elektromonter 04.06.03, 18:25 Czy ktoś zna skuteczny i bezpieczny sposób na pozbycie się uciazliwego owłosienia w nosie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.03, 18:34 Ja wyrywam. Odpowiedz Link Zgłoś
_cinek_ Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? 04.06.03, 18:55 ja biore zapalniczke i podpalam, a potem wytrząsam popiół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlos w nosie Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 04.06.03, 21:14 urwij nos kup sobie w drogerii albo w rossmanie maszynke do usuwania tego typu owlosienia- cena od 10 do 40 zl Odpowiedz Link Zgłoś
a_o_s Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? 05.06.03, 09:43 widzialem kiedy kolesia co w nietypowy, acz bardzo skuteczny sposob usuwal sobie wlosy z brody, brwi etc. mianowicie najpierw nabral gazu od zapalniczek w usta, po czym rzeczona zapalniczke zapalil... i zamiast gaz mocno wydmuchac, poprostu otwozyl tylko usta. moze cos podobnego da sie zastosowac w przypadku nosa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 05.06.03, 20:35 zapytaj sie w salonach pieknosci - tam gdzie panie wyrywaja sobie owlosienia tu i owdzie albo u chirurga plastycznego. jest laserowa (bezbolesna) metoda usowania owlosienia tak na zawsze... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRYK POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? - Po co ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 11:00 Niedawno w TVP pokazywano Hindusa, który wyhodował najdłuższe włosy w uszach przez co trafił do kięgi rekordów.Moja propozycja jest zgoła inna niż moich przedmówców.Polub te włosy, hoduj je bo może dzieki nim będziesz miał swoje 5 minut i zostaniesz sławny nie mniej niż tamten Hindus.Rubryka ciekawostek może nie jest to czego pragniesz, ale lepsze to niż anonimowość przez całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
mineta Re: POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? - Po co ? 07.06.03, 14:47 Isis też ma włosy w nosie i jest szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
elektromonter Re: POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? - Po co ? 08.06.03, 12:50 Na razie próbowałem je wyrywać(co jest b.bolesne) ale zawsze odrastały. Odpowiedz Link Zgłoś