pipilutek 14.03.06, 15:02 bo to ja, a nie wy decyduje kiedy koncze pisanie. im wczesniej zrozumiecie ten drobny fakt, tym lepiej i bezpieczniej dla was. pipilutek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona334 lata nam to 14.03.06, 15:10 pipilutek napisała: > bo to ja, a nie wy decyduje kiedy koncze pisanie. im wczesniej zrozumiecie > ten drobny fakt, tym lepiej i bezpieczniej dla was. lata nam to, kiedy udajesz sie do zajec, wiec nie musimy nic rozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: lata nam to 14.03.06, 15:41 oooooo, kogo moje oczy widzą , iwonka we własniej osobie , choć stwierdzenie " we własnej " chyba nie pasuje hehehe;-);p Hansii . czy jak to brzmiało?!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pipilutek Re: lata nam to 14.03.06, 16:07 bo jak gadam z inni to zadrosc:))))))))))) a moze nie?:DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: lata nam to 14.03.06, 16:10 no mną zazdrosc jeszcze jakos niezawładneła;p Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Do lata - lata nam to i powiewa :) 14.03.06, 17:08 pipilutek napisała: > i..won..ka! A myslalam, ze jak Lutowe mrozy mina, to w marcu, z nadzieja na wiosne sie juz nie klnie ...:) w styczniu - slonie w Lutym - konie w marcu - koty w kwietniu - psy a dopiero w maju - My :) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwiza Re: Do lata - lata nam to i powiewa :) 15.03.06, 20:28 pipilutku'wracaj'bo nie mam sie z kogo smiac. Odpowiedz Link Zgłoś