zoro27 12.06.12, 11:36 wiem ze juz było mase watków na temat dorwania przez TOTENHAMONA ale mam znajoma farmaceutke i ona zaleciła brac 2-3 dni przed wylotem 2 razy dziennie ardil bo blokuje jakiec receptory czy cós Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doiwony12 Re: ARDIL zapobiegawczo 12.06.12, 13:32 Tak na marginesie chyba dorwać Cię może zemsta Faraona a teraz na temat .Po cholercie faszerowac się prochami jesli jak złapie Cię zemsta weżmiesz dwie tabletki antinalu i masz problem z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
zoro27 Re: ARDIL zapobiegawczo 12.06.12, 15:45 hehe tutenhamonn był faraonem tak? dlatego napisałem zartobliwie a teraz na temat z tego co mi mówiła to przy ardil nie jest az tak szkodliwy Odpowiedz Link Zgłoś
doiwony12 Re: ARDIL zapobiegawczo 12.06.12, 16:18 Żarcik niczego sobie.To może jak Cię dopadnie Hatszepsut [tez była faraonem]czego oczywiście nie życzę bo to dość uciążliwa dolegliwość . Ardil to raczej jest osłonowy więc nie bardzo rozumiem po co go łykać.A może Ciebie nic nie złapie ?.Wiec jeszcze raz pytam.Po chorobcie lykać leki na wszelki wypadek?Ale Twój wybór.Ja bym nie brała Odpowiedz Link Zgłoś
maoko Re: ARDIL zapobiegawczo 12.06.12, 22:30 Jeśli już chcesz brać leki wyrównujące czy otrzymujące prawidłowa florę bakteryjna w organizmie, to 2-3 dni przed nie wystarczy. Z tego co wiem, to kilka tygodni przed wyjazdem. Ja brałam osłonowe miesiąc przed pierwszym wyjazdem do Egiptu (lekarz zalecił tyle). Nie wiem czy pomogło, cos tam mnie dopadło, ale szybko przeszło, natomiast męża trzymało dłużej, przechodził gorzej (nie brał osłonówek). Tylko i tak nie wiadomo, czy to cos pomogło czy po prostu mnie się tak trafiło. Kolejne razy nie brałam nic, nawet zęby myłam w kranówce ichniejszej, drinki z lodem i wszystko ok. Stąd trudno ocenić, czy tak naprawdę coś pomaga, czy nie, każdy organizm jest inny. Odpowiedz Link Zgłoś