mietowy_kot www.mkot.pl 26.03.09, 23:40 Naklejki ścienne, grafiki, obrazki dla dzieci, fototapety Odpowiedz Link Zgłoś
krolik_jesienny Głównie dla dzieci, ale nie tylko :) 10.04.09, 11:49 Obrazki dla dzieci, fotografie, portrety: www.koniczynna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ewainc WŁOSKIE ZDJĘCIA, OBRAZY I FOTOTAPETY 16.04.09, 21:22 fototapety.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
bideven Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 18.05.09, 16:14 Moim zdaniem najlepsze obrazy na płótnie, zdjęcia na płótnie, obrazy ze zdjęć wykonuje Internetowa galeria wnętrz CZERWONAKULA. Korzystam z usług tej firmy i szczerze polecam. Jakość wydruku fantastyczna, natomiast obsługa nadzwyczaj miła i wyrozumiała. Strona sklepu internetowego to czerwonakula.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stan361 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 05.08.09, 18:54 Ja z kolei chciałby gorąco polecić serwis www.DrukowaneObrazy.pl Wykonywałem u nich zarówno wydruki na płótnie jak i na szkle i byłem bardzo zadowolony z efektów i z obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
morientez5 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 19.05.09, 13:06 www.pixers.pl , polecam, 5 mln zdjęc, obrazów i plakatów w dobrej cenie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
victoriasaban Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 01.06.09, 15:59 www.dafarte.republika.pl/ www.galeria.sklepna5.pl/ Obrazy 3 i 4-częściowe, naprawdę super jeżeli ktoś chce odmienić swoje wnętrza! Polecam! Połowa moich znajomych już się tam zaopatrzyła i przy okazji spotkań goście nie mogą się nadziwić. W sklepach nie ma takiego czegoś, a jak już jest coś fajnego to ceny są astronomiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
meet_amor_foza Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 12.08.09, 08:56 To ja może garść lkinków: www.plakat.ru/News/02.htm plakat rosyjski www.domoklik.pl/kalejdoskop/777/rynek-starego-miasta-i-trakt-krolewski.html to strona z wirtualnym zwiedzaniem ciekawych miejsc w Polsce, można zwiedzić Szczecin i Gdańsk nie ruszając się z domu. www.fotomost.acn.waw.pl/SUWALSZCZYZNA%20gumy.htm to galeria z bardzo ciekawymi fotografiami krajobrazu, wykonanymi szlachetną techniką gumy arabskiej. beeflowers.com/Metro/ fotografie z metra moskiewskiego, świetna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
khayya Kolorowa sztuka współczesna/proste zakupy online 14.04.13, 01:12 Polecam YellowRedAndBlue www.yellowredandblue.etsy.com/ Kolorowa i przynosząca dobry nastrój sztuka współczesna. Malarstwo, pastel, wydruki artystyczne. Strona projektu na FB www.facebook.com/YellowRedAndBlue Odpowiedz Link Zgłoś
marek_2013 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 11.07.13, 12:44 Cześć, ja zamówiłem obraz 50na70 cm drukowany na płótnie w firmie www.picassi.pl Odebrałem fotoobraz w Galerii Mokotów, ale też wysyłają kurierem. Muszę przyznać, że obraz jest super, płótno jest naturalne, przyjemne w dotyku, a nie cerata jakie widziałem. Kolory są bardzo zywe, zbliżone do małej fotki która wywołałem w fotolabie czyli ideał. Dodam jeszcze, że bardzo estetycznie nabili płótno na nadrewnianą ramę, także fajny obraz za nie duże pieniądze. Polecam sklep PICASSI.PL. Marek Odpowiedz Link Zgłoś
marzeris Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 14.08.09, 13:51 Zapraszam www.decoland.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
martabykowska4 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 22.05.12, 21:54 Ja polecam galerię obrazów www.nadiart.pl Bardzo dużo obrazów o różnej tematyce i wymiarach. Ceny odpowienie do jakości wykonania. Warto zobaczyć.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
smartgallery.pl Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 15.09.09, 11:53 Witam, Zapraszam do nowej galerii na krakowskim Kazimierzu - Smart Gallery , ul. Bożego Ciała 10. Bardzo duży wybór obrazów, rzeźb, grafik i fotografii. Więcej info na www.smartgallery.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kar.jeziorskagmail.com Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 18.09.09, 22:27 Witam, z wykształcenia jestem malarką. Mogę zaoferować Państwu swoje obrazy, ich część znajduje się na stronie www.zpap.opole.pl zakładka: wystawy, Karolina Jeziorska/Honorata Jakubowska. Chętnie też wyślę Państwu więcej zdjęć moich obrazów lub namaluję pracę na zamówienie. W razie pytań proszę o kontakt: kar.jeziorska@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
iskierkawawa Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 24.05.11, 19:41 Polecam sklep internetowy time4art, który oferuje obrazy drukowane na płótnie z szeroką gamą kolorów/wzorów/formatów. Obrazy ze względu na swoją jakość i różnorodność świetnie nadają się do dekoracji każdego wnętrza. Sklep oferuje możliwość zamówienia wydruku własnego zdjęcia na płótnie - idealna pamiątka z wakacji lub prezent dla bliskich! www.time4art.pl Odpowiedz Link Zgłoś
capone77 Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 27.10.09, 22:14 Polecam stronę Galerii LueLue www.luelue.pl . Galeria zajmują się drukiem reprodukcji słynnych malarzy na płótnie malarskim, znajdziecie tam również zdjęcia drukowane na płótnie w postaci poliptyków, tryptyków i pojedynczych obrazów. Ciekawe i nowatorskie rozwiązanie na ścianę. pozdrawiam alek Odpowiedz Link Zgłoś
markowskag Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 28.12.09, 07:22 Polecam moje anioły stróże, pięknie komponują się w nowoczesnych wnętrzach.Ceny b. przystępne. art.mal. markowska2.60@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaritsa Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 07.01.10, 10:55 Polecam stronę www.bimago.pl oferującą obrazy drukowane na płótnie jak i obrazy ręcznie malowane. Duży wybór obrazów od krajobrazów, klasykę, po najnowocześniejsze abstrakcje, motywy feng shui, afrykańskie, piękne obrazy dla dzieciaczków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
plantacja_sztuki Re: OBRAZY / sztuka nowoczesna 01.02.10, 14:36 Obrazy olejne w atrakcyjnych cenach www.plantacjasztuki.pl/kategoria/obrazy-olejne-niepowtarzalny-prezent/60 Odpowiedz Link Zgłoś
plantacja_sztuki Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 01.02.10, 14:42 www.plantacjasztuki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gabgan Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 01.02.10, 16:00 martwe natury, pejzaże - na dekorację lub na prezent - duży wybór na www.nowagaleria.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka79 fotografie, kolaże 12.03.10, 18:17 Tutaj są bardzo oyrginalne : www.pavlinec.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
pati_pw Re: fotografie, kolaże 13.03.10, 11:17 Ja mam do polecenia dwa zbiory: jeden głównie z klasycznymi wnętrzami: www.victor-projekt.pl dział klasyczny dosyć ciekawy druga to: www.stolarek-wnetrza.pl to z kolei sama nowoczesna sztuka projektowania Odpowiedz Link Zgłoś
berplew Re: fotografie, kolaże 18.03.10, 22:18 słabe są, ale swojego faceta wypada chwalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
berplew Re: fotografie, kolaże 18.03.10, 22:20 wystarczy w google wpisać gagatka79 i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
hovie Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 18.03.10, 22:58 Ja polecę firmę Mama Studio , tutaj link - www.mama-studio.pl . To drukarnia wielkoformatowa - oferują druk obrazów na płótnie canavas , a także druk fototapet i innych form grafiki , często korzystam z ich usług jako student ASP :) . Odpowiedz Link Zgłoś
moonalisa sztuka uzytkowa:obrazy,lampy,porcelana 21.04.10, 11:41 sklep.inkluz.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
beapud Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 07.09.10, 00:45 Gobeliny tkane ręcznie: www.tapisseriedart.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
big-juliusz Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 13.09.10, 14:48 www.arteden.pl Nowy serwis, duży wybór, szczególnie jeśli chodzi o malarstwo. Poleca Julek Odpowiedz Link Zgłoś
fabryka_przestrzeni METAMORFOZA TWOJEGO WNĘTRZA 22.09.10, 20:05 Odmień z nami swoje wnętrze. Warsztaty aranżacji wnętrz W programie: Obowiązujące trendy w aranżacji wnętrz Podstawy inwentaryzacji architektonicznej Funkcjonalna aranżacja wnętrza Kolorystyka i detale Nie musisz świetnie rysować ani znać skomplikowanych programów projektowych, aby stworzyć niepowtarzalny projekt wnętrza Twojego pomieszczenia. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych na warsztaty projektowania wnętrz, gdzie pod okiem profesjonalistów: architektów i artystów, będziesz mógł zmienić swoje pomieszczenie tworząc świeże i niepowtarzalne wnętrze. Jeżeli budujesz swój wymarzony dom i potrzebujesz pomocy lub planujesz remont, a może po prostu chcesz coś zmienić w swoim najbliższym otoczeniu zapraszamy do nas! W miłej atmosferze postaramy się znaleźć najlepsze rozwiązanie dla Twojego wnętrza. Każdy uczestnik warsztatów otrzyma na koniec stworzony przez siebie projekt w wersji papierowej i elektroniczne, wraz z wizualizacją. Warsztaty obejmują cykl 5 spotkań po 1,5h Koszt jednego spotkania: 50 zł Max. liczba osób w grupie: 6 Zapisy pod nr tel. 606 272 446 lub 505 099 849 www.szkolapoznan.pl/2.html Odpowiedz Link Zgłoś
marta.flobo Re: Flobo.pl - Oryginalne zdjęcia na ścianę 13.12.10, 20:09 Flobo.pl - Dekoracje do domu powstałe ze zdjęć wybitnych fotografów. Odpowiedz Link Zgłoś
jojowi fotografia wielkoformatowa do wnętrz 14.12.10, 13:26 www.wallphotex.com/ fotografia artystyczna jako fototapeta, również fotografie w ramach Odpowiedz Link Zgłoś
oostryy sufity z nadrukiem!montaż w 1 dzień! 15.12.10, 12:51 witam. jesteśmy firmą zajmującą się montażem nowoczesnych sufitów napinanych, na których możemy nadrukować dowolne zdjęcie.montaż prostego sufitu trwa 1 dzień , bez kurzu, brudu i konieczności wynosznia mebli.zapraszam do odwiedzenia naszej strony internetowej i zapoznania się z zaletami: www.sufity-napinane.com www.ostrowskidesign.pl Szczególnie zapraszamy do współpracy projektantów wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
www.steel-design.pl WIESZAKI 22.12.10, 13:15 zapraszam do galerii wieszaków STEEL-DESIGN.pl w fotoforum.gazeta.pl fotoforum.gazeta.pl/5,2,www.steel-design.pl.html a także do większej galerii na picasaweb picasaweb.google.com/113403308391603605238/Wieszaki# Odpowiedz Link Zgłoś
isdesignstudio Re: OBRAZY / ZDJĘCIA / GRAFIKA = LINKI 26.02.11, 13:09 Ciekawe dodatki do wnętrza w postaci obrazów olejnych i akrylowych. www.isdesignstudio.pl/obrazy/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
isdesignstudio OBRAZY RĘCZNIE MALOWANE 26.02.11, 18:09 OBRAZY RĘCZNIE MALOWANE sygnowane nazwiskami absolwentów ASP Odpowiedz Link Zgłoś
isdesignstudio Re: OBRAZY RĘCZNIE MALOWANE 26.02.11, 18:10 OBRAZY RĘCZNIE MALOWANE sygnowane nazwiskami absolwentów ASP Odpowiedz Link Zgłoś
isdesignstudio Re: OBRAZY NA ZAMÓWIENIE 26.02.11, 18:12 OBRAZY NA ZAMÓWIENIE RĘCZNIE MALOWANE sygnowane nazwiskami absolwentów ASP Odpowiedz Link Zgłoś
mart-enia Latela (Pracownia Projektowa) Do Pokoju Dziecka 28.04.11, 11:52 www.latela.pl pracownia projektowa, ceramika na stronie link do aukcji internetowych Odpowiedz Link Zgłoś