Gość: tatuś IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 07:06 Do Aten jadą żołnierze z Tarnowskich Gór. Były olimpiady, na które jeździli zawodnicy i zdobywali medale Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 07:10 Zawodnicy z Tarnowskich Gór - tacy, którzy tu się urodzili i tacy, którzy tutaj trenowali. Aż chce się zaśpiewać: "Gdzie są chłopcy z tamtych lat..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 30.07.04, 08:07 Przed olimpiadą w Montrealu czytałem z kolegą skład polskiej reprezentacji. Bardzo nam się spodobał pewien zawodnik, którego nikt ze znajomych nie znał. Janusz Gerard Peciak-Pyciak stał się kolegi i moim fawrytem. Wszyscy byli zdziwieni, skąd my znamy tego człowieka. Kompletnie wyszły im gały z oczodołów, kiedy zdobył złoty medal, a nam te gały wyszły jeszcze bardziej. Tak się stałem specjalistą od pięcioboju. Szkoda, że Peciak nie był z Tarnowskich Gór. Z naszego miasta był Zb. Kaczmarek, też zdobył złoto, ale na krótko... szkoda, był dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: olimpiada 09.08.04, 07:45 Ciekaw jestem czy na otwarciu zaszczyci swa obecnoscia pierwszy kikic RP ? Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Re: olimpiada 09.08.04, 08:06 forman5 napisał: > Ciekaw jestem czy na otwarciu zaszczyci swa obecnoscia pierwszy kikic RP ? Pewnie tak, jak tylko wróci z meczu Realu z Wisłą. L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: olimpiada 09.08.04, 17:30 loggic napisał: > > Pewnie tak, jak tylko wróci z meczu Realu z Wisłą. Po drodze wpadnie na Hel wypoczac do osrodka po bylym GROMie ! Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: olimpiada 09.08.04, 13:33 forman5 napisał: > Ciekaw jestem czy na otwarciu zaszczyci swa obecnoscia pierwszy kikic RP ? Na bank będzie, w końcu sześćdziesięciu sześciu "pierwszych kibiców" z różnych państw zapowiedziało się na otwarcie olimpiady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 10.08.04, 13:01 Taki kibic powinien jeździć kibitką! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: olimpiada 13.08.04, 23:25 dzisiaj rozpoczęcie..... tyla godzin..... jo by nie szczimoł... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 02:18 To bym wytrzymał, gorzej z maratonem, chba byn zdechł na drugim kilometrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwusia2 Re: olimpiada IP: *.protonet.pl 14.08.04, 12:56 o ja cie krence 2.18 !!!! wow tyle jeszcze nie siedziałam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 14.08.04, 15:00 I tutaj robisz błąd merytoryczny i podstawowy! Ja wstałem o tej porze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: siatkarze! IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 12:06 Oby nie było jak zwykle - pierwszy mecz wygrany i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 15.08.04, 12:19 Ale się dałem zrobić! Siedzę i piszę, a w drugi pokoju mam włączony telewizor! Słyszę nasz hymn, więc lecę, a tu na ekranie łopocze nasza flaga. Bardzo się zdziwiłem, kogo z naszych dekorują o tej porze? A to relacja z odprawy warty w Warszawie. Na złoto więc trzeba poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: olimpiada 15.08.04, 20:22 Gość portalu: tatuś napisał(a): > Ale się dałem zrobić! Siedzę i piszę, a w drugi pokoju mam włączony telewizor! ......... Na złoto więc trzeba poczekać. Szczególnie Otylii, jak na razie jest już srebro ! Szczególnie jej kibicuję bo przecież wywodzi się z Rudy Śl ! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott żeglarze 470-ki 15.08.04, 21:50 baaaardzo TAK! drugie miejsce tuz za Argentyna. zobaczymy jak im dalej pojdzie, mysle ze bedzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś
loggic Ślonsko dziuocha 2mal srebno! 16.08.04, 07:56 Myśla, że kopalnia srebra powinna jej jeszcze fundnońć specjalno pamiontka ze srebra, bo przeca Otylia reklamuje na świecie naszo kopalnia srebra!!!!!!!! No to co? Czy kopalnia sie w ten sposób zareklamuje? Jo se myśla że to jest fajno idea! L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Ślonsko dziuocha 2mal srebno! 16.08.04, 20:44 loggic napisał: > Myśla, że kopalnia srebra powinna jej jeszcze fundnońć specjalno pamiontka ze > srebra, bo przeca Otylia reklamuje na świecie naszo kopalnia srebra!!!!!!!! > No to co? Czy kopalnia sie w ten sposób zareklamuje? Jo se myśla że to jest > fajno idea! > L. Mam szczerą nadzieję że następny medal będzie ze szlachetniejszego kruszczu ! Ale gdyby zdobyła srebro--musimy Otilkę o Twoim pomyśle przekonać ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: olimpiada 17.08.04, 23:02 Dziś wnerwili mnie siatkarze.Po meczu z Serbią liczyłem że zajdą wysoko.Teraz trzeba oczekiwać kolejnej porażki,chociaż kto to wie-przecież to sport ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: jestem prorokiem IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 06:21 A co pisałem 15.08. - po pierwszy meczu? Jaki pan taki kram - w siatkówce źle się dzieje z głową i takie są efekty. Niestety nie tylko w polskiej siatkówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: jestem prorokiem IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 20:36 , ale nie w przypadku Otylii. Tu prorokiem była cała Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 07:12 Oby jej nie zagłaskali na śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 21.08.04, 07:50 Dlaczego nie startuje Szewińska, Baszanowski, Kowalczyk? Kulej zamiast bawić się w sejmowe cymbergaje może zacznie trenować, bo robi się niesmacznie. Sam mam wyrzuty sumienia, że nic nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 22.08.04, 21:39 Zakochałem się w Chince, która startowała z Agatką Wróbel. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: olimpiada 22.08.04, 23:56 Gość portalu: tatuś napisał(a): > Zakochałem się w Chince, która startowała z Agatką Wróbel. hmmmm..... może najwyższy czas wyłączyć telewizor?? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: olimpiada 25.08.04, 22:23 kule.... siatkarze by coś pograli.... fajnie rozpoczeli, ale potem jakoś.... odpuścili.... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: olimpiada 25.08.04, 23:22 no i nie powiodło sie..... mogli przynajmniej jednego seta wygrać..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 27.08.04, 07:11 Nie smuci mnie wynik Skolimowskiej - wszystko się może stać na zawodach. Jej wypowiedzi, młodej lekkoatletki sugerują, że rośnie nam wspaniały działacz, nie zawodniczka, ale wyjadacz z PKOl-owskiego korytka. Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: olimpiada 27.08.04, 09:58 oglądał ktoś teraz jak Korzeniowski do mety przyszoł??? i pare minut później?? popadalibyście ze śmiechu jak muchy!!! ale na TVP, jakie jajca..... :D hehehehe!!!! nie wiem jak ten komentator sie nazywał, ale chyba nie lubi Włodka ;D ahahahahhahaha!!!! najs... Odpowiedz Link Zgłoś
d_aga Re: olimpiada 27.08.04, 10:34 drcarlos napisał: > oglądał ktoś teraz jak Korzeniowski do mety przyszoł??? i pare minut później?? > popadalibyście ze śmiechu jak muchy!!! ale na TVP, jakie jajca..... :D > hehehehe!!!! nie wiem jak ten komentator sie nazywał, ale chyba nie lubi > Włodka ;D ahahahahhahaha!!!! najs... no smiesznie było....ciekawe komu się udało uwiecznić Odpowiedz Link Zgłoś
artektg Re: olimpiada 27.08.04, 12:17 mam to zapisane na kartce :D jaja niesamowite ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 29.08.04, 10:09 Chłopak z Chechła zdobył złoty medal. To jest sensacja, a przy okazji potwierdziło się, że w szpitalach psychiatrycznych mają nieograniczony dostęp do komputerów. Świadczą o tym wypowiedzi na forum znanych nam intelektualistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: olimpiada IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 06:08 i koniec... Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: olimpiada 30.08.04, 10:32 hehehehe :) Artek! zapodaj no to co tam na włodka nadawali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: olimpiada 30.08.04, 21:55 http://info.onet.pl/1,15,11,7419416,22188227,1171359,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: olimpiada 06.10.04, 08:56 Gość portalu: tatuś napisał(a): > Do Aten jadą żołnierze z Tarnowskich Gór. I już wrócili ! tarnowskiegory.naszemiasto.pl/wydarzenia/407907.html Odpowiedz Link Zgłoś