Dodaj do ulubionych

JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE?

04.06.03, 18:25
Czy ktoś zna skuteczny i bezpieczny sposób na pozbycie się uciazliwego
owłosienia w nosie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.03, 18:34
      Ja wyrywam.
      • _cinek_ Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? 04.06.03, 18:55
        ja biore zapalniczke i podpalam, a potem wytrząsam popiół.
    • Gość: wlos w nosie Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? IP: *.swic.dialup.inetia.pl 04.06.03, 21:14
      urwij nos

kup sobie w drogerii albo w rossmanie maszynke do usuwania tego typu owlosienia-
      cena od 10 do 40 zl
      • a_o_s Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? 05.06.03, 09:43
        widzialem kiedy kolesia co w nietypowy, acz bardzo skuteczny sposob usuwal
        sobie wlosy z brody, brwi etc. mianowicie najpierw nabral gazu od zapalniczek w
        usta, po czym rzeczona zapalniczke zapalil... i zamiast gaz mocno wydmuchac,
        poprostu otwozyl tylko usta.
        moze cos podobnego da sie zastosowac w przypadku nosa???
    • Gość: hania Re: JAK SIE POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? IP: *.virnxx1.adsl.tele.dk 05.06.03, 20:35
      zapytaj sie w salonach pieknosci - tam gdzie panie wyrywaja sobie owlosienia
      tu i owdzie albo u chirurga plastycznego. jest laserowa (bezbolesna) metoda
      usowania owlosienia tak na zawsze... powodzenia
    • Gość: TRYK POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? - Po co ? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 11:00
      Niedawno w TVP pokazywano Hindusa, który wyhodował najdłuższe włosy w uszach
      przez co trafił do kięgi rekordów.Moja propozycja jest zgoła inna niż moich
      przedmówców.Polub te włosy, hoduj je bo może dzieki nim będziesz miał swoje 5
      minut i zostaniesz sławny nie mniej niż tamten Hindus.Rubryka ciekawostek może
      nie jest to czego pragniesz, ale lepsze to niż anonimowość przez całe życie.
      • mineta Re: POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? - Po co ? 07.06.03, 14:47
        Isis też ma włosy w nosie i jest szczęśliwa.
        • elektromonter Re: POZBYĆ WŁOSÓW W NOSIE? - Po co ? 08.06.03, 12:50
          Na razie próbowałem je wyrywać(co jest b.bolesne) ale zawsze odrastały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka