRACY, u mnie za niewielkie pieniądze będziesz miał(a) profesjonalny projekt Twojego wnętrza. Odpowiem na maile mhepi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rrm2 Szukam projektanta 24.03.07, 01:53 -------------------------------------------------------------------------------- Kupiłam dom w stanie surowym, w którym nie ma ścianek, jest tylko komin.I tu mam problem przy stawianiu ścianek działowych, ponieważ nie mam do końca koncepcji jak byłoby najkorzystniej na parterze usytułować kuchnie, salon, łazienke i wykorzystać dobrze przestrzeń itp. Czy mam zlecić projektantowi wnętrz / dekorator wykonanie rzutów ścian działowych z poustawianiem mebli oraz pralki, lodówki zlewozmywaka?. Myślę że razem z projektantem byłoby łatwiej mój dom wykończyć bo na końcu sam właściciel czuje się zmęczony pracami wykończeniowymi i niektóre rzeczy musi jeszcze poprawiać bo są do końca nieprzemyślane. Zaznaczam że projektant zgarnie niezłą kase. Czy macie już swoje doświadczenia w tej dziedzinie i co o tym myyślicie Czekam na Wasze wypowiedzi w tej sprawie rrm2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
eftetstudio Projekty wnętrz w Łodzi i Warszawie 22.03.07, 12:52 Zapraszam do współpracy. Projekty, aranżacje, porady w zakresie wyposażenia wnętrz. www.eftetstudio.republika.pl eftetstudio@architekci.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda752 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 23.03.07, 23:11 Witam, polecam stronę www.sztuka-teria.pl profesjonalizm, ciekawe pomysły, super ekipa, atrakcyjne ceny jagoda752))) Odpowiedz Link Zgłoś
stachowy Aranżacja, architektura i wystrój wnętrz 27.03.07, 23:38 Zapraszam do odwiedzenia galerii zdjęć i przejrzenia oferty firmy Alsecco (Poznań, Warszawa i inne miasta). Firma zajmuje się: - design, - projektowanie wnętrz, - wystrój wnętrz, - aranżacja wnętrz, - architektura wnętrz. link do strony: Aranżacja i wystrój wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś
emilia.art ARCHITEKTURA WNĘTRZ 29.03.07, 16:58 Witam. Jestem Absolwentką Architektury Wnętrz- Mam do zaproponowania wiele interesujących rozwiązań dotyczących wykorzystania przestrzeni we wnętrzach mieszkalnych i komercyjnych. Zajmuję się również projektowaniem mebli na wymiar , projektowaniem łazienek, kuchni, salonów itp. - Wykonuję wizualizacje wnętrz. Jeżeli byliby Państwo zainteresowani współpracą proszę o kontakt. KONTAKT: / e-mail: emilia.art@op.pl/ tel.kom. 664 417 579 Cennik: 250 zł / za pomieszczenie / Projekt obejmuje zaprojektowanie układu wnętrza w rzucie(skala 1:50), dobór kolorystyki, materiałów, mebli oraz wykonanie WIZUALIZACJI 3D. Odpowiedz Link Zgłoś
patty11 Projektantka wnętrz, 290 zł za pomieszczenie W-wa 29.03.07, 19:13 Oferuję: - profesjonalne aranżacje wnętrz nowoczesnych i tradycyjnych, - projekty wnętrz mieszkalnych – kompleksowo - : mieszkań, domów, apartamentów - projekty pojedyncze: SALON, ŁAZIENKA, SYPIALNIA, HALL, KUCHNIA, INNE – SALONY FRYZJERSKIE, STUDIA KOSMETYCZNE, PUBY, SKLEPY, - porady i konsultacje. W PROJEKCIE PRZEDSTAWIAM: · przestawianie ścianek działowych, · pomysły dotyczące podłóg – połączenia w ciekawy sposób (zamiast prostych linii) terakoty, gresu z drewnem (klepka, deski, panele itp.); łączenie kilku kolorów, · elementy dekoracyjne w ścianach, a więc wszelkiego typu wnęki z oświetleniem lub bez ośw., dekoracyjne ścianki gipsowe, luksfery, · podwieszane sufity, oświetlenie ogólne i dodatkowe, · dobieranie kolorów do poszczególnych wnętrz, · ustawienie „przykładowych” mebli, · pełne wymiarowanie szafek kuchennych „pod zabudowę”. Projekt jest wykonany komputerowo. Na pierwszym spotkaniu mogę pokazać moje przykładowe prace, współpracuję również z ekipą, która wykonuje wykończenia i remonty domów na podstawie moich projektów. Zainteresowanych proszę o kontakt: agness_sh@wp.pl tel. 506 056 037 Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
martamey Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 31.03.07, 16:18 magda176 napisała: > Tutaj wklejamy linki do godnych polecenia stron WWW na temat "DEKORATORZY / > ARCHITEKCI / PROJEKTANCI WNĘTRZ" z ich krótką charakterystyką. > Jeśli znajdziecie coś ciekawego, podzielcie się z innymi uczestnikami forum! > Proszę nie dopisujcie tu innych komentarzy (wybaczcie - będą kasowane przez > administratora :-). > Dyskutujemy w osobnych wątkach. > projektowanie wnętrz warszawa > m. Odpowiedz Link Zgłoś
martamey Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 01.04.07, 19:49 projektowanie wnetrz warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer4 ►►► SZABLONY DO MALOWANIA ŚCIAN ◄◄◄ 31.03.07, 23:55 www.szabloneria.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hiba Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 10.04.07, 19:53 Witam Z chęcią zaprojektujemy Państwa wnętrze..zapraszam na naszą strone www.hiba.pl oraz na niezobowiązujące spotkanie do pracowni na ul.Marszałkowską 17 lokal 16 022-8250962 Katarzyna Bańkowska hiba@hiba.pl 0-607069946 Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
jempuding1 Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 11.04.07, 13:51 Polecam: www.projektwnetrz.pl Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
anitapracownia Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 11.04.07, 15:35 Zmyślne rozwiązania, ciekawe, w dobrym tonie - Pracownia Aranżacji Wnętrz - Anita Uchacz, Szczecin, 600 952 855, www.aranzacja.com, e-mail: paw@aranzacja.com Odpowiedz Link Zgłoś
jempuding Re: DEKORATORZY / ARCHITEKCI / PROJEKTANCI = LINK 03.05.07, 12:21 Polecam www.projektwnetrz.pl Odpowiedz Link Zgłoś